Charly's StoriesDe leukste verhalen achter de schermen van Charly Cares

Wil je altijd op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Charly Cares? Lees dan snel de laatste verhalen van onder andere Charly zelf, de Oppas Angels en alle ouders die al gebruik maken van de Oppas App!

5 tips voor de perfecte oppasdienst

Yes: je hebt een potentiële oppas gevonden of geboekt, wat fijn! Maar wat nu? Hoe zorg je er nou voor dat de oppasdienst soepel verloopt? Wij geven jou 5 handige tips voor dé perfecte oppasdienst!

Lees meer

Deze 10 tips maken dé perfecte Moederdag

Mother's Day is just around the corner. Of je nu je eigen supermom wilt verrassen of je jezelf echt even een verwenmomentje wilt geven. Iedere moeder mag in de watten gelegd worden komende zondag. Nog niet voorbereid? No stress. Met deze 10 tips maak je binnen no-time de perfecte Moederdag!

Lees meer

We Are Pregnant beurs here we come!

YES, 22 maart staat Charly Cares op de We Are Pregnant beurs in Utrecht. Dit is een superleuke nieuwe babybeurs waar papa's en mama's to be worden geïnspireerd door allerlei mooie merken en producten. Dit wil je niet missen!

Lees meer

♥ Founders Favourites

It's almost that time again...Met kerst en oud & nieuw in het vooruitzicht is het weer tijd om jezelf en anderen te verwennen! Founders Charly van der Straten & Xander Koenen geven jou hun favoriete musthaves voor komende feestdagen!

Lees meer

8x de leukste kerstmarkten in 2018

De feestdagen staan voor de deur en Sinterklaas is al in het land. Vergeet je niet de leukste kerstmarkten in te plannen? Nu hebben wij de gezelligste, indrukwekkendste en sfeervolste kerstmarkten van Nederland op een rijtje gezet.

Lees meer

7 x de leukste datenights in oktober 2018!

Vorige week las je de leukste herfstactiviteiten van deze herfst, nu is het tijd voor jou en je vriend(in) om even wat quality time in te plannen! Wij geven je 7 x tips om de leukste datenights deze maand te beleven!

Lees meer

Hoe vind ik een goede oppas in de buurt?

Ooit zal dat ene moment komen: je hebt een oppas nodig... Maar hoe vind je de ideale oppas die bij jouw gezin past? Deze tips helpen jou in je zoektocht naar de perfecte babysitter! Zo kun jij straks met een gerust hart de deur uit.

Lees meer