CompaNanny

CompaNanny biedt in samenwerking met Charly Cares een totaaloplossing binnen de kinderopvang. Bij CompaNanny staat de ontwikkeling van het kind centraal. CompaNanny biedt nanny's in Amsterdam, Amstelveen, Breda, Den Haag, Leiden, Oegstgeest, Rotterdam, Schiphol en Voorburg. 

Samenwerking

CompaNanny biedt ouders verschillende vormen van 'kinderopvang.' Een belangrijke vorm hiervan is CompaNanny Thuis die een nanny aan huis heeft. Om zo de rust binnen het gezin te behouden, bieden wij een betrouwbare oplossing voor de volgende momenten: 

  • Last minute oplossing

    In het geval de nanny van CompaNanny onverwachts ziek is, kan een oppas van Charly Cares inspringen om zo toch betrouwbare opvang voor de kinderen last minute te regelen.

  • Tijdelijk vervangende oppas

    Ter overbrugging van de registratie tijd van een vaste nanny, zorgt Charly Cares voor een lieve oppas in de tussentijd. Zo heeft het gezin direct een betrouwbare oppas vanaf aanmelding bij CompaNanny.

  • Avondje uit

    Binnen het gezin zal de nanny van CompaNanny grotendeels de opvang overdag van de kinderen op zich nemen, maar voor avondjes uit biedt een oppas van Charly Cares de uitkomst. Zodat de ouders onbezorgd kunnen genieten van een avondje uit.