Wil jij je aanmelden als Oppas Angel?

Yes, super leuk! Voordat je een Angel bent, willen wij jou graag eerst ontmoeten om elkaar beter te leren kennen. Vanwege het coronavirus kunnen deze gesprekken op dit moment niet plaatsvinden*. Deze kun je op een later moment inplannen. Dus meld je nu aan, dan houden wij je op de hoogte. Hopelijk tot snel!

*Woon jij in ’t Gooi? Dan kun je wel een gesprek inplannen in de vorm van een videocall.

De ideale bijbaan!
De ideale bijbaan!

Snel geld verdienen en tegelijk flexibel werken? Word Oppas Angel

Als student of scholier heb je vaak een drukke en onregelmatige planning. Toch zou het fijn zijn om ook een zakcentje bij te verdienen. Bij Charly Cares is dit makkelijk te combineren, omdat je zelf kan aangeven wanneer je wilt werken! Meld je gratis aan en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Word Oppas Angel
 • Oppassen wanneer het jou uitkomt

  In de app geef je in je online agenda zelf aan wanneer je wel en niet wilt werken. Zo werk je alleen wanneer het jou uitkomt!

 • Bij de leukste families

  Charly Cares biedt de leukste oppasgezinnen bij jou in de buurt!

 • Snel online uitbetaald

  Na elke oppasdienst wordt de betaling automatisch verwerkt en ontvang je het geld binnen 4 dagen op je rekening. Super easy!

 • Gratis Oppas App

  Via de geïntegreerde Chat in de gratis app communiceer je eenvoudig met de gezinnen die jou hebben geboekt.

Enthousiast geworden? Meld je nu aan! En kom bij ons langs op persoonlijk kennismakingsgesprek. Wij hebben oppaswerk bij de leukste gezinnen in Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Rotterdam, Utrecht en diverse plaatsen in 't Gooi. Om ervoor te zorgen dat je kunt oppassen bij vertrouwde gezinnen, bellen wij nieuwe ouders direct na aanmelding om met hun kennis te maken. Zo kun je zonder zorgen naar jouw oppasadres.

De Oppas Angels
De Oppas Angels

Alleen oppassen wanneer jij de tijd en zin hebt!

MELD JE GRATIS AAN
Charly met Oppas Angel
Charly met Oppas Angel

Persoonlijk kennismaken Hoe ziet een kennismakingsgesprek er uit?

Het regelen van een nieuwe oppas is voor een ouder best spannend. Waar vind je tegenwoordig een betrouwbare oppas? Het belangrijkste is dat de kinderen in goede handen zijn en dat de ouders zorgeloos hun kinderen bij jou kunnen achterlaten.

Om die reden maakt Charly Cares kennis met alle toekomstige Oppas Angels, voordat diegene wordt toegelaten tot onze Community. Tijdens het gesprek toetsen wij jou op verschillende criteria in het kader van (specifieke) oppas ervaring, achtergrond en motivatie:

✓ 2 referenties & achtergrondinformatie

✓ Affiniteit met kinderen

✓ Proactief, betrouwbaar en communicatief vaardig

✓ Ervaring met kinderen van verschillende leeftijden

✓ Relevante oppaservaring

Daarnaast is het belangrijk dat je de Oppas App van Charly Cares op jouw telefoon kunt downloaden. Pas jij in het plaatje en voldoe je aan de voorwaarden van Charly Cares? Dan mag jij jezelf een Oppas Angel noemen na het kennismakingsgesprek!

Meld je nu aan

Ontmoet Oppas Angel Pom

"Wat ik heel erg fijn vind, is dat je je eigen agenda kunt invullen, zodat je van tevoren kunt zeggen dat je dan en dan kunt en wilt werken. Een ander groot voordeel vind ik dat je geboekt wordt via de app, dat is echt iets van deze tijd en voor iedereen fijn!"


Ervaringen van Oppas Angels

“Oppassen via Charly Cares is mijn ideale bijbaan! Voor mij is de flexibiliteit essentieel aangezien ik erg druk ben met mijn studie en ik het ook erg leuk vind om nog een beetje te genieten van mijn studentenleven. De app van Charly Cares is ook heel chill, zo kan ik mijn agenda dicht zetten als ik het even te druk heb, echt ideaal!”.

Eva

“Bij het kennismakingsgesprek wordt mijn uurtarief bepaald, waardoor mijn uurtarief vast staat en ik niet meer hoef te onderhandelen over mijn tarief, ouders weten wat je verdient dus er is geen discussie achteraf. Heel fijn! Oppassen is voor mij de allerleukste bijbaan en gunstig als extra ervaring naast mijn studie aan de PABO.”

Floor

Lees het verhaal van All Star Angel Laila

Ons Charly Cares Community bestaat uit een groot netwerk van ouders en Oppas Angels. Hoe leuk is het om ervaringen van andere oppassen of ouders te lezen?!

Lees hier de stories