Charly met kids

Een vaste oppas vind je eenvoudig via Charly Cares

Een vaste oppas aan huis heeft veel voordelen. Of je nu naar school gaande kinderen hebt die moeten worden opgehaald of dat je een kleintje thuis hebt zitten, of beiden: een vaste oppas biedt rust en regelmaat! Boek je vaste oppas vandaag nog via Charly Cares.

  • Maak kennis met jouw nieuwe vaste oppas

  • Boek een oppas voor 12 weken

Vaste oppas gezocht?

Onze Oppas Angels geven duidelijk aan of ze een vaste oppas aan huis kunnen zijn. Jij geeft de data aan waarop je een oppas nodig hebt, wij zoeken een match. Je kunt voor maximaal 12 weken achtereenvolgend dezelfde oppas boeken. Na deze periode, kun je aangeven of je opnieuw een vaste oppas wilt. Dit kan dezelfde Oppas Angel betreffen, of een andere. Mocht jouw babysitter nou niet meer beschikbaar zijn, dan maakt ons systeem gewoon automatisch een nieuwe match met de Angels die wel kunnen! Zo heb jij altijd een vaste oppas tot je beschikking! Hoe fijn.

Charly Cares Winter 26

Lees ervaringen van onze ouders

Anneloes uit Amsterdam

“Tessel is een superfijne oppas die prima weet oe het moet! Dank je wel!! ”

Denise uit Amsterdam

“Superlieve oppas, de kinderen voelden zich op hun gemak bij haar. Daarnaast communiceert zij erg prettig en open met ons als ouders zijnde. ”

Marieke uit Amsterdam

“Céline is een fijne oppas! Met een goed gevoel een avondje weg.”

Jan uit Amsterdam

“Sofie is een hele leuke oppas, gelijk vertrouwd met onze zoon waardoor we hem met een gerust hart achterlieten.”

Leonne uit Utrecht

“Mick heeft op ons zoontje van 1 jaar gepast, we gingen met een goed gevoel weg. Je kan duidelijk merken dat ze veel ervaring heeft. Leuke Meid die wij zeker nog een keer vragen. ”

Sofie uit Rotterdam

“Marlieke is een top oppas!”

Willemijn uit Utrecht

“Fleur is een leuke meid die op een natuurlijke manier omgaat met onze kindjes van 2 jaar en van 4 maanden. Zeker voor herhaling vatbaar!”

Savrin uit Haarlem

“Caroline was onze 1e nanny ooit en dat is ons tijdens de kennismakingsuren goed bevallen! We mogen haar van onze kinderen nog een keer boeken...”

Miriam uit Heemstede

“Giselle is very friendly and thoughtfull. When we came home our son was really happy. I definitely would ask her again!”

Liselore uit Amsterdam

“Lieve oppas. Leuk gespeeld met de kinderen, buiten in de speeltuin en ook binnen spelletjes”

Alle 9.144 reviews

Persoonlijk gescreende Oppas Angel

Screening

Als ouder wil je natuurlijk niets liever dan een betrouwbare oppas aan huis. Om deze reden screenen wij al onze Oppas Angels persoonlijk op de kantoren van Charly Cares. Oké, eh, maar wat betekent dit? De screenings lopen via ons, met zorg opgesteld, screenings protocol. Dit betekent dat we ook best kritisch zijn! Zo mogen onze Oppas Angels alleen oppassen op baby's mits ze voldoende baby ervaring hebben. Hierin maken we onderscheid tussen Newborn (0-6 mnd), Baby (6-12 mnd) en Toddler (12-24 mnd).

Tijdens de screening komen ook vragen over flesvoeding, slaapritmes en luiers verschonen aan bod. Alleen de Oppas Angels met deze specifieke ervaring worden gematcht aan gezinnen met baby's. Zo weet jij in ieder geval zeker dat je je kind bij deze vaste oppas kunt achterlaten. Wel zo geruststellend.

Het "Pro"-icoon

Usp

Zie je het "Pro"-icoon bij een Oppas Angel staan, dan weet je dat de oppas in kwestie naast hun eigen oppaservaring ook een kind-/zorggerelateerde opleiding doen of hebben afgerond. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan pabo-, pedagogiek- en geneeskundestudenten. Of wat dacht je van Angels die op een kinderdagverblijf hebben gewerkt, of au pair zijn geweest.

Hebben ze het "Pro"-icoon niet, dan weet je in ieder geval wel zeker dat ze sowieso affiniteit hebben met oppassen en het een bewuste keuze is. Charly Cares biedt als belangrijke extra een Kinder-EHBO workshop aan voor ouders en Oppas Angels. Dit verschijnt in hun Angel Profiel en kan een geruststellend gevoel geven.

Ratings & reviews

Charlycaresapp

Het is voor ons belangrijk dat de kwaliteit en het functioneren van de Oppas Angels zo transparant en betrouwbaar mogelijk blijven. Gelukkig kun jij daar aan meehelpen! Jij kunt namelijk na iedere oppasdienst je oppas beoordelen aan de hand van een sterrenrating.

Ook kun je ervoor kiezen een review te schrijven over je oppas. Deze is, net zoals de rating, zichtbaar voor andere ouders. Fijn voor ons, voor jou en de andere families!

De beoordelingen worden nauwkeurig door Charly Cares bekeken en we grijpen in wanneer dat nodig is. Het creëren van een veilige en transparante online omgeving is waar Charly Cares voor staat. For sure!

Boek met vertrouwen een vaste oppas die bij jouw gezin past!

Meer typen Oppas Angels Meld je direct aan

De meest gestelde vragen over een vaste oppas

Hoe boek ik een Vaste Oppas Angel?

Vaste Oppas Angel: Ga naar book→ vul jouw oppasmoment in → Herhaal het aantal weken dat je een vaste oppas nodig hebt → zoek beschikbare Angels → selecteer 5 oppas angels → schrijf een persoonlijk berichtje en verstuur de aanvraag!

Heb je meerdere dagen een (vaste) oppas nodig? Dat kan natuurlijk ook! Klik op selecteer nog een dag.

Waarom kan ik een Oppas Angel niet langer dan 12 weken boeken?

Omdat Charly Cares voornamelijk met studenten werkt, kan het zijn dat hun schoolroosters na de 12 weken periode is aangepast, waardoor zij niet meer beschikbaar zijn op de gewenste dag/dagen. Bespreek dit altijd even met de Oppas Angel. Is hij of zij na de 12 weken reeks wel beschikbaar? Maak eenvoudig een nieuwe boeking!

Kan ik kennismaken met de Oppas Angel?

Sure! Maak een boeking voor het moment dat je een oppas nodig hebt. Wanneer een Angel je boeking accepteert, kun je een kennismakingsafspraak maken via de chat of je kunt de Angel even bellen. Mocht je het prettig vinden om even rustig kennis te maken, kun je een korte boeking van twee uur ter kennismaking.