Voor het slapen gaan..
Voor het slapen gaan..

Boek een last minute oppas Tot 3 uur van tevoren

Je hebt het vast wel eens dat je een onverwachtse vergadering hebt, of een belangrijke bespreking is onverwachts verschoven. En dan komt de stress van het oppas zoeken er ook nog is bij. Maar vanaf nu geen zorgen meer want Charly Cares heeft ook de last minute oppas voor jou! Bij Charly Cares vind je altijd wel een oppas wanneer jouw plannen plotseling verandert zijn. Wat de perfecte uitkomst is voor drukke gezinnen in de stad.

Babysitting Angels
Babysitting Angels

Wat is last minute oppas?

Je boekt bij Charly Cares eenvoudig binnen enkele minuten een persoonlijke gescreende oppas — tot wel drie uur van tevoren! Eerst selecteer je jouw gewenste datum en tijd, en dan zie je direct welke Oppas Angels beschikbaar zijn. Om er zeker van te zijn dat een oppas beschikbaar is selecteer je minimaal 3 en maximaal 5 Angels voor een last minute aanvraag. Daarna bepaal je zelf welke babysitter op jouw kind(eren) gaat passen.

Stand-by oppas

Charly Cares zet Stand-by Angels in wanneer de geselecteerde Oppas Angels niet last minute beschikbaar zijn en de aanvraag annuleren. De Stand-by Angels zijn net als de andere Angels persoonlijk gescreend en hebben de benodigde oppas ervaring. Wanneer het nodig is vallen ze in en ze houden hun agenda vrij voor last minute aanvragen.

Oppas boeken tot 3 uur van te voren!

Bij Charly Cares is het boeken van een last minute oppas mogelijk tot 3 uur van tevoren. Het uitgangspunt is natuurlijk om zo vaak als het kan jouw favoriete oppas te boeken. Want je creëert met Charly Cares jouw eigen oppas pool met 3 à 4 favoriete Angels. Wanneer jouw favoriete oppas niet beschikbaar is dan kun je kiezen voor een andere betrouwbare en gescreende oppas. Nu is zelfs in het weekend, tijdens de feestdagen en andere drukke dagen de oppas stress verleden tijd!

Boek eenvoudig een ervaren last minute oppas!

Meld je aan!