Charly's StoriesDe leukste verhalen achter de schermen van Charly Cares

Wil je altijd op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Charly Cares? Lees dan snel de laatste verhalen van onder andere Charly zelf, de Oppas Angels en alle ouders die al gebruik maken van de Oppas App!

Angel Sabine kookt voor het hele gezin

Angel Sabine past vast op bij hetzelfde gezin, waarbij zij ook vaak een gezonde maaltijd van HelloFresh op tafel zet. Ideaal, vinden de ouders: “Als wij thuiskomen hebben de kids een leuke dag gehad én staat er een gezonde maaltijd op tafel. Dat bespaart ons waardevolle tijd.” Lees snel verder, Sabine vertelt over koken voor het hele gezin.

Lees meer

Zo houd jij je me-time vol!

Tijd voor jezelf is zo belangrijk, maar hoe plan je dat in? En nog belangrijker, hoe houd je dit vol? Ook in deze tijden schiet tijd voor jezelf er bij in. Herkenbaar? Toch is me-time zo belangrijk. Het maakt je gelukkiger, vermindert stress en geeft meer energie. So give yourself a break! En met onze tips is het nog makkelijker om dit vol te houden, lees snel verder!

Lees meer

Meet vaste Oppas Angel Erika

Erika (25) heeft tot anderhalf jaar geleden professioneel getennist, trainde iedere dag en reisde de hele wereld over. Nadat zij gestopt was met tennissen ging zij naast haar studie Voeding en Diëtetiek oppassen via Charly Cares. Tijdens de coronacrisis heeft zij extra tijd over, omdat haar andere baan een horecabaantje is. Erika paste voor de crisis vast op bij een gezin en helpt dit gezin nu extra!

Lees meer

Kimberley past vast op

Oppas Angel Kimberley is 18 jaar oud en woont in Rotterdam. In het dagelijks leven is zij druk bezig met school en sport. ZIj studeert aan het Albeda Topsportcentrum en houdt heel erg van sporten, met name hockey. Dit doet zij al 14 jaar met alle plezier. Naast haar studie en hockey houdt Kimberley erg van kinderen. Zij heeft altijd al met kinderen willen werken. Zo paste zij, voordat zij Oppas Angel werd, al een jaar op een jongetje van 7 jaar. Naast het oppassen is zij altijd gezellig met haar neefjes. Zij heeft zij altijd kinderen om zich heen.

Lees meer

Tips om te doen in de meivakantie

De meivakantie is dit jaar anders dan andere jaren, op vakantie of een dagje naar het strand zit er niet in. Maar nog steeds zijn er zoveel andere leuke activiteiten voor de kinderen. Wij hebben onze favoriete dingen om te doen in de meivakantie op een rijtje gezet.

Lees meer

Charly Cares is er tijdens de coronacrisis

Tijdens de coronacrisis houden wij onze oppasservice beschikbaar voor ouders die het hard nodig hebben, denk bijvoorbeeld aan ouders met cruciale beroepen, zzp’ers of alleenstaanden. Founder Charly van der Straten: “Afgelopen maand heb ik ouders, managers, artsen en CEO’s dagelijks gesproken over thema’s als thuiswerken, kinderopvang en (online) thuisonderwijs. Iedereen is voorzichtig, en terecht. Maar voor sommige is hulp op dit vlak noodzakelijk. Daarom breiden wij onze dienst uit voor organisaties, met zorgvuldige maatregelen en richtlijnen.”

Lees meer

Vier Pasen met onze tips!

Pasen is dit jaar anders dan iedereen zich had voorgesteld. Geen uitgebreide familiebrunch of naar de paasmarkt dit jaar. Maar... Pasen kun je natuurlijk nog steeds vieren! Wij geven je graag de leukste tips.

Lees meer

Charly Cares verovert Het Gooi

Veel ouders vinden via Charly Cares altijd een betrouwbare oppas voor ieder moment. Ouders uit andere steden vragen ons wanneer wij nu ein-de-lijk hun kant op komen. In Het Gooi hoeven ze niet lang meer te wachten, Charly Cares is comin’ their way really soon!

Lees meer