Het Charly Cares Team ♥

"Een team van millennials & digital natives - ieder voor zich vormt samen het hart en de toekomst van Charly Cares. We hebben een wil om uit te blinken, dingen anders te doen dan anderen en waarde toe te voegen." Quote Charly, founder van Charly Cares.

Lees verder
Charlotte van der Straten

Charlotte van der Straten Founder - Growth, Branding & Operations

Charly is naast de oprichting dagelijks bezig met het aansturen en verder uitbouwen van het bedrijf. Met haar commerciële inzicht creëert ze nieuwe kansen en mogelijkheden, maar wil ze zich ook nog graag bemoeien met de kwaliteit van de dienstverlening.
Xander Koenen

Xander Koenen Founder - Product owner en Finance

Naast oprichter is Xander de rots in de branding op financiëel en technisch vlak. Samen met het team zorgt hij dat de ontwikkelingen technisch en financieel haalbaar zijn en tot in perfectie worden uitgevoerd!
Diederik van der Hoek

Diederik van der Hoek Developer

Diederik is onze "wizz kid" en is continu bezig met de optimalisatie en doorontwikkeling van de Oppas App. Hij heeft een belangrijke rol om onze hardgroeiende app in de lucht te houden en features te maken die voldoen aan de wensen van onze gebruikers.
Natascha Westendorp

Natascha Westendorp Growth Marketeer

Natascha begon als stagiaire copywriting bij Charly Cares, na haar afstuderen maakte zij haar come back en is ze nu verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten binnen Charly Cares.
Nicky Hoes

Nicky Hoes Operations Manager

Nicky geeft leiding aan team Operations & Customer Care en zorgt ervoor dat alle processen rondom boekingen op de juiste manier afgehandeld worden.
Anne van Son

Anne van Son Growth Marketeer

Als online marketeer weet Anne al het fijne van de online wereld en knalt ze er elke maand weer een nieuwe Facebook campagne in! Rapporteren, analyseren en optimaliseren doet ze als geen ander en maakt ze het voor het hele team overzichtelijk!
Tessa de Wilde

Tessa de Wilde Content Manager

Tessa is opgeleid als interieur architect, maar vond een stap naar Charly Cares heel logisch;). Via The Talent Institute heeft zij zich omgeschoold als Content Creator en maakt ze van iedere project een feestje voor het oog!
Charelle van Brummen

Charelle van Brummen Angel Content Manager

Met een diploma audiovisueel op zak, schrijft Charelle nu elke dag de leukste nieuwsbrieven en zie je haar Charly Cares Insta stories regelmatig op Instagram voorbij komen. Bovendien schrijft ze alle blogs voor de Angels, check them out ;)
Lonneke Küthe

Lonneke Küthe Junior Brand Manager

Organisatorisch talent Lonneke bedenkt de meest vette campagnes voor de Angels, is het aanspreekpunt voor de Angel Recruiters en ziet telkens mogelijkheden om nieuwe Angels te bereiken.

Join our Charly Cares Team

Charly Cares is altijd op zoek naar nieuwe talenten om ons team in een van onze 8 steden te versterken. Neem snel een kijkje naar onze vacatures & join our team!

Let's go!
Charly Cares Team
Het team van Charly Cares
Charly Cares teamleden
Team Reduced 5