Oppas via Charly Cares

Boek je oppas in Amstelveen vandaag nog!

Dacht je dat een babysitter vinden in Amstelveen ingewikkeld was? Hell no! Charly Cares zorgt ervoor dat jij binnenkort een betrouwbare, gescreende oppas hebt. Die ook nog eens aan al jouw eisen voldoet. Wel zo fijn. Zo kun je met een gerust hart gaan werken. Of naar de yoga bijvoorbeeld. Hapje eten bij DAY Foodbar? No problem. Of je nu op zoek bent naar een vaste of last minute oppas, wij regelen het voor je.

Misschien hebben we je enthousiast gemaakt en daarom wil je natuurlijk weten hoe het nou precies werkt, zo'n oppas vinden. Heel simpel: Download de Charly Cares app, vink de Oppas Angels aan die aan jouw criteria voldoen en je hebt binnen no-time een vaste, naschoolse, flexibele of last minute oppas uit Amstelveen. Easy as pie.

Persoonlijke screening

Je leest het goed: Charly Cares biedt ieder gezin een betrouwbare oppas. Klinkt plausibel, maar hoe weet Charly Cares nou dat een oppas betrouwbaar is? Goeie vraag en daarom hebben we een screening opgezet. Tijdens de screening komen onderwerpen als achtergrondinformatie, specifieke oppaservaring en referenties aan bod.

Vaste, naschoolse, flexibele & last minute

Bij Charly Cares ben je aan het goede adres als het gaat om een vaste oppas: een oppas op regelmatige basis. Handig als je moet werken, een naschoolse oppas kan ook een uitkomst bieden! Ook bieden wij Flexibele Oppas Angels aan: een oppas die je af en toe inzet. Voor spontane momenten weg, bieden wij tot 3 uur van tevoren een last minute oppas. Zo hoef je nooit meer afspraken last moment te cancelen.

Ratings & Reviews

Charly Cares biedt na iedere oppasbeurt een rating aan. Zo kun jij als ouder je Oppas Angel beoordelen. Ook bieden we je de mogelijkheid om een review te schrijven. Wel zo prettig voor jou, voor ons en nuttig voor de oppas!

Meld je gratis aan

Boek een gescreende Oppas Angel voor ieder moment!

Meld je gratis aan

Reviews van ouders uit Amstelveen!

Kirsten uit 's-Gravenhage

“Lieve dame, flexibel en zorgzaam. Ze heeft een makkelijke gehad aan ons zoontje van 14 maanden, maar komt heel verantwoordelijk over. ”

Joost uit Rotterdam

“Karlijn is hartstikke lief, spontaan en makkelijk in de omgang met de kinderen!”

Karlijn uit Amsterdam

“Adina is een leuke ervaren oppas. Mijn dochter voelde zich op haar gemak en vroeg of ze nog een keer terug wilde komen!”

Sandra uit Bloemendaal

“Geduldig en eerlijk”

Martine uit Amsterdam

“Noa is een super lieve oppas! Je kunt goed merken dat ze veel ervaring heeft. Fenna was meteen helemaal op haar gemak en ik kon met een gerust hart weg! ”

Ilanit uit Amsterdam

“Ju”

Esther uit Utrecht

“De eerste keer oppas via Charly Cares en dit was een succes! Eline heeft Liv (5 maanden) flesje gegeven en in bed gestopt. Toen we terugkwamen lag Liv heerlijk te slapen, heel fijn!”

Joachim uit 's-Gravenhage

“Ivan is heel aardig en onze jongens zijn erg blij met hem. Hij is heel flexibel en heeft de laatste keer zelfs onze hond uitgelaten toen we eens wat eerder van huis gingen. Ivan is een aanrader!”

Marjorie uit Amsterdam

“Superleuke oppas! Heel erg lief voor de kids, supernetjes, assertief en ondernemend. ”

Lisette uit Utrecht

“Iris was vanavond onze reddende engel. Ze heeft zich aangepast aan de chaotische dag de we hadden en zich goed aan de haastig geschreven instructie gehouden. Fijn dat dit zo kon! ”

Alle 8.864 reviews

De oppas app van Charly Cares biedt heel veel voordelen, namelijk:

☆ Moet de oppas de kinderen van school halen? Kan! Ze kunnen je kroost ook naar een sport brengen. En natuurlijk doen ze leuke andere activiteiten met ze.

☆ Je hoeft nooit meer afspraken te cancelen op het laatste moment.

☆ Me-time wordt weer teruggebracht in je dagelijkse routine.

☆ Je hebt altijd extra oppassen uit Amstelveen achter de hand, voor als er ooit eentje niet kan.