Come get these giveaways! Goodiebags & exclusieve winacties op de Negenmaandenbeurs ♥

Charly Cares deelt uit: Voor alle nieuwe members ligt er een goedgevulde goodiebag te wachten! Bovendien maken zij kans op de leukste winacties van merken als Koeka, Mr. Starsky & Pockies. De leukste giveaways voor alle mommy's en vooral natuurlijk voor de kids!

Win Win Win!

Wij geven nu alvast een sneak peak van de prijzen die je kunt winnen! Meld je gratis aan op de Negenmaandenbeurs & krijg onze goodiebag cadeau + maak kans op de gaafste winacties: iedere dag prijs!

Zo mogen wij 3 exclusieve fietsjes weggeven van Veloretti: hét bedrijf die handgemaakte Amsterdamse fietsen maakt, waar excellent vakmanschap en tijdloze designs elkaar ontmoeten.

Check out Veloretti

GOODIES, GOODIES, GOODIES

Pockies: de enige boxershort met zakken! Het begon als een studentengrap, maar heeft inmiddels een groot assortiment kleurrijk ondergoed.

Donsje: een Amsterdamse merk met dé cute factor voor baby's en peuters! Met handgemaakte leren schoenen en tasjes, geïnspireerd op het dierenrijk.

Vedder & Vedder: gepersonaliseerde sieraden. Om al je gedenkwaardige momenten dichtbij te houden. Ring, ketting of armband!

De Negenmaandenbeurs: don't miss out!

Kom naar de Negenmaandenbeurs! Elk jaar worden alle (aanstaande) ouders verrast met allerlei leuke activiteiten, de laatste trends & ontwikkelingen omtrent ouderschap en natuurlijk de leukste producten van alle aanwezige kindermerken. Lees 7 redenen waarom jij de Negenmaandenbeurs niet mag missen:

Noppies: al meer dan 20 jaar het zwangerschaps- en kindermerk. Met fashionable must haves in een comfortabel & functioneel jasje.

Mr. Starsky: de liefste illustraties van de sterrenhemel tijdens de geboorte van het kleintje, gepersonaliseerd met naam, geboortedatum en -plaats.

Koeka: van oorsprong een Nederlands kledingmerk met oog voor design. Alles wat je nodig hebt voor in de slaapkamer & verzorging van de kleintjes

Get your Goodiebag!

Op de Negenmaandenbeurs kun je bij onze stand een super leuke goodiebags ontvangen. En natuurlijk zijn deze goed gevuld met de leukste merken:

Nestlé, Noppies, Pockies, de Kleine Keuken, Mr Starsky & Charly Cares Oppastegoed!

Hoe ontvang je deze goodiebag?

Bij jouw gratis aanmelding ontvang je deze exclusieve goodiebag. Kom naar de Negenmaandenbeurs om te zien wat er in jouw bag zit!