Charly's StoriesDe leukste verhalen achter de schermen van Charly Cares

Wil je altijd op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Charly Cares? Lees dan snel de laatste verhalen van onder andere Charly zelf, de Oppas Angels en alle ouders die al gebruik maken van de Oppas App!

Time for some me-time!

Be Kind Kit

In het teken van moederdag bundelen Rock Your World en The Mompany hun krachten om een speciale box samen te stellen voor alle moms (to be). Dit jaar staat moederdag in het teken van: een heerlijk verwen-momentje voor jezelf. Benieuwd naar de inhoud van de Be Kind Kit?

Lees meer

Mama knows best

moederdag

Melk als plantenvoeding, paracetamol tegen aften en trucs om je misselijkheid te verminderen: Mama knows best! Lees hier de 10 meest populaire weetjes van moeders, hoeveel weetjes herken jij?

Lees meer

Ben jij al goed voorbereid voor Koningsdag?

Sweet Ice Cream Photography 85324 Unsplash 1

Voor de een is Koningsdag het leukste feest van het jaar, voor de ander een extra stressmomentje: wat moet ik nú weer aan? Tja, oranje is misschien niet de meest flateuse kleur. Maar toch, het is prachtig hoe Nederland langzaam oranje kleurt tijdens de verjaardag van Willem Alexander. Wij geven je 5x tips om de ultieme Koningsdag te beleven!

Lees meer

Vier Pasen in je eigen stad!

Easter Hunt

Pasen komt eraan, ben jij er al klaar voor? Twee super gezellige dagen om de lente goed mee te beginnen. En dat doe je natuurlijk het liefst met elkaar. Wij hebben de leukste to do's op een rijtje gezet: van een paasbootcamp tot aan een Bach voorstelling. Vind hier de leukste paastips in jouw regio!

Lees meer

Ontdek de kunst van effectief communiceren met kinderen:

28337736 1953063541388117 6776559055437474 O

Bij Charly Cares begrijpen wij heel goed dat het ouderschap een spannend avontuur kan zijn volop uitdagingen. Zo kan een typerende strijd tijdens het avondeten, het opruimen van de kamers of het instoppen van de kids vermoeiend zijn. Een beetje extra hulp is in dat geval vaak meer dan welkom. Maar waar moet je beginnen? Wij hebben daar hét antwoord op!

Lees meer

Come get these giveaways!

Afbeelding Blog

Charly Cares deelt uit: Voor alle nieuwe members ligt er een goedgevulde goodiebag te wachten! Bovendien maken zij kans op de leukste winacties van merken als Koeka, Mr. Starsky & Pockies. De leukste giveaways voor alle mommy's en vooral natuurlijk voor de kids! 

Lees meer

7 redenen waarom je de Negenmaandenbeurs niet mag missen

Charly Cares00026 Versie2

Van 21 t/m 25 februari is het weer zover: de Negenmaandenbeurs! Charly Cares zal volgende week —met een exclusieve stand— alle (aanstaande) mama's ontmoeten bij hét jaarlijkse evenement in de RAI Amsterdam. Benieuwd waarom jij de Negenmaandenbeurs niet mag missen? Lees snel verder & no worries voor de heren onder ons: er valt genoeg te beleven voor de vaders!

Lees meer

Hoe vieren onze ouders de liefde?

Charly Cares00033

Februari, de maand van de liefde, is begonnen en dat mag uitgebreid gevierd worden! Vier je het met je partner, vriendengroep of familie? Of misschien gewoon lekker een verwenmoment voor jezelf? Van een weekendje weg, een dagje naar de spa of simpelweg uiteten... Wij vroegen 7 ouders hoe zij de liefde vieren!

Lees meer

Erop uit met Kidsproof

Charlycares 1

Deze maand staat Charly Cares volop in het nieuws bij Kidsproof, dé website met de leukste tips en uitjes voor kids en het hele gezin! Elke maand sturen zij er een exclusieve nieuwsbrief uit met de leukste kinderactiviteiten en tips per regio. In totaal zijn ze actief in 20 verschillende steden waaronder: Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Rotterdam en Den Haag. Deze maand sprankelt Charly Cares met Naïf in de nieuwsbrief van Kidsproof!

Lees meer