We Are Pregnant beurs

YES, 22 maart staat Charly Cares op de We Are Pregnant beurs in Utrecht. Dit is een superleuke nieuwe babybeurs waar papa's en mama's to be worden geïnspireerd door allerlei mooie merken en producten. Dit wil je niet missen! Lees verder om te ontdekken wat je van ons kunt verwachten.

Wat kan je van ons verwachten?

Speciaal voor de We Are Pregnant beurs organiseren we samen met het EHBO bureau 3 exclusieve Kinder-EHBO workshops. Een deelname aan de workshop bedraagt €7,50 en dit bedrag gaat volledig naar de LINDA.foundation.

Leer alle belangrijke tips & tricks rondom EHBO voor baby’s en kinderen. Safe your spot want vol=vol!

Meer informatie

Waarom zet Charly Cares zich in?

LINDA.foundation zet zich door middel van donaties in voor kindjes die leven in armoede.

"Charly Cares vindt het erg belangrijk dat ieder kind in Nederland onbezorgd kan opgroeien. Een kind moet kind kunnen zijn en zou zich geen zorgen moeten maken om geld of hun ouders. Wij vinden de LINDA.foundation een prachtig initiatief en komen daarom graag in actie. Teamwork makes the dream work!"

FREE GIFTS

It’s giveaway time!! Wij geven naast de Kinder-EHBO workshop ook de leukste goodiebags met goodies weg van o.a. Lillydoo en Lovemyveggies. Oftewel genoeg redenen om een bezoekje te brengen aan de We Are Pregnant beurs. See you there!