Gedragsregels Oppas Angel Angels die oppassen via het platform van Charly Cares conformeren zich aan onderstaande gedragenregels

Als oppas kom je bij verschillende gezinnen thuis. Je komt bij gezinnen met kinderen van allerlei leeftijden, gewoontes en normen en waarden. Ieder gezin heeft zijn eigen dagritme en het is belangrijk dat jij daar als oppas zo goed mogelijk op in speelt. Ouders geven de verantwoordelijkheid uit handen en willen met een gerust hart de deur achter zich dicht trekken. Charly Cares vindt het daarom belangrijk dat haar Oppas Angels zich bewust zijn van deze verantwoordelijkheid en hier ook naar weten te handelen. In deze gedragsregels zijn de elementen opgenomen waar een Oppas Angel naar dient te handelen tijdens haar oppasdienst. Op deze manier wil Charly Cares zorgen voor een veilig en betrouwbare omgeving voor zowel Angel, ouder als kind.

Wanneer je via ons online platform gaat oppassen, vragen wij je deze gedragsregels te lezen en hiernaar te handelen. Wanneer de Oppas Angel in strijd handelt met deze gedragsregels wordt er contact met de Angel opgenomen door Charly Cares. Bij zware overschrijding van een van bovenstaande regels zal Charly Cares het profiel van de Oppas Angel opheffen. Bij enige vorm van geweld of intimidatie zal Charly Cares genoodzaakt zijn om hiervan aangifte te doen bij de politie.

De Angel is op de hoogte van de algemene voorwaarden (Gebruikersovereenkomst, Oppasovereenkomst en Privacy verklaring) van Charly Cares.