Charly met kids

Oppas in Amsterdam nodig? Boek er vandaag nog een!

Dacht je dat het vinden van een betrouwbare oppas in Amsterdam ingewikkeld zou zijn? Hell no! Charly Cares is hier. Wij helpen je aan een betrouwbare én gescreende oppas, zodat jij nooit meer hoeft te puzzelen met schema's en tijden en zeker weet dat je kinderen in goede handen zijn. Als jij moet werken bijvoorbeeld. Of als je even wilt hardlopen in het Vondelpark. Of als je een hapje wilt eten bij Mama Kelly. Een dagje ronddwalen in het Rijksmuseum is ook geen straf.

  • Persoonlijk gescreende oppas

  • Vaste, naschoolse, flexibele & last minute

  • Ratings en reviews na iedere oppasdienst

Persoonlijke screening

Screening

Charly Cares biedt ieder gezin een betrouwbare oppas. Maar, hoe weet je nou of de betreffende oppas ook echt betrouwbaar is? Goeie vraag en daarom zorgen we eerst voor een screening. Tijdens de screening komen onderwerpen als achtergrondinformatie, specifieke oppaservaring en referenties aan bod en kunnen we goed beoordelen of de oppas betrouwbaar is.

Vaste, naschoolse, flexibele & last minute

Charly Cares Emmily B Lr 17 Smallwebsite

Bij Charly Cares ben je bij het goede adres als het gaat om een Vaste Oppas Angel. Hiermee bedoelen we een oppas op regelmatige basis. De Naschoolse Oppas Angel is perfect om de kids uit school te halen en samen te spelen tot jij terug komt van werk. Ook bieden wij Flexibele Oppas Angels aan. Voor spontane momenten weg, bieden wij tot 3 uur van tevoren een last minute oppas. Hoe fijn!

Ratings & Reviews

Charlycaresapp

Na iedere oppasbeurt kun je een rating invullen. Zo kun jij, als ouder, je oppas beoordelen. Ook bieden we je de mogelijkheid om een review te plaatsen. Wel zo prettig voor jou, voor ons en nuttig voor de oppas!

Meld je gratis aan

Boek een gescreende Oppas Angel voor ieder moment

Meer informatie over de screeningMeld je gratis aan

Reviews van ouders uit AmsterdamOver de Oppas Angels

Evelyn uit Amsterdam

“Robine is echt een hele leuke, lieve, gezellige oppas! Flexibel en relaxed. Voelt helemaal goed! ”

Daisy uit Amsterdam

“Topper! Lief met onze dochter. Fijne oppas.”

Sarah uit Rotterdam

“Jongens (6 en 3) helemaal enthousiast en ze lagen toen we thuiskwamen heerlijk te ronken. Ook onze baby (5 maand) liet ik met vertrouwd gevoel achter. Tot snel Cathy!”

Nadine uit Rotterdam

“Was top! ”

Veronique uit Amsterdam

“Super!”

Jeannette uit Amsterdam

“Lief & fijne indruk, ukkies waren gelijk vertrouwd”

Lisa uit Amsterdam

“Fatima is a favorite in our home.”

Thijsjan uit Amsterdam

“Soepel!”

Susanne uit Amsterdam

“Guylou heeft ons een heerlijk ontspannen avond bezorgd door op ons 5 maanden oude zoontje te passen. Onze kleine is een lastige slaper, maar Guylou was super relaxed en ons zoontje lag heerlijk te slapen bij thuiskomst. Zeker voor herhaling vatbaar!”

Tal uit Rotterdam

“Willemijn heeft vandaag voor het eerst bij ons opgepast. Ging helemaal prima. Contact liep vlot. Koken was ook geen probleem. Fijne oppas. ”

Voordelen Oppas App
Voordelen Oppas App

De Oppas App van Charly Cares biedt heel veel voordelen, namelijk:

☆ Onze oppassen halen de kinderen op van school, als daar je voorkeur naar uit gaat, ze brengen ze naar een sport of doen andere leuke activiteiten met ze!

☆ Je hoeft nooit meer afspraken op het laatste moment te cancelen.

☆ Eindelijk tijd voor wat me-time.

☆ Je hebt altijd wat oppassen uit Amsterdam achter de hand, voor als er ooit plotseling eentje niet kan.