Oppas in Rotterdam gezocht? Vind eenvoudig een oppas in Rotterdam via Charly Cares

Oppas in Rotterdam

Wij kunnen het er allemaal over eens zijn dat het regelen van een oppas vrij lastig kan zijn. Vooral in Rotterdam, waar iedereen graag een match in de Kuip kijkt, een dagje gaat shoppen in de koopgoot, mooie voorstelling wil bijwonen in ‘t Luxor of gewoon lekker uit eten gaat in een van de vele restaurantjes die Rotterdam te bieden heeft, kan het vrij moeilijk zijn.

Maar wist jij dat mensen met de Charly Cares App gemiddeld binnen vijf minuten een oppas in Rotterdam geregeld hebben?

Via ons boekingssysteem kan jij eenvoudig een betrouwbare oppas inplannen. Wij hebben namelijk niet alleen voor de vaste momenten zoals naschoolse opvang een oppas beschikbaar. Ook voor last minute en de meer flexibele momenten hebben wij oppassen voor jouw gezin klaar staan. Mocht het zo zijn dat een oppas heel goed bevalt, dan kun je deze ook eenvoudig opnieuw inplannen.

Dus waar wacht je op? Pak je welverdiende rust en geniet van je vrije avond! Boek een Oppas Angel.

Boek nu een persoonlijk gescreende oppas in Rotterdam

MELD JE NU AAN
Charlycares

Maar hoe werkt Charly Cares?

Charly Cares werkt eenvoudig. Meld je eerst aan op onze website en vul jouw gegevens in voor een persoonlijke profiel. Op basis van deze gegevens kunnen wij dan de beste match maken met geschikte en betrouwbare oppassen uit de buurt die bij jouw gezin passen. Je kunt dan zelf een of meerdere oppassen selecteren waar jullie voorkeur naar uitgaat. Dus jij bepaalt wie op jouw kinderen mag passen.

  1. Meld je aan op onze website bij Charly Cares en vul een persoonlijke profiel in.
  2. Boek jouw oppas op de gewenste datum en tijden via ons boekingssysteem.
  3. Relax en geniet zonder oppas stress!

Boek jouw oppas in Rotterdam

MELD JE NU AAN

Dit zeggen ouders over hun favoriete oppas

Rianda uit Amsterdam

“Hele lieve, vrolijke oppas! Zouden haar graag nog een keer vragen. Ze was nog maar 5 min binnen en de meisjes riepen al continue ‘Emma, Emma!’. Ze ging gelijk enthousiast St Klaas liedjes met hen zingen dus we gingen met een goed gevoel de deur uit.”

Laura uit Rotterdam

“Lief &erg ervaren, en zelfs ons huis was een beetje opgeruimd!”

Mireille uit Amsterdam

“Liesje is een super lieve en vrolijke meid, die gelijk geïnteresseerd is in je kleine kindje. Ik merkte bij ons dat Jaden het niet eens erg vond dat we weg gingen, alleen maar oog voor Liesje :) we gaan haar zeker vaker boeken!!!!”

Alle 5.632 reviews
Having fun

Charly Cares is betrouwbaar

Charly Cares matcht jou met een oppas in Rotterdam. Maar als ouder wil je natuurlijk deze oppas wel kunnen toevertrouwen met je kinderen. Daarom gaan al onze oppassen eerst door een selectief screening proces heen.

Een oppas in Rotterdam van Charly Cares, die wij Oppas Angels noemen, komen eerst langs voor een persoonlijk gesprek op kantoor waar ze gescreend worden. In dit screening proces wordt o.a. gekeken naar de oppas ervaring, of ze een pedagogische/PABO achtergrond hebben en referenties worden door ons nagebeld.

Verder worden al onze Oppas Angels beoordeeld door de gezinnen waar ze opgepast hebben. Het beoordelen is verplicht, want dit zorgt voor een hogere kwaliteit en het geeft jou als ouder een beter inzicht in de match met de Oppas Angel.

Lees meer over de screening