Charly's reviews Reviews & Ratings van ouders over de Oppas Angels

Naast de persoonlijk screening, wordt iedere oppas na elke oppasdienst beoordeeld. De Oppas Angel krijgt een rating van de ouder op basis van 5 sterren, vaak aangevuld met een geschreven review. Deze beoordelingen zijn direct inzichtelijk voor alle ouders en de desbetreffende Angel. Charly Cares monitort deze beoordelingen en grijpt in wanneer het nodig is. Op deze manier houden wij continue controle op ons oppasnetwerk en bieden wij transparantie aan de ouder en oppas.

Meer informatie over onze screening

Young uit Haarlem

“Lorena is very calm, communicative and sweet. Our daughter felt comfortable and had a great time. Muchas gracias Lorena! ”

Geneviève uit Utrecht

“Pien is echt een hele leuke oppas, onze dochter was fan! Ze hebben heerlijk samen gespeeld terwijl ik met onze zoon naar het comsultatie bureau ben geweest! Echt een aanrader! ”

Renske uit De Bilt

“De kindjes hebben en fijne dag met Juliette gehad, aan het eind van de dag hebben ze samen gegeten. Ik trof blije kindjes aan toen ik thuis kwam”

Sophie uit Amsterdam

“Super fijne oppas! deed het heel goed met onze dochter (1,5)”

Ivan uit Voorburg

“Ghislaine was super. Binnen 3 minuten, door met auto's en de garage van Boris te spelen, heeft ze zijn hart veroverd. Ik beveel Ghislaine van harte aan.”

Marieke uit Rotterdam

“very sweet baby sitter who plays and sings with the childreb”