Charly's StoriesDe leukste verhalen achter de schermen van Charly Cares

Wil je altijd op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Charly Cares? Lees dan snel de laatste verhalen van onder andere Charly zelf, de Oppas Angels en alle ouders die al gebruik maken van de Oppas App!

Hoe vind ik een goede oppas in de buurt?

Charly Cares Winter 19 Bewerkt

Ooit zal dat ene moment komen: je hebt een oppas nodig... Maar hoe vind je de ideale oppas die bij jouw gezin past? Deze tips helpen jou in je zoektocht naar de perfecte babysitter! Zo kun jij straks met een gerust hart de deur uit.

Lees meer

7x zo begin je het nieuwe schooljaar goed!

Charly Cares Winter 16 Vierkant

Na alle zomerse temperaturen & welverdiende vakantie staat het nieuwe schooljaar bijna voor de deur… Are you ready?! Charly Cares geeft je 7x tips om het schooljaar gelijk goed van start te gaan.

Lees meer

Zo ziet de ideale dag zon voor je kinderen eruit

Katie Emslie 565439 Unsplash

Och, wat is dit weer toch fijn! Heerlijk. Warme temperaturen. Een hoop zon. Was ook wel nodig na een lange winter. Maar goed, kans is groot dat jij moet werken en je wilt toch wel dat je kroost lekker op pad gaat en leuke dingen gaat doen. Hoe zo’n ideale dag eruit ziet? Charly Cares geeft tips!

Want binnen zitten met mooi weer is niks. De kinderen moeten lekker buiten zijn! Hoe zorg je ervoor dat zo’n zonnige dag volgens plan verloopt? Komt-ie:

Lees meer

20 x de leukste festivals 2018!

Den Haag De Parade 1

Met deze zomerse temperaturen staat ook het festivalseizoen weer voor de deur. Naast al die zonnige terras dagen is het dus ook weer tijd om spontaan erop uit te gaan en de leukste feestjes en festivals af te gaan. Nog niet het festival virus te pakken? We do!! Daarom hebben we de leukste to do’s op een rijtje gezet om hier verandering in te brengen.

Lees meer

Charly Cares & Naïf

Mailchimp

Onze Oppas Angels passen niet alleen op jouw kids, ze beschermen hun oppaskindje(s) ook nog eens tegen de zon! Met de fijne zonnebrand spray van Naïf Care, dé verzorgingslijn die bestaat uit 100% natuurlijke producten voor you & your mini-me's! Onze Oppas Angels gaan deze zomer de parken in om alle kids in te smeren! Spot jij ze in jouw favoriete park?

Lees meer

Time for some me-time!

Be Kind Kit

In het teken van moederdag bundelen Rock Your World en The Mompany hun krachten om een speciale box samen te stellen voor alle moms (to be). Dit jaar staat moederdag in het teken van: een heerlijk verwen-momentje voor jezelf. Benieuwd naar de inhoud van de Be Kind Kit?

Lees meer

Mama knows best

moederdag

Melk als plantenvoeding, paracetamol tegen aften en trucs om je misselijkheid te verminderen: Mama knows best! Lees hier de 10 meest populaire weetjes van moeders, hoeveel weetjes herken jij?

Lees meer

Ben jij al goed voorbereid voor Koningsdag?

Sweet Ice Cream Photography 85324 Unsplash 1

Voor de een is Koningsdag het leukste feest van het jaar, voor de ander een extra stressmomentje: wat moet ik nú weer aan? Tja, oranje is misschien niet de meest flateuse kleur. Maar toch, het is prachtig hoe Nederland langzaam oranje kleurt tijdens de verjaardag van Willem Alexander. Wij geven je 5x tips om de ultieme Koningsdag te beleven!

Lees meer

Vier Pasen in je eigen stad!

Easter Hunt

Pasen komt eraan, ben jij er al klaar voor? Twee super gezellige dagen om de lente goed mee te beginnen. En dat doe je natuurlijk het liefst met elkaar. Wij hebben de leukste to do's op een rijtje gezet: van een paasbootcamp tot aan een Bach voorstelling. Vind hier de leukste paastips in jouw regio!

Lees meer

Ontdek de kunst van effectief communiceren met kinderen:

28337736 1953063541388117 6776559055437474 O

Bij Charly Cares begrijpen wij heel goed dat het ouderschap een spannend avontuur kan zijn volop uitdagingen. Zo kan een typerende strijd tijdens het avondeten, het opruimen van de kamers of het instoppen van de kids vermoeiend zijn. Een beetje extra hulp is in dat geval vaak meer dan welkom. Maar waar moet je beginnen? Wij hebben daar hét antwoord op!

Lees meer