Oppas Angels voor ieder momentVaste, naschoolse, flexibele & last minute oppas

Vaste oppas
Vaste oppas

Vaste Oppas Angel

Heb je een ouder kindje die al naar school gaat en een mini thuis? Een vaste oppas biedt de perfecte oplossing! Een Oppas Angel met baby ervaring past op de kleine en doet tussendoor nog wat klusjes terwijl de kleine slaapt. Is het ophaaltijd? No problem! De oppas haalt de oudere kids van school met de kleine in de wandelwagen. Ideaal toch?...lees meer!

Meer over vaste oppas
Naschoolse oppas
Naschoolse oppas

Naschoolse Oppas Angel

Ben je aan het werk en gaan je kinderen naar school? Dan is de Naschoolse Oppas van Charly Cares perfect voor jou. De oppas haalt je kroost uit school, doet leuke dingen met ze, zorgt dat er huiswerk wordt gemaakt en kookt ook nog eens een heerlijke maaltijd voor het hele gezin...lees meer!

Meer over naschoolse oppas
Flexibele oppas
Flexibele oppas

Flexibele Oppas Angel Af en toe

Ieder gezin heeft weleens een flexibele oppas nodig. Is alleen niet altijd even gemakkelijk om die te vinden. Je wilt misschien niet iedere keer een ander gezicht, maar wel iemand die zich makkelijk aan jullie rooster kan aanpassen en dus flexibel is...lees meer!

Meer over flexibele oppas
Last minute oppas
Last minute oppas

Last minute Oppas Angel

Spontaan een avondje uit of een belangrijke bespreking is onverwachts verschoven. En dan komt de stress van het oppas zoeken er ook nog is bij. Maar vanaf nu geen zorgen meer want Charly Cares heeft ook de last minute oppas voor jou tot 3 uur van tevoren ...lees meer!

Meer over last minute oppas