Een vaste oppas vind je eenvoudig via Charly Cares

Een vaste oppas, een vertrouwd gezicht, iemand die wekelijks voor de kids klaar staat. Bij Charly Cares weten we hoe lastig het kan zijn om zo’n oppas te vinden. We willen je helpen en matchen je graag met een goede oppas die voldoet aan jouw criteria. Boek je vaste oppas daarom vandaag nog via Charly Cares.

 • Boek tot 12 weken vooruit

  In onze Oppas App boek je tot maximaal 12 weken vooruit. Zoek je een vaste oppas voor een langere periode? Boek daarna gewoon weer dezelfde Angel of kies uit één van de andere Angels die matcht met jouw gezin!

 • Altijd een Angel voor jou

  In de Oppas App is er altijd een Angel beschikbaar die past bij de behoeftes van jou en je kinderen. Een Angel die de kinderen uit school haalt en naar sportlesjes brengt of juist een Angel die op de allerkleinsten past.

 • Veilig & betrouwbaar

  Onze Oppas Angels worden pas na een zorgvuldige screening aan de app toegevoegd. Ook geven ouders na iedere boeking een rating & review. Hierdoor kan jij de kids onbezorgd bij de Angel achterlaten.

Vaste oppas gezocht? Hoe het werkt!

Stap 1
Meld je aan in de Charly Cares Oppas App. Vul je criteria in + de data dat je een oppas zoekt en en wij zoeken een match.

Stap 2
Doe een boeking via de App en plan gelijk een kennismakingsgesprek in.

Stap 3
Heb je na het kennismakingsgesprek een goed gevoel? Dan kan de Angel direct aan de slag!

Stap 4
Betaal de Angel na de boeking super snel online via de Charly Cares App.

Stap 5
Boek na de 12 weken de Angel opnieuw. Als de babysitter niet meer kan, maakt ons systeem automatisch een nieuwe match met Angels die wel beschikbaar zijn.

 • Tarieven & voordelen

  Een vaste oppas kan duur lijken, maar bij twee of meer kinderen is het al vaak voordeliger dan andere soorten kinderopvang. Je betaalt de oppas bij Charly Cares namelijk niet per kind, maar per boeking. Ook betaal je bij een vaste oppas voor een premium membership. waardoor je automatisch profiteert van alle voordelen van Charly Cares; 24/7 medische hulplijn, angel verzekering, persoonlijk support en heb je geen boekingskosten.

 • Dokter Hulplijn

  Veiligheid is tijdens het oppassen enorm belangrijk. Als Oppas Angels de ouders niet kunnen bereiken, kunnen zij de “Dokter Hulplijn” bellen. Via één druk op de knop in de app, komen de Angels in contact met medische professionals die hun advies over de situatie geven.

 • Angel verzekering

  Een ongelukje kan soms gebeuren, hoe vervelend ook. Gelukkig zijn alle Angels verzekerd in het geval van schade. Zo ben jij als ouder ook beschermd tegen de eventuele kosten. Geeft wel zo’n fijn gevoel!

 • EHBO workshop

  Charly Cares biedt Kinder-EHBO workshops aan voor ouders & Angels. Hierbij wordt er geleerd hoe zij moeten handelen als er een noodsituatie of een ander onverwacht moment ontstaat. Als een Angel deze workshop heeft gevolgd, zie je dat in haar profiel.

 • Persoonlijk gescreende Oppas Angel

  Als ouder wil je natuurlijk niets liever dan een betrouwbare oppas aan huis. Om deze reden screenen wij al onze Oppas Angels persoonlijk op de kantoren van Charly Cares. Oké, eh, maar wat betekent dit? De screenings lopen via ons, met zorg opgesteld, screenings protocol. Dit betekent dat we ook best kritisch zijn! Zo mogen onze Oppas Angels alleen oppassen op baby's mits ze voldoende baby ervaring hebben. Hierin maken we onderscheid tussen Newborn (0-6 mnd), Baby (6-12 mnd) en Toddler (12-24 mnd).

 • Het "Pro"-icoon

  Zie je het "Pro"-icoon bij een Oppas Angel staan, dan weet je dat de oppas in kwestie naast hun eigen oppaservaring ook een kind-/zorggerelateerde opleiding doet of heeft afgerond. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan pabo-, pedagogiek- en geneeskundestudenten. Of wat dacht je van Angels die op een kinderdagverblijf hebben gewerkt, of au pair zijn geweest.

 • Ratings & reviews

  Het is voor ons belangrijk dat de kwaliteit en het functioneren van de Oppas Angels zo transparant en betrouwbaar mogelijk blijven. Gelukkig kun jij daar aan meehelpen! Jij kunt namelijk na iedere oppasdienst je oppas beoordelen aan de hand van een sterrenrating.

  Ook kun je ervoor kiezen een review te schrijven over je oppas. Deze is, net zoals de rating, zichtbaar voor andere ouders. Fijn voor ons, voor jou en de andere families!

  De beoordelingen worden nauwkeurig door Charly Cares bekeken en we grijpen in wanneer dat nodig is. Het creëren van een veilige en transparante online omgeving is waar Charly Cares voor staat. For sure!

Boek met vertrouwen een vaste oppas die bij jouw gezin past!

Meer typen Oppas AngelsMeld je direct aan

De meest gestelde vragen over een vaste oppas

Hoe boek ik een Vaste Oppas Angel?

Vaste Oppas Angel: Ga naar book→ vul jouw oppasmoment in → Herhaal het aantal weken dat je een vaste oppas nodig hebt → zoek beschikbare Angels → selecteer 5 oppas angels → schrijf een persoonlijk berichtje en verstuur de aanvraag!

Heb je meerdere dagen een (vaste) oppas nodig? Dat kan natuurlijk ook! Klik op selecteer nog een dag.

Waarom kan ik een Oppas Angel niet langer dan 12 weken boeken?

Omdat Charly Cares voornamelijk met studenten werkt, kan het zijn dat hun schoolroosters na de 12 weken periode is aangepast, waardoor zij niet meer beschikbaar zijn op de gewenste dag/dagen. Bespreek dit altijd even met de Oppas Angel. Is hij of zij na de 12 weken reeks wel beschikbaar? Maak eenvoudig een nieuwe boeking!

Kan ik kennismaken met de Oppas Angel?

Sure! Maak een boeking voor het moment dat je een oppas nodig hebt. Wanneer een Angel je boeking accepteert, kun je een kennismakingsafspraak maken via de chat of je kunt de Angel even bellen. Mocht je het prettig vinden om even rustig kennis te maken, kun je een korte boeking van twee uur ter kennismaking.