Charly's StoriesDe leukste verhalen achter de schermen van Charly Cares

Wil je altijd op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Charly Cares? Lees dan snel de laatste verhalen van onder andere Charly zelf, de Oppas Angels en alle ouders die al gebruik maken van de Oppas App!

Behind the scenes

Wie zijn de gezichten achter de splinternieuwe Oppas App? Onze developers vertellen alle ins & outs over dit bijzondere project: het was een zware bevalling!

Lees meer

EHBO tips

Broodtrommels klaarmaken, haast in de ochtend, luizenmoeders... Jup, de kids gaan weer naar school. Daarom delen wij graag wat tips, om je even op weg te helpen.

Lees meer

7x hoe een Angel jou volledig kan ontzorgen!

Hoe leuk het ook is om kinderen te hebben, vader of moeder zijn is nou eenmaal een fulltime job. Kinderen hebben gewoon veel tijd en aandacht nodig. Toch zou je soms best een middag of avond voor jezelf willen hebben, of niet? Gelukkig kan een Oppas Angel van Charly Cares jou daar goed bij helpen. Zo kan een Angel jou volledig ontzorgen:

Lees meer

5 x zo kun jij ultiem genieten deze zomer!

De zomervakantie is eindelijk hier, dus tijd om daar ultiem van te genieten. Geen zorgen, zelfs met de kleintjes is het mogelijk om te relaxen en wat me-time te hebben. Met een beetje hulp, fantasie en improvisatie kun jij lekker met de voetjes omhoog in het zonnetje zitten. Vraag je je af hoe je dat kunt realiseren? Met deze 5 tips kun jij volledig genieten deze zomer.

Lees meer

5 tips voor de perfecte oppasdienst

Charlycares 19

Yes: je hebt een potentiële oppas gevonden of geboekt, wat fijn! Maar wat nu? Hoe zorg je er nou voor dat de oppasdienst soepel verloopt? Wij geven jou 5 handige tips voor dé perfecte oppasdienst!

Lees meer

Deze 10 tips maken dé perfecte Moederdag

Mother's Day is just around the corner. Of je nu je eigen supermom wilt verrassen of je jezelf echt even een verwenmomentje wilt geven. Iedere moeder mag in de watten gelegd worden komende zondag. Nog niet voorbereid? No stress. Met deze 10 tips maak je binnen no-time de perfecte Moederdag!

Lees meer

We Are Pregnant beurs here we come!

YES, 22 maart staat Charly Cares op de We Are Pregnant beurs in Utrecht. Dit is een superleuke nieuwe babybeurs waar papa's en mama's to be worden geïnspireerd door allerlei mooie merken en producten. Dit wil je niet missen!

Lees meer

♥ Founders Favourites

It's almost that time again...Met kerst en oud & nieuw in het vooruitzicht is het weer tijd om jezelf en anderen te verwennen! Founders Charly van der Straten & Xander Koenen geven jou hun favoriete musthaves voor komende feestdagen!

Lees meer