Selecteer je pakket en boek direct een Angel

Basis

Voor ouders die minder dan 1x per maand een Oppas Angel willen boeken

  • Maandelijks opzegbaar
  • € 7,50 per oppasdienst

2 per maand

DIRECT BOEKEN

Flexibel

Voor ouders die soms een Oppas Angel willen boeken

  • 1 maand gratis uitproberen*
  • Maandelijks opzegbaar
  • € 3 per oppasdienst

6 per maand

PROBEER 1 MAAND GRATIS

Premium

Voor ouders die vaak een (Vaste) Oppas Angel willen boeken

  • Maandelijks opzegbaar
  • Geen extra kosten per oppasdienst

25 per maand

NU AANMELDEN

* 1 maand gratis uitproberen zonder abonnementskosten. Je kan je proefabonnement binnen deze maand weer kosteloos stopzetten. 

Veel voorkomende vragen over het membership

Is het membership (maandelijks) opzegbaar?

Ja, het abonnement is maandelijks opzegbaar. 

Log in de Oppas App (mobiel of desktop) en ga naar betalingen > membership > wijzig membership. Kies een ander membership of de optie "opzeggen". Charly Cares hanteert een opzegtermijn van 1 maand.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Ga naar –> betalingen –> membership,  onder je huidige abonnement zie je de optie wijzigen, vervolgens kun je hier je abonnement stopzetten. Houdt er rekening mee dat Charly Cares een opzegtermijn van een maand hanteert.

Hoe betaal ik de oppas?

De oppasdienst eindigt uitsluitend door de volgende stappen volledig af te ronden:

Stap 1 Bij thuiskomst wordt er in goed overleg en instemming van de oppas de oppasdienst beëindigd.

Stap 2  Stop de oppastimer door in te loggen op de Oppas App en druk vervolgens op de button ‘STOP TIMER‘. Dit kan ook op een tablet, laptop of desktop.

Stap 3   De begin- en/of eindtijd kan gewijzigd worden, omdat de oppasdienst bijvoorbeeld in onderling overleg later of eerder is gestart. Het totaalbedrag zal automatisch aangepast worden. Het wijzigingen van de tijden gebeurt altijd met instemming van de oppas.

Stap 4  Beoordeel de Oppas Angel naar redelijkheid én billijkheid. De beoordeling is objectief en moet op aantoonbare feiten berusten → De ouder kan de Oppas met 0 tot 5 sterren beoordelen (Oppasdienst: 0 = slecht, 5 = uitstekend). Daarnaast is het mogelijk om een geschreven beoordeling te schrijven over de Oppas Angel.

Stap 5  Betaal de Oppas Angel door op de button ‘BETAAL DE OPPAS’ te klikken. Daarmee wordt de betaling automatisch in gang gezet.

LET OP: totaal bedrag is exclusief transactiekosten. De hoogte van de transactiekosten is afhankelijk van het gekozen ‘Membership’.

Welke betaalmogelijkheden bieden jullie?

Je betaalt makkelijk online door middel van Adyen, onze betaalservice provider. Adyen maakt het voor jou mogelijk om direct na elke oppasdienst online te betalen. Momenteel kan je als ouder via iDeal, Mastercard, Visa en SEPA direct debet betalen.

Wat zijn de annuleringskosten van een boeking?

  • Tot 24 uur voor aanvang  >  kosteloos
  • 24 uur tot 3 uur voor aanvang  >  enkel annuleringskosten van € 3,50
  • 3 uur voor aanvang  >  1 uur aan de oppas + annuleringskosten € 3,50 

Tarieven van de Oppas Angels liggen tussen de €5 en €11 per uur. De hoogte van het tarief is afhankelijk van het dan geldende uurtarief van de Oppas Angel.

Kan ik een boeking wijzigen / aanpassen?

Als ouder kun je zelf een boeking aanpassen per datum. Bij het wijzigen wordt direct de beschikbaarheid van de Oppas Angel gecontroleerd. Als 1 of meer Oppas Angels beschikbaar zijn, kun je de wijziging opslaan. Indien dit niet mogelijk is, ben je genoodzaakt de boeking te cancelen en een nieuwe boeking te maken. De Oppas Angels die niet beschikbaar zijn op de nieuwe boeking, worden uit de boeking gehaald. 

Bij het wijzigen van een boeking, ontvangen de Oppas Angels een push notificatie en een e-mail over de wijziging van de boeking. 

Oppas Angel
Oppas Angel

Voor ieder moment een gescreende Oppas Angel Last minute, flexibel & vaste oppas

Zoek je iemand voor de woensdagmiddag om de kinderen van school te halen en een maaltijd te koken? Geen tijdrovende zoektocht meer naar een oppas die op vaste momenten op jouw kids kan passen. Van een avond sporten tot uit eten in je favoriete restaurant, er zijn Flexibele Oppas Angels voor ieder moment! Een spontane avond uit, óf een spoedje op het werk? Geen zorgen, je kunt last minute tot 3 uur van tevoren een Angel boeken!  

Lees meer over de Oppas Angels