Charly Cares organiseert regelmatig How2talk2kids workshopsHeb je ook interesse?

Let us know!
Howtotalktokids Afbeelding

How2Talk2Kids?

Wat doe jij als jouw peuter huilend op de grond gaat liggen en de hele supermarkt bij elkaar schreeuwt? Een scenario dat iedere ouder wel herkent en waarbij je als ouder soms twijfelt over hoe je moet handelen. How2talk2kids biedt ouders een aantal concrete tips & tricks om kids beter te leren begrijpen en effectief te communiceren in lastige situaties.

Charly Cares organiseert regelmatig deze populaire en effectieve workshop van slechts 2 uur speciaal voor ouders & Oppas Angels. Heb je interesse? Houd onze website goed in de gaten of laat het ons weten, zodat jij de eerstvolgende niet mist!

  • Leer je kind nog beter begrijpen.

  • Maak het opvoeden nóg makkelijker & leuker.

  • Creëer een nog betere sfeer in huis.

How2talk2kids Workshop

In samenwerking met How2talk2kids verzorgt Charly Cares een workshop "How To Talk To Kids" in Amsterdam. In slechts 2 uur tijd leren ouders op een andere (effectieve) manier met hun kind te communiceren om elkaar beter te begrijpen.

Meld je nu aan voor de How2talk2kids workshop en leer je kind nog beter begrijpen.

Wat leer ik?

Tijdens de workshop ontvang je bruikbare communicatievaardigheden waardoor het opvoeden nóg leuker en makkelijker wordt. Zo biedt de How2talk2kids workshop jou:

  • Een andere manier van praten met en luisteren naar je kind.
  • Praktische handvatten voor een betere communicatie met je kind.

Wanneer is de workshop?

Data | De eerstvolgende workshop staat binnenkort op de website!

Kosten | Je kunt de workshop bijwonen voor slechts €35,- per persoon.

Inschrijven workshop | Ben je geïnteresseerd in het bijwonen van de workshop? Laat het ons weten!

How2talk2kids: effectief communiceren met kinderen

Oefen nieuwe communicatievaardigheden, uit de dagelijkse praktijk, onder begeleiding van gecertificeerde trainers. Maak kennis met de basisbeginselen van de How2talk2kids methode en ontdek wat voor een impact het heeft op je kind en dus op de sfeer in huis.

Lees meer Ik heb interesse!

Ervaringen over de How2talk2kids workshop

‘Met alleen het boek lukte het me niet om mijn gedrag thuis structureel aan te passen. Daarom heb ik vorig jaar de workshop gevolgd. Dan heb je steeds 2 weken de tijd om 1 onderdeel van het boek heel bewust toe te passen. Dat heeft veel meer effect. Ook het uitwisselen van ervaringen met andere deelnemers vond ik heel nuttig, omdat iedereen 2 weken lang heeft gewerkt met 1 specifiek opvoedingsaspect.’

Marieke, mother of 3 kids aged 1 to 4

‘Ik kreeg de tip over How2talk2kids via mijn lerares van zwangerschapsyoga. Die lerares had 2 boeken liggen van How2talk2kids en heeft ze ook behandeld tijdens baby-yoga. Zij had erg goede ervaringen met deze theorie en mij sprak het concept ook erg aan. Het heeft me heel erg geholpen.’

Lise, mother of 2 kids aged 1 to 4.