Charly's StoriesDe leukste verhalen achter de schermen van Charly Cares

Wil je altijd op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Charly Cares? Lees dan snel de laatste verhalen van onder andere Charly zelf, de Oppas Angels en alle ouders die al gebruik maken van de Oppas App!

7 redenen waarom je de Negenmaandenbeurs niet mag missen

Charly Cares00026 Versie2

Van 21 t/m 25 februari is het weer zover: de Negenmaandenbeurs! Charly Cares zal volgende week —met een exclusieve stand— alle (aanstaande) mama's ontmoeten bij hét jaarlijkse evenement in de RAI Amsterdam. Benieuwd waarom jij de Negenmaandenbeurs niet mag missen? Lees snel verder & no worries voor de heren onder ons: er valt genoeg te beleven voor de vaders!

Lees meer

Hoe vieren onze ouders de liefde?

Charly Cares00033

Februari, de maand van de liefde, is begonnen en dat mag uitgebreid gevierd worden! Vier je het met je partner, vriendengroep of familie? Of misschien gewoon lekker een verwenmoment voor jezelf? Van een weekendje weg, een dagje naar de spa of simpelweg uiteten... Wij vroegen 7 ouders hoe zij de liefde vieren!

Lees meer

Erop uit met Kidsproof

Charlycares 1

Deze maand staat Charly Cares volop in het nieuws bij Kidsproof, dé website met de leukste tips en uitjes voor kids en het hele gezin! Elke maand sturen zij er een exclusieve nieuwsbrief uit met de leukste kinderactiviteiten en tips per regio. In totaal zijn ze actief in 20 verschillende steden waaronder: Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Rotterdam en Den Haag. Deze maand sprankelt Charly Cares met Naïf in de nieuwsbrief van Kidsproof!

Lees meer

Hoe combineer je werk en moederschap?

Screen Shot 2017 12 08 At 13 52 36

Zowel working moms als ouders die de volledig zorg voor de kinderen op zich nemen, krijgen te maken met de dagelijkse struggles. Om alle ballen hoog te kunnen houden, zou je wel wat extra armen kunnen gebruiken! Helaas is dit niet mogelijk, maar, superpower hebben alle ouders! Van de zorg voor de kids tot aan het huishouden; elke keer is alles toch weer voor elkaar. Ook moeder Barbara den Hollander maakt deze struggles elke dag mee; om mede-ouders een hart onder de riem te steken, geeft ze een aantal tips uit haar eigen ervaringen die je direct in de praktijk kunt brengen! Enjoy the read.

Lees meer

Charly Cares loves Naïf

Naif Website

Met een fijne tijd met elkaar - love is all you need. Maar ook met een goede work life balans, gezondheid en kindjes die lekker in hun vel zitten. Naïf Quality Baby & Kids Care draagt daar een steentje aan bij. Hun verzorgingslijn voor baby's en kids bestaat alleen uit producten met natuurlijke ingrediënten. Heerlijk spul voor de gevoelige en zachte babywangen van jouw kleintje!

Lees meer

Wat betekent een vaste oppas voor jouw gezin?

Charly Cares Winter 3 Bewerkt

Het nieuwe jaar is van start! Misschien heb je al een aantal goede voornemens voor 2018 of ben je alweer druk aan het werk, met de kids en het huishouden. Om het nieuwe jaar zorgeloos te beginnen, kan een vaste oppas hier een bijdrage aan leveren. Maar wat is een vaste oppas precies? Wat zijn de voordelen en wat kan een vaste oppas voor jouw gezin betekenen? Je komt er hier achter!

Lees meer

4 x de leukste to do's met kerst!

Charly Cares00008 Versie2

Voor kerstliefhebbers is de gezelligste maand van het jaar aangebroken: december! De steden worden versierd met de mooiste kerstverlichting, de kerstvakantie is in zicht en er worden winterse activiteiten georganiseerd. Charly Cares is ook dol op de kerst en daarom hebben wij 4 to do's voor jou op een rijtje gezet!

Lees meer

Hoe selecteer je een oppas die bij jouw gezin past?

Foto Charlies Care

Het combineren van werk, vrienden, familie, sport en hobby's kan een enorme uitdaging zijn. Als andere alternatieven op het moment niet mogelijk zijn, kan een oppas daarom een uitkomst bieden om de balans binnen het gezin te waarborgen. Maar wanneer weet je dat je een goede oppas in huis hebt gehaald? Ga je een gesprek met de potentiële oppas aan of is een telefoontje ook genoeg? Op welke kwaliteiten moet je letten en selecteren?

Lees snel verder wat vader Gijs en drie van onze ervaren Oppas Angels zeggen over dit onderwerp en wat zij ouders adviseren bij het vinden van een oppas die bij hen past.

Lees meer

Onze Crowdfunding is gestart!

Foto1 Engels

"Wat twee jaar geleden voor ons nog een mooi vooruitzicht was, begint het succesverhaal van Charly Cares nu steeds meer vorm te krijgen. Charly Cares groeit hard en zal binnenkort nóg sneller groeien middels onze nieuwe crowdfunding campagne. Benieuwd naar onze volgende stap? Lees snel verder over ons investeringsplan." - Charly

Lees meer