Logo Website
2Maandengratis

Charly's Zomeractie

Oppasstress voor na de zomervakantie is verleden tijd met 2 maanden gratis membership bij Charly Cares! Meld je snel aan en gebruik giftcode FREETRIAL. Zo boek je bij terugkomst van je vakantie binnen no-time een betrouwbare Oppas Angel! Ideaal toch?

 • How does it work?

  1. Meld je gratis aan

  2. Kies het Flexibele Pakket

  3. Gebruik giftcode FREETRIAL

  4. Jouw 2 maanden gratis gaan gelijk van start! Enjoy the summer!

Jouw zomervoordeel:

 • Maak nu kennis met onze oppasservice

  Zo kan je bij terugkomst van je zomervakantie direct een naschoolse oppas vinden die bij jou in de buurt woont!

 • 2 maanden gratis uitproberen

  Na het invullen van giftcode FREETRIAL, starten jouw 2 maanden gratis trial. Zo heb je alle tijd om te oriënteren en te ontdekken of Charly Cares bij jouw gezin past!

 • Maandelijks opzegbaar

  Elk pakket is maandelijks opzegbaar. Je zit, ook ná de zomer, nergens aan vast.

  AANMELDEN

Bekijk nu de Ratings & Reviews van ouders

Christiaan uit Amsterdam

“Weer helemaal goed. Met Mara gaan we altijd met een gerust hart op pad!”

Heidy uit Rotterdam

“Noelle gaat heel leuk met mijn zoontje om! Ze heeft plezier in haar werk en is ook fijn in haar communicatie met de ouder. Ik zou haar zeker iedereen aanraden.”

Maaike uit Utrecht

“Dank je wel Bente, je bent fantastisch met onze kinderen.”

Eva uit Amsterdam

“Onze kleine sliep, maar Rosalie heeft een hele fijne vibe! We boeken haar zeker weer.”

Maria uit Amsterdam

“Lineke is een super lieve oppas. Je kan zien dat zij veel ervaring met kinderen heeft. De kinderen waren dol op haar, zelfs ons hondje. Een aanrader!”

Arjen uit Amsterdam

“Fijne betrokken oppas!”

Sharai uit Amsterdam

“Lieve en spontane meid. Stipt op tijd en betrouwbaar. Gaan wij zeker nog vaker gebruik van maken!:)”

Patricia uit 's-Gravenhage

“Luca is een hele fijne oppas! Zelfs onze zoon kletste met haar. Een aanrader!”

Els uit 's-Gravenhage

“Wederom superblij met Marit! Betrouwbare enthousiaste en betrokken oppas”

Merel uit Voorburg

“Leuk lief meisje!”

Alle 4.122 reviews

Charly Cares in 3 stappen:

Website Pictogrammen

Persoonlijke screening

Charly Cares biedt ieder gezin een betrouwbare oppas. Om de betrouwbaarheid te kunnen waarborgen is een persoonlijke screening van de oppas essentieel. Tijdens de screening worden onder andere achtergrondinformatie, specifieke oppaservaring en referenties van de oppas gecheckt. Na de screening beoordelen ouders iedere Oppas Angel na de oppasdienst met een verplichte rating.

Website Pictogrammen2

Zoek, selecteer & boek

De Oppas App maakt het mogelijk om eenvoudig een betrouwbare oppas bij jou in de buurt te vinden. In de app is het bovendien mogelijk om Oppas Angels te filteren op woonafstand, prijs, EHBO- en oppaservaring. Op deze manier vind je een Angel die bij jouw gezin past. Via de geïntegreerde Chat, kun je eenvoudig een afspraak maken met de Oppas Angel om kennis te maken.

Website Pictogrammen3

Ratings & reviews na iedere oppasdienst

Iedere Oppas Angel wordt na een oppasdienst beoordeeld door de ouder door middel van een rating, eventueel aangevuld door een review. Wij monitoren deze beoordelingen en grijpen in indien nodig. Op deze manier houden wij continu controle op ons Oppas Service en bieden wij transparantie aan de ouder.

Gratis uitproberen

Vind een oppas in je eigen buurt

Meld je nu aan en neem een kijkje in de live preview van onze Oppas App en ontdek welke Oppas Angels er bij jouw familie past én om de hoek woont! Wij bieden Oppas Angels in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en sinds kort ook in Leiden!

De tarieven van de Charly Cares pakketten

Basis pakket

Heb jij de opvang voor de kinderen in principe al geregeld, maar heb je soms toch een oppas nodig? Voor het Basis pakket betaal je 2 euro per maand en slechts 7,50 euro per oppasdienst. Zo ben je op ieder moment verzekerd van een oppas!

Flexibel pakket

Wil jij last minute een avondje uit of wil je altijd een betrouwbare oppas achter de hand hebben? Mogelijk past het Flexibel pakket bij jouw familie. Probeer het Flexibele pakket een maand gratis uit, daarna betaal je 6 euro per maand en 3 euro per oppasdienst.

Premium pakket

Heb jij regelmatig een vaste oppas nodig voor de naschoolse opvang of ga je graag een avondje uit? Met het Premium pakket kun je voor €25,- per maand onbeperkt gebruik maken van de Charly Cares service, zonder kosten per oppasdienst.

Probeer 2 maanden gratis uit!

Maak nu alvast kennis met onze oppasservice & krijg 2 maanden gratis flexibel pakket met giftcode FREETRIAL.

GRATIS AANMELDEN

Actievoorwaarden

*Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten en kan eenmaal gebruikt worden. Deze actie kan niet worden gebruikt in combinatie met andere acties en is geldig t/m 31 juli 2018.