Zo ziet de ideale dag zon voor je kinderen eruit (zonder dat jij er bent!)

Och, wat is dit weer toch fijn! Heerlijk. Warme temperaturen. Een hoop zon. Was ook wel nodig na een lange winter. Maar goed, kans is groot dat jij moet werken en je wilt toch wel dat je kroost lekker op pad gaat en leuke dingen gaat doen. Hoe zo’n ideale dag eruit ziet? Charly Cares geeft tips!

Want binnen zitten met mooi weer is niks. De kinderen moeten lekker buiten zijn! Hoe zorg je ervoor dat zo’n zonnige dag volgens plan verloopt? Komt-ie:

#1. First of all: boek een Oppas Angel

Niet alle opa’s en oma’s vinden de warmte fijn en jij kunt ook niet zomaar vrij krijgen op iedere warme dag! Helaas, maar wel waar. Daarom zijn de Oppas Angels van Charly Cares een uitkomst. Ze passen op de allerkleinsten, maar kunnen ook je kind van school halen als je dat wilt. Zo kun jij met een gerust hart gaan werken en weet je zeker dat het goed komt én je kinderen lekker naar buiten zijn geweest.

#2. Leg altijd zonnebrandcrème klaar

Of de zon nou schijnt of niet, rond deze periode is zonnebrandcrème heel erg belangrijk! Zelfs in de schaduw. Onze Oppas Angels smeren de komende tijd jouw kroost in met de zonnebrandspray van Naïf en wij hebben ook nog eens een mooie actie voor je. Zo zit je zelf nooit zonder zonnebrandcrème. Oh enne… De zonneproducten van Naïf zijn vrij van chemische filters en bevatten alleen maar natuurlijke ingrediënten. Zo gaat je kind altijd verantwoord de zon in.

#3. Maak een leuk boekje voor de oppas

Het is altijd goed om een soort ‘hotspot’ boekje te maken waarin je de leukste strandtenten/parken/speeltuinen zet, waar de kinderen naartoe kunnen met de oppas tijdens mooi weer. Tip van Charly: plak er een envelop in waar je wat geld in doet, zodat er ijsje kan worden gekocht.

#4. Zet alles klaar voor een ‘after spa’

Een dag in de zon is heerlijk, maar even afkoelen afterwards is ook belangrijk. Instrueer de Oppas Angel een beetje. Leg komkommerschijfjes in de koelkast klaar, leg de Naïf Verkoelende Aftersun op tafel en zet een teiltje buiten waar je kroost nog even een voetenbad kan nemen. Heb je een baby aan boord? Zorg er dan voor dat de kleine alleen een romper met korte mouwen een heeft en smeer ‘m ook in met een lekkere – natuurlijke - after sun. En is het echt heel warm in huis: zet een bevroren fles water voor een ventilator. Zo creëer je een airco-effect.