Oppas in Utrecht boek je eenvoudig online bij Charly Cares Vind een oppas in Utrecht en omstreken

Vind oppas in Utrecht

Zoek jij een oppas in Utrecht, de Bilt of Zeist omdat jij morgen een drankje wilt doen in de Domstad, of uit eten wilt gaan aan een van de Utrechtse grachten of een avondje de dansvloer op? Of wil jij zonder zorgen naar afspraak van werk kunnen?

No worries, met Charly Cares boek je gemakkelijk een betrouwbare oppas in Utrecht en omstreken en kun jij alsnog met een gerust hart op stap! Met Charly Cares hoef je niet meer via vrienden of familie naar een vaste, flexibele of last-minute oppas in Utrecht te zoeken. Charly Cares is namelijk dé Oppas App in Utrecht!

Charly Cares werkt eenvoudig en betrouwbaar:

Omdat je kind jouw meest kostbare bezit is, boek je bij ons eenvoudig een persoonlijk gescreende, betrouwbare en ervaren oppas. Via de Oppas App word je door ons gekoppeld aan een oppas. Wij maken namelijk de beste match met jouw gezin en een oppas. Binnen enkele klikken heb jij een favoriete oppas geregeld en kun je onbezorgd weg.

Utrecht is een bruisende studentenstad. Voordeel daaraan is dat er veel studenten zijn die graag oppassen tijdens hun studie. Tussen de Charly Cares oppas zitten dan ook velen die een pedagogische opleiding, geneeskundige opleiding of andere kind gerelateerde opleidingen doen die studie en werk willen combineren. Bovendien moeten onze oppassers ook ruim voldoende oppaservaring opgedaan hebben. Het fijne daaraan is dat je een professionele oppas in huis kan halen. Boek een Oppas Angel.

Boek nu een persoonlijk gescreende Oppas Angel

Meer weten over de screening? MELD JE NU AAN
Oppas leest oppaskindje voor

Last minute oppas stress?

Met Charly Cares heb jij geen zorgen meer om een last minute oppas in Utrecht, de Bilt en Zeist. Tot 3 uur van tevoren boek je jouw betrouwbare en persoonlijk gescreende oppas. Je kunt voor elke dag of avond, 7 dagen in de week een oppas in Utrecht en omstreken boeken. Dat kan de ene week op een dinsdagmiddag zijn, maar de andere week op een zaterdagavond. Met onze flexibele en last minute dienst hoef jij je agenda niet aan te passen aan die van de oppas. Mocht het zijn dat je structureel op een bepaalde avond een oppas nodig hebt, dan kan je dezelfde oppas ook regelmatig inplannen.

Kortom:

Mis geen belangrijke meetings of leuke afspraken meer en boek een oppas in Utrecht nu bij Charly Cares.

Oppaskindje

Gescreende oppas in Utrecht

Charly Cares beseft als geen ander dat ouders een betrouwbare en ervaren oppas in huis willen halen. Daarom zal niet elke oppas die zich aanmeldt daadwerkelijk gaan oppassen via Charly Cares. Zij moeten eerst persoonlijk gescreend worden bij ons op het kantoor, voordat zij toegang krijgen tot de Oppas App. Ook heeft elke oppas meerdere jaren ervaring met dag en avond oppasdiensten. Alle Oppas Angels zijn vlotte studerende of net afgestudeerde spontane oppassen met veelal een pedagogische of pabo achtergrond. Middels ons rating systeem kun jij inzien hoeveel sterren andere ouders de Oppas Angels in Utrecht hebben gegeven. Zodat jij een beter beeld krijgt van de oppassen en dus ook een goede beslissing kunt maken of deze oppas bij jullie gezin past.

Lees meer informatie over de screening

Vind en boek nu jouw oppas in Utrecht

MELD JE NU AAN

Hoe ervaren ouders de Oppas Angels?Lees de reviews!

Rianda uit Amsterdam

“Hele lieve, vrolijke oppas! Zouden haar graag nog een keer vragen. Ze was nog maar 5 min binnen en de meisjes riepen al continue ‘Emma, Emma!’. Ze ging gelijk enthousiast St Klaas liedjes met hen zingen dus we gingen met een goed gevoel de deur uit.”

Laura uit Rotterdam

“Lief &erg ervaren, en zelfs ons huis was een beetje opgeruimd!”

Mireille uit Amsterdam

“Liesje is een super lieve en vrolijke meid, die gelijk geïnteresseerd is in je kleine kindje. Ik merkte bij ons dat Jaden het niet eens erg vond dat we weg gingen, alleen maar oog voor Liesje :) we gaan haar zeker vaker boeken!!!!”

Alle 5.632 reviews