7x hoe een Angel jou volledig kan ontzorgen!

Een Oppas Angel van Charly Cares ondersteunt met de zorg voor de kinderen

Hoe leuk het ook is om kinderen te hebben, vader of moeder zijn is een fulltime job. Kinderen hebben veel tijd en aandacht nodig. Toch zou je soms best een middag of avond voor jezelf willen hebben, of niet? Gelukkig kan een Oppas Angel van Charly Cares jou daar goed bij helpen. Zo kan een Angel jou volledig ontzorgen:

#1 Jij hebt even tijd voor jezelf

Zodra de oppas binnen is en jij het huis hebt verlaten, is het tijd voor jezelf. Je hoeft je even geen zorgen te maken over de kinderen.. Dankzij de Angels van Charly Cares kan jij zonder zorgen een avondje uit eten met je partner, afspreken met vrienden of bijvoorbeeld even lekker naar de bioscoop. Dat is toch fijn?

“Ik vind het ook gewoon fijn als de ouders met een gerust hart een avondje uit kunnen gaan. Je geeft echt iets terug, vind ik.” - Angel Florine

Oppas Florine zorgt voor haar oppaskindje en bezorgd de ouders een avondje uit

#2 De kinderen krijgen genoeg aandacht

Hoe fijn is het dat de oppas er volledig is voor de kinderen. Zo gaan ze samen lezen, spelen, puzzelen en knutselen. Als je goede afspraken met elkaar maakt kan de oppas met lekker weer ook de kinderen meenemen naar een speeltuintje. Zo zijn ze meteen even lekker buiten.

#3 Laat de oppas een half uurtje eerder komen

Een oppas komt natuurlijk vooral om op de kinderen te passen, maar zoals vele ouders weten is dat lastig te combineren als er ook gekookt moet worden. Nodig de oppas daarom een half uurtje eerder uit. Dan kan kan de oppas alvast koken en is er daarna genoeg tijd voor de kinderen.

De Oppas Angel kookt samen met de kids een gezonde maaltijd van Hello Fresh

#4 Maak gebruik van HelloFresh

Met een HelloFresh box maak je het jezelf en je oppas lekker makkelijk. Het is niet nodig om boodschappen te doen, want alles is al in huis. “Kinderen vinden het vaak heel leuk om te helpen met koken. Vooral als de kindjes ietsjes ouder zijn is dat ook heel leuk om te doen. Wanneer de ouders aan mij vragen om een maaltijd uit een HelloFresh box te koken is dit ook een feestje voor de kids. Zij kunnen dan helpen om de groenten te wassen en om bijvoorbeeld de tafel te dekken”, aldus Angel Florine.

#5 De oppas kan de boodschappen doen

Ben je iets vergeten te halen bij de supermarkt? Geen probleem, je oppas kan natuurlijk samen met de kids even langs de winkel gaan. Dat vinden de kinderen gegarandeerd leuk! Probeer er wel voor te zorgen dat er alvast wat geld op tafel ligt voor de oppas.

#6 Ophalen van school en sport

Heb je een vaste oppas? Vraag dan of je oppas de kinderen van school kan halen en ze ook naar hun sport kan brengen. Ondertussen kan de oppas thuis alvast het eten voorbereiden, zodat als de kinderen straks thuiskomen alles al klaar staat.

#7 Alle kleine beetjes helpen

Vraag je oppas om tijdens het dutje van je kleintje wat kleine klusjes te doen. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van de was, het uitruimen van de vaatwasser of vraag aan je oppas om even snel een stofzuiger door de woonkamer te halen. Door dit te doen tijdens het dutje hoeft je kleintje er ook niet om te lijden.