Charly Cares verovert Het Gooi

Veel ouders vinden via Charly Cares een betrouwbare oppas. Ouders uit andere steden vragen ons wanneer wij nu ein-de-lijk hun kant op komen. In Het Gooi hoeven ze niet lang meer te wachten, Charly Cares is comin’ their way really soon! Lees snel verder en ontdek in welke plaatsen Charly Cares wordt geopend.

Zeven (!!) nieuwe plaatsen

Tijdens onze opening in 't Gooi willen wij in zeven nieuwe plaatsen lanceren (Hilversum, Naarden, Bussum, Huizen, Blaricum, Laren & Eemnes). Om ervoor te zorgen dat ouders een betrouwbare oppas in de buurt kunnen vinden, is het een absolute must om veel leuke én geschikte Oppas Angels in 't Gooi te vinden. Om dit ambitieuze plan te laten slagen, zijn wij al snel gestart met de kennismakingsgesprekken.

De kick-start!

Charly (Founder van Charly Cares) heeft de kennismakingsgesprekken in 't Gooi afgetrapt door zelf de gesprekken met de eerste Angels te voeren. Na de eerste dag hebben onze Angel recruiters het van haar overgenomen. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt dieper ingegaan op de motivatie, achtergrond en ervaring van de oppas.

Mag een oppas zichzelf na het gesprek een Angel noemen? Dan wordt hij/zij member van onze Angel Club en gaat hij/zij naar huis met een speciale Angel goodiebag.

De Charly Cares community in Het Gooi

Wij vragen ouders en Angels in Het Gooi op om hun vrienden uit te nodigen. De Charly Cares community in Het Gooi moet groot genoeg zijn om open te kunnen. Onze boodschap: ‘Go tell your friends & spread the good news!’.