Charly met kids

Boek je oppas in Haarlem en omstreken

Woon jij in Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal of Zandvoort en heb je een oppas nodig? Dan ben je bij Charly Cares aan het juiste adres. Wij helpen je direct aan een betrouwbare, gescreende babysitter aan huis. Of je nu iemand zoekt voor op regelmatige basis, gewoon voor een keertje of last minute; Charly Cares heeft het. Kun jij met een gerust hart gaan werken. Of even koffiedrinken bij Portrait. Naar het strand zonder kroost? Regelen we.

  • Persoonlijk gescreende oppas

  • Vaste, naschoolse, flexibele & last minute

  • Ratings en reviews na iedere oppasdienst

Persoonlijke screening

Je wilt natuurlijk niets liever dan je kinderen met een veilig gevoel achterlaten bij de oppas. Maar, hoe weet je nou of het een betrouwbare oppas betreft? Charly Cares heeft voor iedere Oppas Angel een screening ingesteld wanneer ze zich bij ons aanmelden. Tijdens deze screening komen onderwerpen als achtergrondinformatie, specifieke oppaservaring en referenties aan bod. Kun jij met een gerust hart en fijn gevoel je kroost achterlaten.

Vaste, naschoolse, flexibele & last minute

Oppas voor ieder moment

Vaste Oppas nodig? Of toch liever een Flexibele Oppas Angel? Het aanbod bij Charly Cares is groot! Jij roept, wij vinden de juiste persoon voor je. Ook als je kind van school moet worden gehaald door een naschoolse oppas of naar een sport moet worden gebracht. Voor spontane momenten weg, bieden wij tot 3 uur van tevoren een last minute oppas. Heel fijn als je toch nog een avondje uit wilt met je partner of vriendinnen.

Ratings & Reviews

Charly Cares biedt je na iedere oppasbeurt een rating aan. Zo kun jij als ouder je Oppas Angel beoordelen. Ook bieden we je de mogelijkheid om een review te schrijven. Niet alleen prettig voor jou, maar ook voor ons, de oppas en andere toekomstige gezinnen!

Meld je gratis aan

Boek een gescreende Oppas Angel voor ieder moment!

Meer informatie over de screening Meld je gratis aan

Reviews van ouders uit Haarlem! Over de Oppas Angels

Marlies uit Diemen

“Leuke meid en heel spontaan. Kon lastminute oppassen, super fijn! Bedankt ”

J uit Bennebroek

“Milou is heel makkelijk in de omgang en was direct vertrouwd met de kindjes en ons. Een aanradwr”

Ramses uit Amsterdam

“Super oppas”

Mandy-Ann uit Haarlem

“Marieke is superlief, verantwoordelijk, spontaan en ondernemend. De meiden zijn dol op haar. ”

Jasper uit Utrecht

“Vandaag voor het eerst kennisgemaakt met Floor en dat was prima. Ze mag zeker nog eens terug komen. ”

Diederik uit Heemstede

“Famke is rustig en dit werkte heel goed met de kinderen. Ik had het gevoel dat ze het goed onder controle had. En mijn huis was niet eens een chaos, geweldig!”

Fidel uit Amsterdam

“Kids waren heel enthousiast over Vivienne.”

Marijke uit Amsterdam

“Onwijs leuke meid! Ging gelijk heel enthousiast met ons zoontje spelen en dat ging heel goed! Ik kon met een gerust gevoel de deur uit! ”

Wieke uit 's-Gravenhage

“Julie is een engel! Ze straalt veel rust en vertrouwen uit en had direct een klik met onze zoon van 7 maanden. Wij hadden voor het eerst een heerlijke avond uit dankzij Julie, mede door soms even een update tussendoor. Super fijn! Julie; je bent echt een ”

Inge uit Amsterdam

“Nathalie was erg ontspannen en lief met/voor onze baby van drie maanden. Fijne communicatie op de avond zelf waardoor wij het helemaal konden loslaten. ”

Alle 8.818 reviews
Voordelen Oppas App
Voordelen Oppas App

De oppas app van Charly Cares biedt heel veel voordelen, namelijk:

☆ Onze Oppas Angels halen de kinderen op van school, brengen ze naar een sport of doen andere leuke activiteiten met ze.

☆ Je hoeft nooit meer afspraken af te zeggen op het laatste moment!

☆ Oh yeah, it's time for me-time!

☆ Je hebt altijd wat oppassen uit Haarlem en omstreken achter de hand, voor als er ooit onverhoopt eentje niet kan.