Charly's StoriesDe leukste verhalen achter de schermen van Charly Cares

Wil je altijd op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Charly Cares? Lees dan snel de laatste verhalen van onder andere Charly zelf, de Oppas Angels en alle ouders die al gebruik maken van de Oppas App!

Behind the scenes

Misschien ken je ze al: Xander en Diederik, de developers van Charly Cares. In deze story hebben we ze voorgesteld en vertelden zij alles over ‘het moeilijke proces wat een app maken heet’. In de tussentijd hebben deze twee niet stilgezeten en is de ontwikkeling van de app doorgegaan. Tijd voor een update!

Lees meer

5x kerstrecepten maken met (oppas)kindjes

Het is al bijna kerst, de periode in het jaar waar het draait om gezelligheid, lekker eten en familie & vrienden. Hoe leuk is het daarom om met je (oppas)kindjes kleine kersthapjes te maken. Speciaal voor jou hebben we de leukste recepten die je samen met de kids kan maken op een rijtje gezet.

Lees meer

De leukste ‘kerst to-do’s!

Er zijn tijdens de kerstperiode zo veel leuke dingen om te doen, wij hebben de leukste to-do’s en must-see’s voor jou op een rijtje gezet. Laat je de kinderen thuis en ga je met je partner of vriend(inn)en of neem de kleintjes gezellig mee en kom met het hele gezin in de ultieme kerstsfeer.

Lees meer

Behind the scenes

Wie zijn de gezichten achter de splinternieuwe Oppas App? Onze developers vertellen alle ins & outs over dit bijzondere project: het was een zware bevalling!

Lees meer

EHBO tips

Broodtrommels klaarmaken, haast in de ochtend, luizenmoeders... Jup, de kids gaan weer naar school. Daarom delen wij graag wat tips, om je even op weg te helpen.

Lees meer

7x hoe een Angel jou volledig kan ontzorgen!

Hoe leuk het ook is om kinderen te hebben, vader of moeder zijn is nou eenmaal een fulltime job. Kinderen hebben gewoon veel tijd en aandacht nodig. Toch zou je soms best een middag of avond voor jezelf willen hebben, of niet? Gelukkig kan een Oppas Angel van Charly Cares jou daar goed bij helpen. Zo kan een Angel jou volledig ontzorgen:

Lees meer

5 x zo kun jij ultiem genieten deze zomer!

De zomervakantie is eindelijk hier, dus tijd om daar ultiem van te genieten. Geen zorgen, zelfs met de kleintjes is het mogelijk om te relaxen en wat me-time te hebben. Met een beetje hulp, fantasie en improvisatie kun jij lekker met de voetjes omhoog in het zonnetje zitten. Vraag je je af hoe je dat kunt realiseren? Met deze 5 tips kun jij volledig genieten deze zomer.

Lees meer

5 tips voor de perfecte oppasdienst

Charlycares 19

Yes: je hebt een potentiële oppas gevonden of geboekt, wat fijn! Maar wat nu? Hoe zorg je er nou voor dat de oppasdienst soepel verloopt? Wij geven jou 5 handige tips voor dé perfecte oppasdienst!

Lees meer

Deze 10 tips maken dé perfecte Moederdag

Mother's Day is just around the corner. Of je nu je eigen supermom wilt verrassen of je jezelf echt even een verwenmomentje wilt geven. Iedere moeder mag in de watten gelegd worden komende zondag. Nog niet voorbereid? No stress. Met deze 10 tips maak je binnen no-time de perfecte Moederdag!

Lees meer