Maak kennis met Angel Recruiter Julia

Onze Angel Recruiters spreken dagelijks met de leukste Oppas Angels, voordat zij worden toegevoegd aan ons platform. Tijdens het één op één gesprek, gaat de Angel Recruiter in op de motivatie, ervaring en persoonlijkheid van de Angel to be. Hoog tijd om één van onze recruiters eens in het zonnetje te zetten. Meet Angel Recruiter Julia!

Angel Recruiter Julia (23)

Is recruiter sinds: Januari 2021 Is Oppas Angel sinds: 2018 Woont in: Maarssen Studeert: HBO opleiding Vastgoed & Makelaardij en is op dit moment aan het afstuderen Vrije tijd: Gaat graag varen, de leukste terrasjes ontdekken en houdt wel van een zon, zee en strandvakantie.

Je paste eerst op via Charly Cares, voordat je Angel Recruiter werd. Waarom vind je oppassen zo leuk?

‘’De verhalen die de kinderen hebben zijn geweldig! Ze hebben vaak zoveel te vertellen en hebben veel fantasie. Ik vind het mooi hoe zij met passie daar hun eigen verhaal van maken. Daarnaast is het oppassen nooit saai en maak je altijd wat mee. Ook vind ik het altijd heel leuk dat als je bij een vast gezin komt oppassen, de kids al enthousiast naar je toe rennen voordat je binnen bent. En doordat ik veel ervaring heb als oppas, weet ik precies waar ik naar moet vragen tijdens mijn gesprekken’’

Oppas Angel Recruiter Julia, team Charly Cares

Waar let je op tijdens een kennismakingsgesprek?

‘’Ik vind het heel belangrijk dat een toekomstige Angel op tijd is. Daarnaast is het altijd mooi meegenomen als zij zelf al wat weten van Charly Cares of al eerder ervaringen van andere Angels hebben gehoord. Ook vind ik het belangrijk dat de oppas oprecht is en over komt. Daarmee bedoel ik dat de Angel weet waar zij/hij het over heeft.’’

‘’Omdat Charly Cares betrouwbaarheid wil garanderen, vind ik het heel belangrijk dat de nieuwe oppas alleen oppast op de leeftijden waar hij/zij ervaring mee heeft. Hier vraag ik altijd naar. Wanneer de oppas alleen ervaring heeft met 4 jaar en ouder, kan diegene niet bij ‘newborn’ leeftijden gezet worden.’’

Hoe weet je of Charly Cares en de nieuwe Oppas Angel een match made in heaven zijn?

‘’Als het een stralende oppas is, die enthousiast vertelt over eerdere oppaservaringen. Als ik dat zie én je kunt aantonen dat je ervaring hebt met oppassen, dan weet ik dat dit een match is met Charly Cares.’’

Wat vind jij het leukste aan recruiten?

‘’Het luisteren naar de verhalen van de nieuwe Angels en hun oppaservaringen. Ook vind ik het altijd leuk om te horen als zij een specifiek moment uitkiezen waar zij wat bijzonders/geks/leuks hebben meegemaakt tijdens het oppassen.’’

Wat is jouw meest bijzondere of leuke ervaring tijdens het recruiten?

‘’Laatst had ik een kennismakingsgesprek met een vriendinnetje van mijn zusje, die ook geregeld bij ons thuis komt. We hadden op de dag zelf afgesproken dat we rond 17:30u het gesprek zouden hebben. Ik had haar een mail met instructies + een link gestuurd voor de kennismaking. Vervolgens ben ik aan het wachten in de meeting en wordt er bij mij thuis aangebeld. Wat bleek... Ze dacht dat het bij mij thuis was, omdat we elkaar al kennen. Ik vond het zo lief van haar dat ze naar m’n huis was gekomen. En we hebben een heel gezellig en leuk gesprek gehad. Uiteindelijk mocht zij zich ook Oppas Angel noemen, mede omdat zij ook liet zien dat zij heel graag Angel wil worden bij Charly Cares.’’

Als laatste: heb je nog een tip voor Angels tijdens hun kennismakingsgesprek?

‘’Wees enthousiast en zorg dat je geïnteresseerd overkomt én bent. Zorg er daarnaast voor dat je op tijd bent. Goede voorbereiding is het halve werk ;-).’’

Meer lezen?

Op deze pagina vind je meer informatie over de kennismaking met onze Angels. Wil je juist meer lezen over de Angels op ons platform? Angel Adina heeft 9,5 jaar au pair ervaring en vertelt over haar leukste oppaservaring. Angel Eveline is 30 en combineert oppassen naast het opzetten van haar eigen bedrijf. Read along!