Charly met kids

Boek je oppas in Den Haag vandaag nog!

Dacht jij dat het vinden van een babysitter in Den Haag ingewikkeld was? Think again! Met Charly Cares wordt het een eitje. Download de Charly Cares App en vind binnen no-time een betrouwbare, gescreende oppas die aan al jouw wensen voldoet. Zodat jij kunt werken bijvoorbeeld. Of een yogalesje meepikken bij Delight Yoga. Of wat dacht je van een borrel met je partner bij Hotel Indigo op het Noordeinde? Of je nu op zoek bent naar een vaste of last minute oppas, wij regelen het voor je.

  • Persoonlijk gescreende oppas

  • Vaste, naschoolse, flexibele & last minute

  • Ratings en reviews na iedere oppasdienst

Persoonlijke screening

Betrouwbaarheid staat bij Charly Cares hoog in het vaandel. Klinkt plausibel, maar hoe weet je nou wanneer een oppas betrouwbaar is? Goeie vraag, daarom moet iedere oppas Angel eerst gescreend worden. Tijdens de screening komen onderwerpen als achtergrondinformatie, specifieke oppaservaring en referenties aan bod, zodat we een zo duidelijk en betrouwbaar mogelijk beeld kunnen schetsen.

Vaste, naschoolse, flexibele & last minute

Oppas voor ieder moment

Bij Charly Cares ben je aan het goede adres als het gaat om een Vaste Oppas: een oppas die je kunt inzetten op regelmatige basis. Als de kids naar school gaan en jij moet werken, is een naschoolse oppas ideaal. Ook bieden wij Flexibele Oppas Angels aan, gewoon voor af en toe. Voor last-moment afspraken, bieden wij je tot 3 uur van tevoren een last minute oppas. Hoe fijn is dat!

Ratings & Reviews

Na iedere oppasbeurt biedt Charly Cares je een rating aan. Zo kun jij als ouder je Oppas Angel beoordelen. Ook bieden we je de mogelijkheid om een review te schrijven. Wel zo prettig voor jou, voor ons en nuttig voor de oppas! En natuurlijk voor de andere gezinnen.

Meld je gratis aan

Boek een gescreende Oppas Angel voor ieder moment!

Meer informatie over de screening Meld je gratis aan

Reviews van ouders uit Den Haag! Over de Oppas Angels

Marlies uit Diemen

“Leuke meid en heel spontaan. Kon lastminute oppassen, super fijn! Bedankt ”

J uit Bennebroek

“Milou is heel makkelijk in de omgang en was direct vertrouwd met de kindjes en ons. Een aanradwr”

Ramses uit Amsterdam

“Super oppas”

Mandy-Ann uit Haarlem

“Marieke is superlief, verantwoordelijk, spontaan en ondernemend. De meiden zijn dol op haar. ”

Jasper uit Utrecht

“Vandaag voor het eerst kennisgemaakt met Floor en dat was prima. Ze mag zeker nog eens terug komen. ”

Diederik uit Heemstede

“Famke is rustig en dit werkte heel goed met de kinderen. Ik had het gevoel dat ze het goed onder controle had. En mijn huis was niet eens een chaos, geweldig!”

Fidel uit Amsterdam

“Kids waren heel enthousiast over Vivienne.”

Marijke uit Amsterdam

“Onwijs leuke meid! Ging gelijk heel enthousiast met ons zoontje spelen en dat ging heel goed! Ik kon met een gerust gevoel de deur uit! ”

Wieke uit 's-Gravenhage

“Julie is een engel! Ze straalt veel rust en vertrouwen uit en had direct een klik met onze zoon van 7 maanden. Wij hadden voor het eerst een heerlijke avond uit dankzij Julie, mede door soms even een update tussendoor. Super fijn! Julie; je bent echt een ”

Inge uit Amsterdam

“Nathalie was erg ontspannen en lief met/voor onze baby van drie maanden. Fijne communicatie op de avond zelf waardoor wij het helemaal konden loslaten. ”

Alle 8.818 reviews
Voordelen Oppas App
Voordelen Oppas App

De oppas app van Charly Cares biedt heel veel voordelen, namelijk:

☆ Als je wilt brengen of halen onze Oppas Angels de kinderen van school. Of naar een sport. Of ze doen een andere leuke activiteit met je kroost.

☆ Je hoeft nooit meer afspraken op het laatste moment af te zeggen.

☆ Me-time, me-time, me-time!

☆ Je hebt altijd extra oppassen uit Den Haag achter de hand, voor als er ooit onverhoopt één niet kan.