Het Charly Cares Team Maak kennis met de gezichten achter onze Oppas App

Charlotte van der Straten

Charlotte van der Straten Founder - Commercieel & Operatie

Charly is naast de oprichting dagelijks bezig met het aansturen en verder uitbouwen van het bedrijf. Met haar commerciële inzicht creëert nieuwe kansen en mogelijkheden, maar wil ze zich ook nog graag bemoeien met de kwaliteit van de dienstverlening.
Willemijn Pekelharing

Willemijn Pekelharing Operations Manager

Willemijn heeft tijdens haar school-en studententijd op meer dan honderd kindertjes gepast en is dan ook als een vis in het water bij Charly Cares. Als manager van Team Operations zorgt zij ervoor dat iedere boeking en screening voorspoedig verloopt.
Natasha Westendorp

Natasha Westendorp Sales & Marketing Manager

Natascha begon als stagiaire copywriting bij Charly Cares, na haar afstuderen maakte zij haar come back en is ze nu verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten binnen Charly Cares.
Xander Koenen

Xander Koenen Founder - Finance en techniek

Naast oprichter is Xander de rots in de branding op financiëel en technisch vlak. Samen met het team zorgt hij dat de ontwikkelingen technisch en financieel haalbaar zijn en tot in perfectie worden uitgevoerd!
Diederik van der Hoek

Diederik van der Hoek Developer

Diederik is onze "wizz kid" en is continu bezig met de optimalisatie en doorontwikkeling van de Oppas App. Hij heeft een belangrijke rol om onze hardgroeiende app in de lucht te houden en features te maken die voldoen aan de wensen van onze gebruikers.
Lynn de Winter

Lynn de Winter Trainee Marketing

Lynn maakt sinds haar stage deel uit van ons marketing team en helpt Natascha waar nodig. Of dat nou is voor een mailing of partnership, ze is onze alleskunner!
Lois Janssen

Lois Janssen Graphic Design

Onze “mini" is begonnen als stagiaire Graphic Design, heeft haar stage al maanden afgerond maar gaat voorlopig niet meer weg! Met haar creatieve talent maakt ze van iedere flyer of afbeelding een waar kunstwerk.
Tessa de Wilde

Tessa de Wilde Content Creator

Tessa is opgeleid als interieur architect, maar vond een stap naar Charly Cares heel logisch;). Via The Talent Institute heeft zij zich omgeschoold als Content Creator en maakt ze van iedere project een feestje voor het oog!
Emily Jenner

Emily Jenner Content Creator

Emily studeerde af als marketing pionier, maar miste het ontwerpen van grafische uitingen in haar werk. Daarom startte zij via The Talent Institute een traineeship om opgeleid te worden tot Content Creator en maakt van iedere mail een feest om te lezen!
Sophie van Roessel

Sophie van Roessel Marketing & Sales

Sophie heeft haar functie als Advocaat op de Zuidas ingeruild voor een onmisbare plek in ons team. Samen met Natascha zorgt ze voor een warm welkom voor nieuwe ouders en informeert & enthousiasmeert waar nodig.
Nicky Hoes

Nicky Hoes Operations

Met een mooie basis binnen de kinderopvang is Nicky een geweldige aanvulling op ons Team Operations. Zij zorgt ervoor dat ouders hulp krijgen bij boekingen en spoedgevallen succesvol worden opgepakt.

Charlotte van der Straten

“We zijn allemaal druk. Druk met onze carrière, de kinderen, het huishouden én een sociaal leven. En dan het liefst tegelijkertijd. Door ‘Pas Op’ heb ik ervaren dat een avondje uit vaak meer oppas stress voor ouders oplevert dan ontspanning. Als ouder verlang je naar flexibiliteit, maar wil je met een gerust hart de deur dicht trekken als je je kostbaarste bezit aan de oppas overdraagt. Charly Cares combineert deze behoefte van ouders uit de stad met de innovatieve mogelijkheden van nu. Boek met vertrouwen, snel en gemakkelijk een oppasser die is beoordeeld door jouw sociale netwerk.”

Kom jij ons team versterken?

Bekijk snel onze vacatures!