Charly's reviews Reviews & Ratings van ouders over de Oppas Angels

Naast de persoonlijk screening, wordt iedere oppas na elke oppasdienst beoordeeld. De Oppas Angel krijgt een rating van de ouder op basis van 5 sterren, vaak aangevuld met een geschreven review. Deze beoordelingen zijn direct inzichtelijk voor alle ouders en de desbetreffende Angel. Charly Cares monitort deze beoordelingen en grijpt in wanneer het nodig is. Op deze manier houden wij continue controle op ons oppasnetwerk en bieden wij transparantie aan de ouder en oppas.

Meer informatie over onze screening

Lenette uit Utrecht

“Super op de kleintjes gepast”

Linda uit Amsterdam

“Super gezellige en lieve oppas!!”

Marieke uit Houten

“Willemijn heeft probleemloos opgepast op onze drie kinderen. Ik heb ze met alle vertrouwen achter gelaten en de kinderen vonden haar helemaal leuk!”

Anabella uit Amsterdam

“Marieke was amazing:-) ”

Marjolijn uit Amsterdam

“Luca is heel actief. Focus op de kinderen, stelt ze op hun gemak. Nooit te laat, heel fijn! ”

Rebecca uit Amsterdam

“Luka was een lieve, rustige oppas voor onze zoon Luca. Ze hebben samen boekjes gelezen en ze heeft hem naar bed gebracht. Hij voelde zich op z'n gemak bij haar! ”

Stephanie uit Bloemendaal

“Robin kwam heel netjes over en direct op haar gemak met Tijmen. Fijne update ook tussendoor. Al met al top”

Vanessa uit Rotterdam

“Flore kwam voor het eerst bij ons oppassen. Eerste keer een oppas voor onze 10weken oude baby. We zijn met een goed gevoel uit huis gegaan, ze straalde veel zelfvertrouwen uit. Fijn dat ze me tussendoor ook op de hoogte hield van hoe het met onze kleine thuis ging. Al met al dus erg tevreden! ”

Miranda uit 's-Gravenhage

“Floor is de hele dag met onze tweeling naar het strand geweest en ze hebben genoten ! Heel relaxed en zorgzaam. Graag tot volgende keer!”

Jeanette uit Amstelveen

“Anna is de afgelopen maanden een fantastische oppas geweest voor onze kinderen. Altijd op tijd, zeer beleefd en een goede band met de kids. ”