Charly met kids

Boek je oppas in Amstelveen vandaag nog!

Dacht je dat een babysitter vinden in Amstelveen ingewikkeld was? Hell no! Charly Cares zorgt ervoor dat jij binnenkort een betrouwbare, gescreende oppas hebt. Die ook nog eens aan al jouw eisen voldoet. Wel zo fijn. Zo kun je met een gerust hart gaan werken. Of naar de yoga bijvoorbeeld. Hapje eten bij DAY Foodbar? No problem. Of je nu op zoek bent naar een vaste of last minute oppas, wij regelen het voor je.

  • Persoonlijk gescreende oppas

  • Vaste, naschoolse, flexibele & last minute

  • Ratings en reviews na iedere oppasdienst

Persoonlijke screening

Screening

Je leest het goed: Charly Cares biedt ieder gezin een betrouwbare oppas. Klinkt plausibel, maar hoe weet Charly Cares nou dat een oppas betrouwbaar is? Goeie vraag en daarom hebben we een screening opgezet. Tijdens de screening komen onderwerpen als achtergrondinformatie, specifieke oppaservaring en referenties aan bod.

Vaste, naschoolse, flexibele & last minute

Oppas voor ieder moment

Bij Charly Cares ben je aan het goede adres als het gaat om een vaste oppas: een oppas op regelmatige basis. Handig als je moet werken, een naschoolse oppas kan ook een uitkomst bieden! Ook bieden wij Flexibele Oppas Angels aan: een oppas die je af en toe inzet. Voor spontane momenten weg, bieden wij tot 3 uur van tevoren een last minute oppas. Zo hoef je nooit meer afspraken last moment te cancelen.

Ratings & Reviews

Charlycaresapp

Charly Cares biedt na iedere oppasbeurt een rating aan. Zo kun jij als ouder je Oppas Angel beoordelen. Ook bieden we je de mogelijkheid om een review te schrijven. Wel zo prettig voor jou, voor ons en nuttig voor de oppas!

Meld je gratis aan

Boek een gescreende Oppas Angel voor ieder moment!

Meer informatie over de screeningMeld je gratis aan

Reviews van ouders uit Amstelveen! Over de Oppas Angels

Evelyn uit Amsterdam

“Robine is echt een hele leuke, lieve, gezellige oppas! Flexibel en relaxed. Voelt helemaal goed! ”

Daisy uit Amsterdam

“Topper! Lief met onze dochter. Fijne oppas.”

Sarah uit Rotterdam

“Jongens (6 en 3) helemaal enthousiast en ze lagen toen we thuiskwamen heerlijk te ronken. Ook onze baby (5 maand) liet ik met vertrouwd gevoel achter. Tot snel Cathy!”

Nadine uit Rotterdam

“Was top! ”

Veronique uit Amsterdam

“Super!”

Jeannette uit Amsterdam

“Lief & fijne indruk, ukkies waren gelijk vertrouwd”

Lisa uit Amsterdam

“Fatima is a favorite in our home.”

Thijsjan uit Amsterdam

“Soepel!”

Susanne uit Amsterdam

“Guylou heeft ons een heerlijk ontspannen avond bezorgd door op ons 5 maanden oude zoontje te passen. Onze kleine is een lastige slaper, maar Guylou was super relaxed en ons zoontje lag heerlijk te slapen bij thuiskomst. Zeker voor herhaling vatbaar!”

Tal uit Rotterdam

“Willemijn heeft vandaag voor het eerst bij ons opgepast. Ging helemaal prima. Contact liep vlot. Koken was ook geen probleem. Fijne oppas. ”

Voordelen Oppas App
Voordelen Oppas App

De oppas app van Charly Cares biedt heel veel voordelen, namelijk:

☆ Moet de oppas de kinderen van school halen? Kan! Ze kunnen je kroost ook naar een sport brengen. En natuurlijk doen ze leuke andere activiteiten met ze.

☆ Je hoeft nooit meer afspraken te cancelen op het laatste moment.

☆ Me-time wordt weer teruggebracht in je dagelijkse routine.

☆ Je hebt altijd extra oppassen uit Amstelveen achter de hand, voor als er ooit eentje niet kan.