Vind een betrouwbare oppas in jouw buurt

Vind een Oppas Angel bij jou in de buurt

Charly Cares is actief in Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Haarlem, Utrecht, Rotterdam en sinds kort ook in Eindhoven! In deze regio's staan de Oppas Angels te springen om op jouw kinderen te passen. Maak eenvoudig een profiel aan en vind een betrouwbare Oppas Angel bij jou in de buurt!

Meld je direct aan.

Zit jouw postcodegebied er niet tussen? Houdt onze website goed in de gaten. We gaan binnenkort live in meer steden!

Oppas speelt met kindje
Oppas speelt met kindje

Voor ieder moment een betrouwbare oppas in jouw eigen buurt

Een betrouwbare oppas nodig voor overdag, ’s avonds of in het weekend? Voor een ouder is het moeilijk de betrouwbaarheid van een oppas te bepalen. Kan de oppas verantwoord met jouw kids omgaan? Of is de oppas in staat om jouw kinderen de hele dag te vermaken, voor hen te koken of naar bed te brengen? Bij Charly Cares hoef jij je je geen zorgen meer te maken. Bij ons vind en boek je eenvoudig en snel een vaste, flexibele en last minute oppas in je eigen buurt. Met een Oppas Angel van Charly Cares kan jij met een gerust hart de deur dicht trekken en met een goed gevoel de kids achterlaten.

Vind een last minute, flexibele en vaste oppas

Meld je aan en ontvang een maand gratis!

Wil je Charly Cares een keertje uitproberen en ervaren of de Oppas Angels bij jouw gezin passen?

Lees meer over de Oppas Angels Probeer een maand gratis uit!

Screening, review en rating

Persoonlijke screening

Het online vinden van een oppas, kan spannend zijn. Het is belangrijk dat jouw kinderen in goede handen zijn, zodat je zonder zorgen de deur achter je dicht kan doen. Als ouder wil je alleen het beste voor jouw gezin. Charly Cares begrijpt dat een ervaren en betrouwbare oppas essentieel is voor ieder gezin. Daarom bieden wij persoonlijk gescreende oppassen die door een screeningsproces gaan op een van onze locaties in Nederland.

Rating en review

Ons doel is om de kwaliteit en het functioneren van de Angels zo transparant en betrouwbaar mogelijk te maken. Dat gebeurt in samenwerking met de ouders, ze beoordelen de oppas na iedere oppasdienst aan de hand van een rating. Daarnaast is het mogelijk om een review te schrijven over de Oppas Angel en oppasdienst.

Bekijk de rating en reviews in de preview!

Reviews van ouders over de oppassenRating & reviews

Vivienne uit Utrecht

“Leuke enthousiaste oppas”

Linda uit Best

“Hele leuke meid! Gezellig en lief met onze peuter van 4 en zorgzaam voor onze baby van 9 maanden. Zou haar zeker nog een keer vragen.”

Bea uit Amsterdam

“Super lieve, verantwoordelijke en betrokken oppas! Hoop dat ze vaker wil komen oppassen!”

Wolter uit Haarlem

“Salome is een lieve en betrouwbare oppas, zouden haar meteen weer vragen!”

Denise uit Amsterdam

“Hele fijne oppas, direct onze dochter gerust weten te stellen ook al kenden ze elkaar nog niet, en ons goed op de hoogte gehouden waardoor je onbezorgd op pad bent. :)”

Alle 3.628 reviews