Charly's reviews Reviews & Ratings van ouders over de Oppas Angels

Naast de persoonlijk screening, wordt iedere oppas na elke oppasdienst beoordeeld. De Oppas Angel krijgt een rating van de ouder op basis van 5 sterren, vaak aangevuld met een geschreven review. Deze beoordelingen zijn direct inzichtelijk voor alle ouders en de desbetreffende Angel. Charly Cares monitort deze beoordelingen en grijpt in wanneer het nodig is. Op deze manier houden wij continue controle op ons oppasnetwerk en bieden wij transparantie aan de ouder en oppas.

Meer informatie over onze screening

Simone uit Utrecht

“Top oppas! ”

Jeroen uit Voorburg

“Heel leuke meid. Kwam op tijd. Het klikte aardig goed met de kinderen. Zij ging boekjes voorlezen en heerlijk met hun spelen. Iemand de van kindjes houdt. Definitief een aanrader. Hartelijk bedankt voor de fijne hulp. ”

Kristel uit Amsterdam

“Lieve meid die meteen met Neva en het buurmeisje ging spelen. Mijn dochter was enthousiast over Youssra (en ik ook!) :)”

Ingeborg uit Amsterdam

“Julia is een lieve, verantwoordelijke oppas. Onze kinderen voelden zich direct thuis bij haar en hebben een leuke woensdagmiddag gehad toen Julia oppaste. ”

Rüdiger uit Amsterdam

“Alles super!”

Joana uit Utrecht

“Judith had meteen een heel goede klik met de kids, en ze hebben een heerlijke middag gehad. Perfect!”

Michelle uit Amsterdam

“Zoe was op heel korte termijn beschikbaar, wat al geweldig was, maar bleek ook nog een binnen no time overweg te kunnen met onze jongens. Ze komt heel rustig over en in control terwijl ze ook plezier met ze maakt. Echt een aanrader!”

Paola uit Amsterdam

“Super leuk geweest! Kids cupcakes gebakken en eten stond klaar!”

Kim uit Amsterdam

“Miriam is een super lieve oppas”

Anneloes uit Amsterdam

“Sophie was voor t eerst hier en maar voor 3 uurtjes. Mijn meiden waren op slag verliefd!! ”