Een oppas in Haarlem vind je eenvoudig via Charly CaresVind een oppas in Haarlem bij jou in de buurt

Onze Oppas Angels in Haarlem

We kunnen het er over eens zijn dat het vinden van een oppas in Haarlem lastig kan zijn. Soms wil je zonder zorgen kunnen socializen, sporten of naar bepaalde afspraken van werk gaan. Of je wilt kunnen genieten van een van de leuke bezienswaardigheden en restaurantjes die Haarlem te bieden heeft. Alleen kan jouw oppas niet altijd en moet je daar dus je schema op aanpassen. Daarom kan spontaan (zonder kids) de stad in gaan lastig zijn, want je hebt wel een betrouwbare oppas nodig die beschikbaar is op de momenten dat het jouw het beste uit komt.

Charly Cares, de Oppas App van Haarlem, is er om voor jou als ouder het leven makkelijker en minder stressvol te maken. Wil je het gemak van de Oppas App ervaren? Meld je direct aan!

Oppas leest kindje voor
Oppas leest kindje voor

De voordelen van Charly Cares:

  • Bespaar een hoop tijd en stress van het regelen van een oppas.
  • Je hoeft niet meer last-minute afspraken af te zeggen.
  • Je hebt de ultieme vrijheid om als gezin een eigen Oppas-pool te creëren van betrouwbare oppas. 
  • Als een oppas je bevalt kan je deze oppas eenvoudig regelmatig inplannen via ons boekingssysteem.
  • Geen problemen meer met betalingen, alles is eenvoudig geregeld in de app.
Meld je aan

Vind nu een gescreende oppas in Haarlem!

Vind een Oppas Angel
Samen spelen
Samen spelen

Hoe werkt oppassen via Charly Cares?

Charly Cares, is dé Oppas App waar jouw gezin gekoppeld kan worden aan een gescreende en betrouwbare oppas in Haarlem. Je gezin maakt in onze app een persoonlijk profiel aan. Op basis van dit profiel wordt jouw gezin gematcht aan een oppas in Haarlem. Dan kan je als ouder zelf een selectie maken van Oppas Angels waar je voorkeur naar uitgaat. Jij bepaalt dus zelf welke oppas op jouw kinderen mag passen. 

​Jij kiest jouw oppas namelijk op basis van een persoonlijk profiel:

In dit profiel vind je een persoonlijk omschrijving, opleiding, talen, dag & avondtarieven. Als een Oppas Angel een certificaat heeft voor kinder-EHBO wordt dit ook weergeven in het profiel. Verder zijn ouders verplicht om de Oppas Angels te beoordelen, deze beoordelingen en reviews kan jij ook allemaal doorlezen, zodat je een beter beeld krijgt van de oppas. 

Alle Oppas Angels worden persoonlijk gescreend op locatie in Haarlem. Door het uitvoeren van deze screening kunnen we beoordelen of een oppas voldoet aan de strikte eisen van Charly Cares en daadwerkelijk ervaren is met oppassen.

Lees meer over de screening

Dit zeggen ouders over de Oppas Angels

Vivienne uit Utrecht

“Leuke enthousiaste oppas”

Linda uit Best

“Hele leuke meid! Gezellig en lief met onze peuter van 4 en zorgzaam voor onze baby van 9 maanden. Zou haar zeker nog een keer vragen.”

Bea uit Amsterdam

“Super lieve, verantwoordelijke en betrokken oppas! Hoop dat ze vaker wil komen oppassen!”

Wolter uit Haarlem

“Salome is een lieve en betrouwbare oppas, zouden haar meteen weer vragen!”

Denise uit Amsterdam

“Hele fijne oppas, direct onze dochter gerust weten te stellen ook al kenden ze elkaar nog niet, en ons goed op de hoogte gehouden waardoor je onbezorgd op pad bent. :)”

Alle 3.628 reviews

Vind jouw gescreende oppas in Haarlem

MELD JE NU AAN