Het Charly Cares Team ♥Een kijkje achter de schermen

Charlotte van der Straten

Charlotte van der Straten Founder - Commercieel & Operatie

Charly is naast de oprichting dagelijks bezig met het aansturen en verder uitbouwen van het bedrijf. Met haar commerciële inzicht creëert ze nieuwe kansen en mogelijkheden, maar wil ze zich ook nog graag bemoeien met de kwaliteit van de dienstverlening.
Xander Koenen

Xander Koenen Founder - Finance en techniek

Naast oprichter is Xander de rots in de branding op financiëel en technisch vlak. Samen met het team zorgt hij dat de ontwikkelingen technisch en financieel haalbaar zijn en tot in perfectie worden uitgevoerd!
Diederik van der Hoek

Diederik van der Hoek Developer

Diederik is onze "wizz kid" en is continu bezig met de optimalisatie en doorontwikkeling van de Oppas App. Hij heeft een belangrijke rol om onze hardgroeiende app in de lucht te houden en features te maken die voldoen aan de wensen van onze gebruikers.
Natascha Westendorp

Natascha Westendorp Sales & Marketing Manager

Natascha begon als stagiaire copywriting bij Charly Cares, na haar afstuderen maakte zij haar come back en is ze nu verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten binnen Charly Cares.
Anne Börger

Anne Börger Brand Manager

Met jarenlange werkervaring in de retail, zocht Anne naar nóg meer uitdaging. Nou en die krijgt ze genoeg als dé Brand Manager van Charly Cares! Van het aansturen van het hele Angel Recruiter team tot aan het bedenken van campagnes: uitdaging genoeg!
Nicky Hoes

Nicky Hoes Operations Manager

Nicky geeft leiding aan team Operations & Customer Care en zorgt ervoor dat alle processen rondom boekingen op de juiste manier afgehandeld worden.
Tessa de Wilde

Tessa de Wilde Content Manager

Tessa is opgeleid als interieur architect, maar vond een stap naar Charly Cares heel logisch;). Via The Talent Institute heeft zij zich omgeschoold als Content Creator en maakt ze van iedere project een feestje voor het oog!
Charelle van Brummen

Charelle van Brummen Content Trainee

Met een diploma audiovisueel op zak, schrijft Charelle nu elke dag de leukste nieuwsbrieven en zie je haar Charly Cares Insta stories regelmatig op Instagram voorbij komen. Bovendien schrijft ze alle blogs voor de Angels, check them out ;)
Anne van Son

Anne van Son Online Marketeer

Als online marketeer weet Anne al het fijne van de online wereld en knalt ze er elke maand weer een nieuwe Facebook campagne in! Rapporteren, analyseren en optimaliseren doet ze als geen ander en maakt ze het voor het hele team overzichtelijk!
Lynn de Winter

Lynn de Winter Marketing & Operations

Lynn maakt sinds haar stage deel uit van ons marketing team en helpt Natascha waar nodig. Of dat nou is voor een mailing of partnership, ze is onze alleskunner!
Georgine Adriaanse

Georgine Adriaanse Angel Recruiter Amsterdam

Georgine, ook wel "Sjors" genoemd, screent iedere Oppas Angel persoonlijk in Amsterdam. Al vanaf kleins af aan vriendinnen met Charly, zijn ze nu ook collega's van elkaar!
Laurence Wilmink

Laurence Wilmink Angel Recruiter Eindhoven

Onze "newbie" in Eindhoven, maar het lijkt wel alsof ze al jarenlang voor Charly Cares werkt! Ze zet heel Eindhoven op z'n kop en screent in een rap tempo de leukste Oppas Angels!
Marieke Benning

Marieke Benning Angel Recruiter Haarlem

Marieke screent alle Haarlemse oppassen persoonlijk! Ze komt in haar vrije tijd weleens een gescreende Oppas Angel tegen: "ik ben echt het gezicht van Charly Cares voor hen!'
Willemijn Lamers

Willemijn Lamers Angel Recruiter Den Haag & Rotterdam

Screenen in twee steden? Daar is Willemijn niet vies van! Oppas Angels werven, screenen en Charly Cares promoten; Willemijn kan multitasken als geen ander.

Charlotte van der Straten

“We zijn allemaal druk. Druk met onze carrière, de kinderen, het huishouden én een sociaal leven. En dan het liefst tegelijkertijd. Door ‘Pas Op’ heb ik ervaren dat een avondje uit vaak meer oppas stress voor ouders oplevert dan ontspanning. Als ouder verlang je naar flexibiliteit, maar wil je met een gerust hart de deur dicht trekken als je je kostbaarste bezit aan de oppas overdraagt. Charly Cares combineert deze behoefte van ouders uit de stad met de innovatieve mogelijkheden van nu. Boek met vertrouwen, snel en gemakkelijk een oppasser die is beoordeeld door jouw sociale netwerk.”

Charly Cares stories

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Charly Cares? Lees dan snel de stories van Charly, de Oppas Angels, ouders en de leukste tips & tricks!

Naar de stories!