EHBO Bureau

EHBO-Cursus bij baby’s en kinderen

Charly Cares Winter 3 Bewerkt

In samenwerking met EHBO Bureau organiseert Charly Cares een aantal keer per jaar een EHBO-workshop. Deze workshops worden aangeboden aan zowel ouders als Oppas Angels. Na afloop van de workshop krijgt iedereen een EHBO-certificaat. Voor Oppas Angels is het belangrijk dat ze weten hoe ze moeten ingrijpen in geval van nood, bovendien is een EHBO-Certificaat een mooie toevoeging op hun Angel Profiel. 

  • De meest voorkomende ongevallen

    Van de EHBO docente leren de ouders en Angels wat de meest voorkomende ongevallen zijn, hoe ze deze ongevallen kunnen voorkomen en hoe ze moeten ingrijpen in geval van nood. Ongevallen als verbranding, vergiftiging en bewusteloosheid worden behandeld. Klinkt waarschijnlijk niet zo gezellig? No worries, docente Erica maakt het interactief door middel van oefenpoppen en oefeningen met de andere groepsgenoten. Ze brengt het luchtig en speels, waardoor er een gezellige sfeer wordt gecreëerd.

  • Praktische informatie

    De kosten voor ouders bedragen 49,- per persoon, daarentegen krijgen Oppas Angels een speciaal tarief van 25,- per persoon. Bovendien vergoeden veel zorgverzekeraars de kosten van een EHBO-Cursus. De workshops worden gegeven in Amsterdam, op 's Gravenhekje 1A - 2. Bekijk de datum en beschikbaarheid van de workshop.

Meld je direct aan Meer informatie