Het Charly Cares Team ♥

"Een team van millennials & digital natives - ieder voor zich vormt samen het hart en de toekomst van Charly Cares. We hebben een wil om uit te blinken, dingen anders te doen dan anderen en waarde toe te voegen." Quote Charly, founder van Charly Cares.

Lees verder
Charlotte van der Straten

Charlotte van der Straten Founder - Growth, Branding & Operations

Charly is naast de oprichting dagelijks bezig met het aansturen en verder uitbouwen van het bedrijf. Met haar commerciële inzicht creëert ze nieuwe kansen en mogelijkheden, maar wil ze zich ook nog graag bemoeien met de kwaliteit van de dienstverlening.
Xander Koenen

Xander Koenen Founder - Product owner en Finance

Naast oprichter is Xander de rots in de branding op financiëel en technisch vlak. Samen met het team zorgt hij dat de ontwikkelingen technisch en financieel haalbaar zijn en tot in perfectie worden uitgevoerd!
Diederik van der Hoek

Diederik van der Hoek Developer

Diederik is onze "wizz kid" en is continu bezig met de optimalisatie en doorontwikkeling van de Oppas App. Hij heeft een belangrijke rol om onze hardgroeiende app in de lucht te houden en features te maken die voldoen aan de wensen van onze gebruikers.
Beau Furnée

Beau Furnée Business Intelligence Analyst

Onze data specialist! Door middel van zijn slimme analyses laat Beau ons dagelijks zien wat er nog beter kan aan onze service & app. Naast het datachrunchen helpt hij het marketing en product team heel graag door zijn (meestal ;) nuttige advies!
Natascha Westendorp

Natascha Westendorp Growth Marketeer

Natascha begon als stagiaire copywriting bij Charly Cares, na haar afstuderen maakte zij haar come back en is ze nu verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten binnen Charly Cares.
Sifra ter Wee

Sifra ter Wee Junior Developer

Apetrots op dit vrouwelijke talent in ons tech team! Sifra werkt samen met Diederik continu aan het verbeteren van onze Oppas App. Denk hierbij aan het optimaliseren van bestaande onderdelen & uitwerken van nieuwe features.
Nicky Hoes

Nicky Hoes Operations Manager

Nicky geeft leiding aan team Operations & Customer Care en zorgt ervoor dat alle processen rondom boekingen op de juiste manier afgehandeld worden.
Charlotte Jagersma

Charlotte Jagersma Quality & Customer Success Manager

Ons nieuwe talent binnen ons Operations & Customer Care team. Samen met Nicky zorgt zij voor het behouden en optimaliseren van de kwaliteit van onze customer service. Haar doel is om de kwaliteit van onze Angels en oppasdiensten "sky high" te houden!
Danique Smit

Danique Smit Sales & Marketing

Ooit begonnen in het Sales Team van Charly Cares, vandaag de dag stuurt zij dit team nu zelf aan. Hiernaast is Danique verantwoordelijk voor verschillende marketing activiteiten: van het plannen tot uitwerken van campagnes voor zowel ouders als Angels.
Tessa de Wilde

Tessa de Wilde Content Manager

Tessa is opgeleid als interieur architect, maar vond een stap naar Charly Cares heel logisch;). Via The Talent Institute heeft zij zich omgeschoold als Content Creator en maakt ze van iedere project een feestje voor het oog!
Charelle van Brummen

Charelle van Brummen Angel Content Manager

Met een diploma audiovisueel op zak, schrijft Charelle nu elke dag de leukste nieuwsbrieven en zie je haar Charly Cares Insta stories regelmatig op Instagram voorbij komen. Bovendien schrijft ze alle blogs voor de Angels, check them out ;)

Join our Charly Cares Team

Charly Cares is altijd op zoek naar nieuwe talenten om ons team in een van onze 8 steden te versterken. Neem snel een kijkje naar onze vacatures & join our team!

Let's Go!