Hellofresh Landingspagina Header2

Back to work without worries!

Onze Vaste Oppas Angels zetten in een handomdraai een verse Hello Fresh maaltijd op tafel! Dat is nog eens fijn thuiskomen. Gun jezelf een Angel via Charly Cares & krijg direct een exclusief welkomstcadeau*.

 • Vernieuwing nodig in je Oppas-Pool?

  Boek eenvoudig een Oppas Angel via Charly Cares!

 • Vaste Oppas Angel aan huis

  Boek tot wel 12 weken achtereen een vaste oppas

 • Rating & review na iedere oppasdienst​

  24/7 gemonitord door ons support team

Wat biedt Charly Cares jou?

 • Volledige ontzorging

  Vanaf het moment dat jij je aanmeldt, nemen wij het gehele proces uit handen. Screenen, betalingen, beoordelingen monitoren- you name it! Een betrouwbare oppas vinden was nooit zo gemakkelijk via onze Oppas App.

 • 24/7 Support

  Ons support team helpt je graag bij boekingen, het vinden van vervanging bij ziekte en zij beantwoorden al je vragen. Ook monitoren zij dagelijks iedere rating & review. Zo kun jij met een gerust hart op pad!

 • Verzekering & dokter hulplijn

  Coming soon! Om de kwaliteit en veiligheid van onze oppasservice te waarborgen, lanceert Charly Cares deze maand een dokter hulplijn en Angel verzekering voor onze Oppas Angels.

Ontvang nu een Hello Fresh welkomstcadeau bij jouw aanmelding

Boek jouw Vaste Oppas Angel & krijg direct 4x €15,- korting op dé Hello Fresh maaltijdboxen.

Bon appetit!

Meld je nu aan

Reviews van onze familiesover de Oppas Angels

Walter uit Amsterdam

“Eerste keer dat we een oppas hadden en Tamar heeft het heel goed gedaan wat niet vanzelfsprekend is bij een 2,5 jaar jongetje!”

Lorijn uit Amsterdam

“Dank dat je er was Saartje, we vragen je graag nog een keer!”

Geraldine uit Utrecht

“Dit was de 2e keer oppassen van Sannerien. Mijn zoontje heeft haar zelf al gevraagd of ze vaker wil komen, toen ik naar mijn afspraak was. Hij vindt haar lief en geniet van het doen van spelletjes mer haar. ”

Maartje uit Haarlem

“Larissa vond t heel gezellig met Myla! Alles goed verlopen ”

Lisa uit Amsterdam

“Youbin is een heel lieve Oppas en is heel flexible! ”

Annouk uit Amsterdam

“Heel fijne warm persoon. Geeft gelijk een prettig vertrouwd gevoel. Ik moest een beetje haasten maar ze was heel relaxed! Dankjewel en tot de volgende keer! ”

Tamsin uit Amsterdam

“Dominique kwam last minute oppassen op ons zoontje die ziek was. Dominique was super lief voor hem. Hij was helemaal vrolijk toen ik thuis kwam!”

Ilanit uit Amsterdam

“Kanjer, was hier nog niet eerder geweest, hwas erg leuk met alle vier de kindjes! ”

Irene uit Amstelveen

“Deze oppas is zooo lief, wanneer komt ze weer?? Zeiden onze kids. Beste review voor mij.”

Judith uit Amsterdam

“Lotte is super leuk en goed. Ze kan ook goed koken. Altijd fijn als ze er is. ”

Sofie uit Amsterdam

“Anna heeft heel fijn op gepast op 2 jongens van 9 en eentje van 4. Met de oudste is ze ook mee naar voetbaltraining geweest. We zien Anna graag terug! ”

Jacqueline uit Heemstede

“Kids zonder kennismaking van school gehaald en middag gedraaid, top!”

Judith uit Amsterdam

“Lief en betrouwbaar ”

Odette uit Haarlem

“Nica is een super leuke spontane meid. Mijn zoontje van 4 heeft was helemaal weg van haar. Aangezien Nica mijn zoontje van school moest halen, kwam ze nog van te voren even langs om alles te bespreken. Dit terwijl zij nog zelfs op 20 minuten fietsen van ”

Mei uit Amsterdam

“She is very sweet with the kids and great babysitter. And will definitely have her soon.”

Andrea uit Amsterdam

“Kinderen happy! Kinderen duidelijk op hun gemak. Volgende keer wellicht van te voren afstemming over tv aanzetten voor de kinderen. ”

Willem jan uit Utrecht

“Wij hebben goede ervaring met Pauline, ze is een fijne oppas voor onze jongens”

Wietske uit 's-Gravenhage

“Heel tevreden over Brigitte. De jongens hebben een hele leuke dag gehad. ”

Nikki uit Haarlem

“Amarins is een fijne oppas. Onze kinderen hebben het altijd erg leuk met haar en we laten ze met een gerust hart achter”

Nicole uit Rotterdam

“Robin is een hele spontane, aardige angel. Voelde meteen goed!”

Alle 9.190 reviews
Barbaradenhollander2 Versie2

Moeder Barbara over Charly Cares:

‘’Onvoorziene situaties kunnen de hele planning overhoop halen. Een oppas is in dat geval ideaal. Wij besloten daarom om een vaste oppas in huis te nemen via Charly Cares. In ieder geval voor de donderdagavond (onze date night) of voor werkafspraken. Wanneer we dan de deur uit gaan, gaan we altijd met een goed gevoel weg.’’

Meld je aan & ervaar onze Oppas App!

1Zeer ervaren Angels

1Zeer ervaren Angels

Iedere Angel is zeer ervaren. In het uitgebreide profiel lees je waarom de Angel de ideale oppas is voor je kleintje én welke ervaring hij/zij heeft. Oppas nodig met baby-ervaring of voorkeur voor een oppas met een EHBO-certificaat? You choose!

2Persoonlijk gescreend

2Persoonlijk gescreend

Oppas Angels worden persoonlijk gescreend, hebben minimaal 2 jaar oppaservaring en zijn pro actief. Een oppas wordt dan ook pas een Angel wanneer een succesvolle screening is afgerond! Zo ben jij altijd voorzien van de beste oppas uit de buurt.

3Kwaliteit op nummer één

3Kwaliteit op nummer één

Het allerbelangrijkste is dat jouw kleine in goede handen is! Doordat iedere ouder verplicht is een rating en review te geven na iedere oppasdienst, kunnen wij de kwaliteit van onze Angels continu controleren. Iedere beoordeling is inzichtelijk voor jou, wel zo transparant.

*Deze actie is enkel geldig voor nieuwe members. Het welkomstcadeau wordt na aanmelding verstrekt via het opgegeven e-mailadres. De actie is niet geldig i.c.m. andere acties en om het welkomstcadeau in ontvangst te nemen, is het verplicht aan te melden tussen 19 augustus en 31 september 2019.