Wat betekent Charly Cares voor jou?

 • Wij zorgen ervoor dat iedere Oppas Angel persoonlijk wordt gescreend op ons kantoor, inclusief achtergrondonderzoek en referentiecheck.

 • Via onze Oppas App kunnen ouders eenvoudig de Oppas Angel beoordelen na iedere oppasdienst, middels een rating en review.

 • Onze Oppas Angels zijn beschikbaar voor ieder moment, of dat nou een naschoolse oppasdienst is of last minute een avondje uit, tot wel 3 uur van tevoren.

 • Je boekt en betaalt de Oppas Angel eenvoudig via onze Oppas App.

 • Het support team staat 24/7 voor jou klaar om te helpen bij een boeking of bij vervanging na ziekte van de oppas.

 • Bovendien checkt het support team continu de kwaliteit van de Oppas Angels, middels ons review systeem & quality check.

Bereken welk membership bij jou past

 • Flexibele oppas
 • Vaste oppas
 • Last-minute oppas
 • Naschoolse oppas
${ information.ageSitter } + jr
vanaf ${ lowestRate }
${ information.hoursPerService } uur
${ information.servicesPerMonth } x
${ information.numberOfChildren }

Je betaalt de Oppas Angel

${ totalBabySitter }
per dienst
Membership
Membership
Ons advies
Ons advies

Kosten op basis van jouw keuze aan Oppas Angel ${ monthlyBabySitter }
Totale membership kosten aan Charly Cares ${ monthlyCharlyCares }
*Deze berekening en aanbeveling is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De proefmaand loopt automatisch door in een flexibel membership & is maandelijks opzegbaar.

Kies jouw membership

 • Basis
 • Flexibel
 • Premium
Prijs per maand
nadat de proefperiode stopt op ${ endOfDemo }
€ 2,00
€ 6,00
€ 25,00
Kosten per dienst
€ 7,50
€ 3,00
Geen
Eerste maand gratis *
-
-
Maandelijks opzegbaar

Dit wil je weten over je membership:

Welk membership past het beste bij mijn oppas behoeften?

Basis: is het voordeligst wanneer je minder dan 1x per maand gebruik maakt van de app. Dit abonnement kost €2 per maand + €7,50 per oppasdienst + het uurtarief van de Angel.

Flexibel: is het voordeligst wanneer je 1 of meer boekingen per maand doet. Dit abonnement kost €6 per maand + €3 per oppasdienst + het uurtarief van de Angel.

Premium: is het voordeligst wanneer je per maand (meer dan) 7x een boeking doet. Dit abonnement kost €25 per maand + het uurtarief van de Angel en geen kosten per oppasdienst.

Hoe betaal ik de oppas?

Met de timer wordt de oppasduur bijgehouden. Deze start automatisch op de begintijd en bij thuiskomst stop je de timer door in te loggen in de app en op de groene balk te klikken. Bij het stoppen van de timer wordt de Angel betaald met één druk op de knop en je kunt de begin- en eindtijd nog wijzigen. Super handig!

LET OP: totaal bedrag is exclusief transactiekosten. De hoogte van de transactiekosten is afhankelijk van het gekozen ‘Membership’.

Kan ik switchen van membership?

Sure! Je kunt altijd je membership wijzigen en een ander membership kiezen. Ga naar betalingenmembership hier kun je het abonnement wijzigen.

Hoe kan ik mijn membership opzeggen?

Het abonnement is maandelijks opzegbaar en kun je zelf in app stopzetten. Ga naar betalingen –> membership, onder je huidige abonnement zie je de optie wijzigen, vervolgens kun je hier je abonnement stopzetten. Houd er rekening mee dat Charly Cares een opzegtermijn van een maand hanteert.