Onze Crowdfunding is gestart!

Oppas leest op de bank een boekje voor aan haar oppaskindje

"Wat twee jaar geleden een mooi vooruitzicht was, begint het succesverhaal van Charly Cares nu steeds meer vorm te krijgen. Charly Cares groeit hard en zal binnenkort nóg sneller groeien middels onze nieuwe crowdfunding campagne. Benieuwd naar onze volgende stap? Lees snel verder." - Charly

Foto: Mark Horn voor Het Financieele Dagblad.
Foto: Mark Horn voor Het Financieele Dagblad.

Help us spread our wings

Twee jaar later heeft Charly Cares meer dan 30.000 betaalde oppasdiensten gerealiseerd, maken 8.000 ouders gebruik van de Oppas App en heeft Charly Cares 5.500 geweldige Oppas Angels!

Wij zijn hartstikke trots en klaar om de volgende stap te nemen.

Investeer nu

Crowdfunding

Wij willen alle gezinnen de mogelijkheid bieden om een betrouwbare oppas te boeken via onze Oppas App. Inmiddels hebben ouders in zes grote steden hier toegang toe, waaronder Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Maar dit is nog lang niet heel Nederland.

Om verder te ontwikkelen binnen Nederland zijn wij op zoek naar investeerders. Dit doen wij met behulp van crowdfunding. Voor degenen die niet weten wat crowdfunding precies inhoudt: crowdfunding is een alternatieve financieringswijze waar startups vaak gebruik van maken. Hier wordt de hulp van het publiek ingeschakeld in plaats van een bank. Vandaar de verwijzing naar 'crowd'.

Bij crowdfunding kunnen particulieren, die vertrouwen hebben in jouw concept, een bedrag naar keuze investeren. Zodra het gewenste investeringsbedrag is behaald, zal het bedrijf haar plan uitvoeren en kunnen de investeerders meeprofiteren van het behaalde succes.

Met deze investering kunnen er meerdere locaties in Nederland geopend worden en zullen wij onze eerste stap naar Londen maken! Daarbij wordt er ook geld geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van de Oppas App en de professionalisering van de Charly Cares team.

Wil jij ook onderdeel worden van het succesverhaal van Charly Cares?

Ga naar ons crowdfunding pagina en help ons in de verdere ontwikkeling van Charly Cares, zodat iedere ouder ontzorgd kan worden bij het vinden van een betrouwbare oppas.

Investeer mee!