Charly Cares Emmilyb Low Res 7

Gerust de deur uit

Als ouder wil je verzekerd zijn dat je met een gerust hart de deur achter je dicht trekt. Om de hoogste kwaliteit en veiligheid van onze service te waarborgen, introduceert Charly Cares deze maand:

 • Angel verzekering

  Iedere Oppas Angel is beschermd bij eventuele schade tijdens de oppasdienst.

 • Medische hulplijn

  Van tekenbeet tot schaafwond. Een Angel heeft 24/7 toegang tot medisch advies van professionals.

Kwaliteit & veiligheid staat op nummer één:

 • Angel verzekering

  Onbedoeld kan het gebeuren dat er sprake is van schade tijdens een oppasdienst. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje... Gelukkig zijn alle Angels verzekerd in het geval van schade. Zo ben jij als ouder ook beschermd tegen de eventuele kosten hiervan, wel zo fijn!

 • Medische hulplijn

  Veiligheid is enorm belangrijk binnen onze community. Daarom heeft een Angel tijdens haar oppasdienst altijd toegang tot een medische hulplijn. Hier staan hier 24/7 professionals klaar om medische advies te geven. Zo krijgt jouw kindje altijd de juiste verzorging.

Charly van Charly Cares

Charlotte van der Straten: Founder Charly Cares

''Charly Cares streeft ernaar om alle zorg uit handen te nemen rondom een oppasdienst. De nieuwe Angel verzekering & medische hulplijn zijn daarom een goede toevoeging voor ouder en Angel. Ook in lastige situaties is onze service en Oppas App volledig gericht om veiligheid en de kwaliteit van een oppasdienst te waarborgen.''

Wat verandert er voor jou als ouder?

Ingangsdatum

Charly Cares lanceert de Angel verzekering & medische hulplijn in juli .

Wat houdt de Angel verzekering & medische hulplijn in?

Veiligheid is enorm belangrijk binnen onze community, daarom lanceert Charly Cares de Angel aansprakelijkheidsverzekering en medische hulplijn. Hiermee is de Angel extra verzekerd voor aansprakelijkheidsschades tijdens de oppasdienst & heeft de oppas 24/7 toegang tot medisch advies van professionals.

Lees meer

What to do wanneer er sprake is van schade tijdens de oppasdienst?

In dat geval kun je direct contact opnemen met ons Support Team. Zij staan voor je klaar om je verder te helpen. Vervolgens zullen zij contact opnemen met de Angel om de schade verder af te handelen.

Wanneer kan een Angel de medische hulplijn bellen?

In het geval van acute hulp zal een Angel altijd 112 bellen. Maar het kan bijvoorbeeld zijn dat jouw kindje tijdens de oppasdienst een schaafwond of tekenbeet heeft. In zo’n geval is de medische hulplijn voor een Angel 24/7 bereikbaar. De Angel zal vervolgens een medisch advies van een professional ontvangen.

190603 Cc Trustpage Support 2

Wij staan voor je klaar! 24/7 support

Heb je vragen of kunnen we je ergens bij helpen? Ons Support Team staat altijd voor je klaar. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 020 - 210 23 23 of stuur een WhatsApp bericht naar 06 40 59 22 93. Wij helpen je graag!

- Operations & Customer Care Manager Nicky Hoes