Charlycares 19

Een naschoolse oppas boek je eenvoudig bij Charly Cares!

Ben je aan het werk en gaan je kinderen naar school? Dan is de Naschoolse Oppas Angel van Charly Cares perfect voor jou. De oppas haalt je kroost uit school, doet leuken dingen met ze, zorgt dat er huiswerk wordt gemaakt en kookt ook nog eens een heerlijke maaltijd voor het hele gezin. Zo kun jij ontspannen thuiskomen en extra genieten van je kinderen. Hoe fijn is dat!

  • Ophalen uit school

  • Huiswerk maatje

  • De oppas kookt voor het hele gezin

Betrouwbare oppas

Charly Cares Winter 3 Bewerkt

Bij Charly Cares staat transparantie en betrouwbaarheid hoog in de ranglijst. Dit betekent dat we er alles aan doen om een zo duidelijk mogelijk beeld van de Oppas Angels te krijgen. Jij kan, na een oppasbeurt, je naschoolse oppas beoordelen, door middel van een sterrenrating. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid een review te schrijven, mocht je daar gebruik van willen maken.

Mocht er iets niet in orde zijn of ben je niet tevreden, dan grijpen we in. Een transparant profiel is zowel fijn voor jou, als voor ons en de oppas!

Best fit

Charly Cares00034 Versie2

Fijn hè, zo'n naschoolse oppas. Maar wat nou als je meerdere kinderen hebt en de oppas met de auto moet? Of dat je kind vanuit school naar hockey of een andere activiteit moet worden gebracht? Oh, no worries, via onze Oppas App boek je zo een oppas met een rijbewijs. Jij kunt aangeven dat je dat fijn vindt en het staat ook in het profiel van de Oppas Angel.

Wel altijd handig als je de oppas een keertje in jouw auto laat rijden. Zo kan ze even wennen. Je kunt altijd gratis kennismaken met de nieuwe Oppas Angel, zo kun je zien of er een klik is met de oppas.

Vaste gezichten

Charly Cares Winter 17

Of je nu een vaste of naschoolse oppas boekt: het is wel fijn als je steeds dezelfde oppassen hebt. In ieder geval voor het kind. Zo ziet hij of zij niet steeds verschillende, maar vaste gezichten. En dat is fijn.

Het is bij Charly Cares mogelijk om voor 8 weken achtereen 2 vaste dagen een oppas te boeken. Kan de Oppas Angel meer dan 2 dagen dan zal ze dat uiteraard met je bespreken. Lukt het niet? Dan is het altijd mogelijk om een derde of vierde dag met een andere lieve Oppas Angel op te lossen. Na deze 8 weken kun je voor een nieuwe periode dezelfde oppas(sen) boeken, mocht de Oppas Angel kunnen natuurlijk!

Lees ervaringen van onze oudersOver de Oppas Angels

Kristel uit Amsterdam

“Lieve en rustige meid, mijn dochter heeft het heel leuk met Rosa gehad!”

Alex uit Amsterdam

“Tweede keer dat Silke bij ons op kwam passen. Deze keer was onze zoon beetje humeurig en ziek maar ondanks dat is hij lekker in slaap gekomen en met Silke gespeeld. We zien Silke graag vaker Langskomen. ”

Vivianne uit Amsterdam

“Wat heerlijk om Soraya in huis te hebben, echt een vrolijke noot! Ze straalt rust uit en weet precies wat ze doet. Met veel liefde werden onze meisjes in slaap gezongen. Dank Soraya, we hopen tot snel weer!! ”

Elze uit 's-Gravenhage

“Mijntje is echt te gek en ons zoontje was gelijk dol op haar! ”

Karin uit Amsterdam

“Linde is een super oppas! De kids waren direct op hun gemak bij haar. Alleen maar positief. Hoop dat ze nog een keer komt oppassen :-)”

Alle 8.897 reviews

Boek eenvoudig een ervaren naschoolse oppas!

Meer over typen oppas Meld je direct aan