Oppas in Den Haag boek je eenvoudig en snel met Charly CaresVind jouw oppas in Den Haag

Oppas Angels in Den Haag

Een betrouwbare oppas in Den Haag vinden die beschikbaar is wanneer het jou het beste uitkomt is niet altijd even eenvoudig. Want als ouder wil jij soms ook spontaan (zonder kids) Den Haag in. Of je hebt een belangrijke afspraak waar je heen moet, maar je afhankelijk bent van het schema van je oppas die helaas niet altijd kan, waardoor je je afspraken af moet zeggen.

Gelukkig is er daarom Charly Cares! Met de Charly Cares App kun jij met een paar drukken op de knop binnen vijf minuten een betrouwbare en gescreende oppas in Den Haag vinden.

Oppas in Den Haag
Oppas in Den Haag

Charly Cares biedt enorm veel voordelen:

  • Boek snel en eenvoudig een betrouwbare oppas in Den Haag.
  • Nooit meer last minute afspraken cancelen.
  • Eenvoudig data inplannen met het boekingssysteem in de Charly Cares app.
  • Meerdere oppassen in Den Haag achter de hand hebben voor als er eentje niet kan.
  • Geen misverstanden meer over betalingen, betaal simpel via de app.

Vind en boek jouw oppas in Den Haag!

Meld je nu aan
Oppas Angels
Oppas Angels

Hoe werkt oppassen via Charly Cares?

Charly Cares is een oppas app waarmee je een vaste, flexibele of een last minute oppas in Den Haag boekt. Maak een ouder profiel aan en we matchen je aan Oppas Angels uit jouw omgeving. Vervolgens bepaal je zelf welke Oppas Angel het beste bij jouw gezin past en die bij jou komt oppassen.

Via de app kun je de profielen van de oppassen bekijken. Bekijk de dag- en avondtarieven van de oppassen, wie een gerelateerde opleiding doet of wie er in bezit is van een EHBO-diploma of certificaat. Hebben meerdere oppassen jouw voorkeur? Creëer eenvoudig jouw eigen oppas-pool! Zo heb je meerdere oppassers achter de hand wanneer de ander niet kan.

Wij zorgen ervoor dat jij op Charly Cares kunt vertrouwen

De Oppas Angels worden op ons kantoor in Den Haag persoonlijk gescreend. Tijdens de intake letten we onder andere op de oppaservaring, CV en achtergrondinformatie en controleren we minimaal twee referenties. De Angels moeten aan onze strenge eisen voldoen voordat ze mogen oppassen. We willen dat je als ouder met een gerust hart de deur achter je dicht kan trekken, want je geeft niet zomaar jouw kostbaarste bezit uit handen.

Verder beoordelen en reviewen ouders de Oppas Angels nadat ze gewerkt hebben. Dit geeft meer transparantie en verhoogt ook de kwaliteit. Het geeft de ouders van te voren een beter inzicht in hoe goed de oppas bij het gezin past.

Lees meer over de screening

Boek een betrouwbare oppas bij jou in de buurt!

Charly Cares biedt persoonlijk gescreende oppassen in Den Haag.

Lees meer over de gescreende oppas Vind gescreende Oppas Angels

Ouders over de Oppas Angels

Rianda uit Amsterdam

“Hele lieve, vrolijke oppas! Zouden haar graag nog een keer vragen. Ze was nog maar 5 min binnen en de meisjes riepen al continue ‘Emma, Emma!’. Ze ging gelijk enthousiast St Klaas liedjes met hen zingen dus we gingen met een goed gevoel de deur uit.”

Laura uit Rotterdam

“Lief &erg ervaren, en zelfs ons huis was een beetje opgeruimd!”

Mireille uit Amsterdam

“Liesje is een super lieve en vrolijke meid, die gelijk geïnteresseerd is in je kleine kindje. Ik merkte bij ons dat Jaden het niet eens erg vond dat we weg gingen, alleen maar oog voor Liesje :) we gaan haar zeker vaker boeken!!!!”

Alle 5.632 reviews