Vier Pasen met onze tips!

Pasen is dit jaar anders dan iedereen zich had voorgesteld. Geen uitgebreide familiebrunch, paaseieren zoeken met de hele familie of naar de paasmarkt dit jaar. Maar... Pasen kun je natuurlijk nog steeds vieren! Er zijn genoeg leuke alternatieven die voor dat ultieme paasgevoel zorgen. Wij geven je graag de leukste tips.

#1 Nodig de hele familie online uit

De traditionele familiebrunch overslaan? Hell no! Nodig iedereen uit, via een programma als Skype, Google Hangouts of Facetime, en ga alsnog met z’n allen brunchen. Normaal gesproken neemt iedereen iets mee, maar dit keer maak je je eigen brunch. Zo ben je misschien fysiek niet bij elkaar, toch kunnen jullie zo samen van een brunch genieten.

#2 Ga knutselen met de kids

Lees in deze blog de leukste knutselideeën voor Pasen! Ga je voor een schattig kuikentje van wol of voor een knutsel konijn? Doe je graag samen een spelletje? Maak dan samen een memory spel van kaarten met wortels erop.

#3 Bakken is voor jong en oud

Samen in de keuken staan is het gezelligste wat er is! Breek samen met de kinderen de eieren voor die heerlijke appeltaart. Of ga je voor een zelfgebakken brood; perfect voor de online paasbrunch. Wat je ook kiest om te maken, bakken is gezellig samen en leuk voor iedereen!

#4 De grote voorjaarsschoonmaak

Het hele huis opgeruimd en schoongemaakt, klinkt dat niet heerlijk? Met Pasen heb je een dagje extra om dit voor elkaar te krijgen. En de kids? Die kunnen natuurlijk gewoon helpen. Laat hen de simpele klusjes doen, zoals bijvoorbeeld de handdoeken opvouwen. Maak er iets gezelligs van. Muziek keihard aan en samen aan de slag!

#5 Maak het buiten gezellig

We hebben de afgelopen dagen al heerlijk kunnen genieten van mooi weer. Maak daarom tijdens Pasen de tuin of het balkon klaar voor het voorjaar. Laat de kinderen helpen door bijvoorbeeld onkruid uit de tuin te trekken. Hang wat lampionnen op en maak van buiten je tweede woonkamer.

#6 Eieren horen bij Pasen

Zeg je Pasen, dan zeg je automatisch ook eieren. En wie zegt dat chocolade paaseitjes zoeken alleen voor kinderen is?! Verstop de paaseieren in en rondom het huis en maak er een wedstrijdje van. Wie vindt er de meeste?