Mis de Negenmaandenbeurs nietMeet us there!

Van 21 t/m 25 februari is het weer zover: de Negenmaandenbeurs! Charly Cares zal volgende week —met een exclusieve stand— alle (aanstaande) mama's ontmoeten bij hét jaarlijkse evenement in de RAI Amsterdam. Benieuwd waarom jij de Negenmaandenbeurs niet mag missen? Lees snel verder!


1. Meet Charly Cares

De Negenmaandenbeurs is de perfecte kans om de knappe koppen van Charly Cares in levende lijve te ontmoeten. Praten over de Oppas App, Oppas Angels of de ontwikkelingen van Charly Cares: kom zeker gezellig langs bij stand 08.228!

2. En wij zijn niet alleen...

Samen met de Kleine Keuken, Naïf Care en Smallsteps zal Charly Cares op de Negenmaandenbeurs staan. Wil je iets lekkers voor de kleine kopen, maar wat wel verantwoord is? Neem dan een kijkje in de Kleine Keuken! Ben je benieuwd naar welke producten geschikt zijn voor de gevoelige babybillen? Probeer de 'No Nonsense' verzorgingsproducten van Naïf Care.

Zij hebben overigens ook een super fijne verzorgingslijn voor dames waar onder andere Charly zelf helemaal fan van is! En ben je al een tijdje op zoek naar een tweede huis voor je baby? Maak dan kennis met Smallsteps Kinderopvang.

3. Er is zóveel leuks te doen

Naast de vele tips & tricks omtrent mommyhood kun je er ook hartstikke veel leuke activiteiten doen. Wist je dat je bijvoorbeeld een 3- of 4d echo kunt laten maken en een leuke Mommy Make-over? Daarnaast zijn er ook heel veel creatieve workshops. Leuk voor zowel de moms en de dads!

4. Goodies, goodies & goodies!

Wij verrassen alle nieuwe ouders met een goedgevulde goodiebag bij hun gratis aanmelding! Nieuwsgierig waarmee ze zijn gevuld? Het blijft tot aan de Negenmaandenbeurs een grote verrassing, maar volgende week geven wij een sneak preview. Don't miss it!

5. Mama- & papamasterclasses

Kun je wel een snelle stoomcursus mommyhood gebruiken? Bij de mama masterclasses leer je in een korte interactieve sessie de baby basics. En ook voor de vaders onder ons staat er een relaxte Papaklas Lounge op hun te wachten. Hier worden de toekomstige vaders klaargestoomd voor de spannende nieuwe periode.

6. Leer andere moeders en vaders kennen

Je bent zeker niet de enige papa en mama (to be) die daar rondloopt. Maak kennis met andere (aanstaande) ouders, wie weet vang je wel wat belangrijke informatie op of houd je er een leuke contact op na!

7. Charly Cares houdt leuke winacties!

Kom langs bij de Charly Cares stand voor alle leuke prijzen! Iedere dag geven wij namelijk de leukste prijzen weg voor de kleintjes (van nieuwe members). Houdt onze stories in de gaten; volgende week maken we bekend welke prijzen je kunt winnen!

Bezoek de Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs is van 21 t/m 25 februari 2018 dagelijks geopend van 11.00 – 18.00. Op donderdag en vrijdag van 11.00 – 22.00 uur. Lijkt het je leuk om de Negenmaandenbeurs te bezoeken en kennis met ons te maken? No worries, wij zorgen voor een betrouwbare oppas!

Vind een oppas