Gerust de deur uit

Als ouder wil je verzekerd zijn dat je met een gerust hart de deur achter je dicht trekt. Om de hoogste kwaliteit en veiligheid van onze service te waarborgen, biedt Charly Cares:

 • Dokter hulplijn

  Van tekenbeet tot schaafwond. Een Angel heeft 24/7 toegang tot medisch advies van professionals.

 • Angel verzekering

  Iedere Oppas Angel is beschermd bij eventuele schade tijdens de oppasdienst.

Kwaliteit & veiligheid staat op nummer één:

 • Dokter hulplijn

  Veiligheid is enorm belangrijk binnen onze community. Daarom heeft een Angel tijdens haar oppasdienst altijd toegang tot een dokter hulplijn. Hier staan 24/7 professionals klaar om medische advies te geven. Zo krijgt jouw kindje altijd de juiste verzorging.


  Meer informatie over de dokter hulplijn >

 • Angel verzekering

  Onbedoeld kan het gebeuren dat er sprake is van schade tijdens een oppasdienst. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje... Gelukkig zijn alle Angels verzekerd in het geval van schade. Zo ben jij als ouder ook beschermd tegen de eventuele kosten hiervan, wel zo fijn!


  Meer informatie over de Angel verzekering >

Charlotte van der Straten: Founder Charly Cares

''Charly Cares streeft ernaar om alle zorg uit handen te nemen rondom een oppasdienst. De nieuwe dokter hulplijn & Angel verzekering zijn daarom een goede toevoeging voor ouder en Angel. Ook in lastige situaties is onze service en Oppas App volledig gericht om veiligheid en de kwaliteit van een oppasdienst te waarborgen.''

Wat verandert er voor jou als ouder?

Ingangsdatum

Charly Cares lanceert per 1 september de Angel verzekering & dokter hulplijn.

Wat houdt de dokter hulplijn & Angel verzekering in?

Veiligheid is enorm belangrijk binnen onze community, daarom heeft een Oppas Angel van Charly Cares een Angel aansprakelijkheidsverzekering en 24/7 toegang tot de dokter hulplijn. Hiermee is de Angel extra verzekerd voor aansprakelijkheidsschades tijdens de oppasdienst & heeft de oppas 24/7 toegang tot medisch advies van professionals.

Meer informatie >

Is een Oppas Angel verzekerd voor schade?

Schade tijdens een oppasdienst wordt in veel gevallen niet door een reguliere aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (WA verzekering) gedekt. Daarom is de Angel aansprakelijkheidsverzekering een waardevolle toevoeging voor ouder én Angel. Hiermee is een Oppas Angel namelijk verzekerd voor schade welke is ontstaan tijdens een oppasdienst van Charly Cares en kun je met een gerust hart de deur uit.

Meer informatie over de Angel aansprakelijkheidsverzekering >

Wat moet ik doen als een Angel aansprakelijk is voor schade tijdens een oppasdienst?

In dat geval dient de Oppas Angel contact op te nemen met het Support Team van Charly Cares. Vervolgens versturen zij de Angel een email waarbij zij toegang krijgt tot een digitaal schadeformulier van verzekeraar Aon. Nadat de Angel dit formulier volledig heeft ingevuld en verstuurd, neemt Aon zo snel mogelijk contact op met de Angel om de schade af te handelen. De verdere afwikkeling van de schade verloopt volledig via verzekeraar Aon.

Meer informatie over de Angel aansprakelijkheidsverzekering >

Wanneer kan een Angel de dokter hulplijn bellen?

In het geval van acute hulp zal een Angel altijd 112 bellen. Maar het kan bijvoorbeeld zijn dat jouw kindje tijdens de oppasdienst een schaafwond of tekenbeet heeft. In zo’n geval is de dokter hulplijn voor een Angel 24/7 bereikbaar. De oppas zal vervolgens een medisch advies van een professional ontvangen.

Meer informatie over de 24/7 dokter hulplijn >

Wat kosten de verzekering en doktor hulplijn?

De kosten van de dokter hulplijn & Angel aansprakelijkheidsverzekering willen wij natuurlijk zo laag mogelijk houden. De kosten hiervan worden in rekening gebracht bij de ouder. Vanaf 1 september zullen wij per oppasdienst namens verzekeraar Aon de volgende bedragen berekenen:

 • 24/7 dokter hulplijn: €0,04 per uur
 • Angel aansprakelijkheidsverzekering: €0,095 per uur

Wij staan voor je klaar! 24/7 support

Heb je vragen of kunnen we je ergens bij helpen? Ons Support Team staat altijd voor je klaar. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 020 - 210 23 23 of stuur een WhatsApp bericht naar +31202102323. Wij helpen je graag!

- Operations & Customer Care Manager Nicky Hoes