Kies een abonnement dat bij je past

  • Flexibele oppas
  • Vaste oppas
  • Last-minute oppas
  • Naschoolse oppas
${ information.ageSitter } + jr
vanaf ${ lowestRate }
${ information.hoursPerService } uur
${ information.servicesPerMonth } x
${ information.numberOfChildren }

Je betaalt de Oppas Angel

${ totalBabySitter }
per dienst
Membership
Membership
Ons advies
Ons advies

Kosten op basis van jouw keuze aan Oppas Angel ${ monthlyBabySitter }
Totale membership kosten aan Charly Cares ${ monthlyCharlyCares }
*Deze berekening en aanbeveling is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De proefmaand loopt automatisch door in een flexibel membership & is maandelijks opzegbaar.

Veel voorkomende vragen over het membership

Kan ik switchen van membership?

Sure! Je kunt altijd je membership wijzigen en een ander membership kiezen. Ga naar betalingenmembership hier kun je het abonnement wijzigen.

Welk membership past het beste bij mij?

Basis: is het voordeligst wanneer je minder dan 1x per maand gebruik maakt van de app. Dit abonnement kost €2 per maand + €7,50 per oppasdienst + het uurtarief van de Angel.

Flexibel: is het voordeligst wanneer je 1 of meer boekingen per maand doet. Dit abonnement kost €6 per maand + €3 per oppasdienst + het uurtarief van de Angel.

Premium: is het voordeligst wanneer je per maand (meer dan) 7x een boeking doet. Dit abonnement kost €25 per maand + het uurtarief van de Angel en geen kosten per oppasdienst.

Hoe betaal ik de oppas?

Met de timer wordt de oppasduur bijgehouden. Deze start automatisch op de begintijd en bij thuiskomst stop je de timer door in te loggen in de app en op de groene balk te klikken. Bij het stoppen van de timer wordt de Angel betaald met één druk op de knop en je kunt de begin- en eindtijd nog wijzigen. Super handig!

LET OP: totaal bedrag is exclusief transactiekosten. De hoogte van de transactiekosten is afhankelijk van het gekozen ‘Membership’.

Wat zijn de annuleringskosten van een boeking?

  • Tot 24 uur voor aanvang  >  kosteloos
  • 24 uur tot 3 uur voor aanvang  >  enkel annuleringskosten van € 3,50
  • 3 uur voor aanvang  >  1 uur aan de oppas + annuleringskosten € 3,50 

Tarieven van de Oppas Angels liggen tussen de €5 en €11 per uur. De hoogte van het tarief is afhankelijk van het dan geldende uurtarief van de Oppas Angel.

Kan ik een boeking wijzigen / aanpassen?

Als ouder kun je zelf een boeking aanpassen per datum. Bij het wijzigen wordt direct de beschikbaarheid van de Oppas Angel gecontroleerd. Als 1 of meer Oppas Angels beschikbaar zijn, kun je de wijziging opslaan. Indien dit niet mogelijk is, ben je genoodzaakt de boeking te cancelen en een nieuwe boeking te maken. De Oppas Angels die niet beschikbaar zijn op de nieuwe boeking, worden uit de boeking gehaald. 

Bij het wijzigen van een boeking, ontvangen de Oppas Angels een push notificatie en een e-mail over de wijziging van de boeking.