Charly Cares00020 Versie2

Boek een flexibele oppas zonder zorgen via Charly Cares

Ben je op zoek naar een flexibele oppas voor jouw gezin? Het is namelijk niet eenvoudig om een flexibele oppas te vinden met een druk of onregelmatig werkrooster. Daarom biedt Charly Cares dé oplossing voor ouders in Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Haarlem en Utrecht. Oppas stress is verleden tijd, want je boekt via onze Oppas App een gescreende, betrouwbare en flexibele oppas.

We koppelen jouw profiel met flexibele Oppas Angels. Daarbij bepaal zelf welke oppas het beste bij jouw gezin past. Kun je niet kiezen of heb je meerdere favoriete Angels? Creëer dan een eigen oppas pool van 3 á 4 Oppas Angels, zo ben je altijd voorzien van een flexibele oppas!

Boek een Flexibele Oppas Angel

Voor de eerste keer een oppas boeken?

Maak je voor het eerst gebruik van onze Oppas App en vind je het spannend? Wij adviseren je dan het contact met de Oppas Angel stap voor stap op te bouwen:

  1. Neem contact op via de chatfunctie.
  2. Neem eventueel telefonisch contact op via haar profiel.
  3. Maak een korte boeking van minimaal 2 uur om elkaar beter te leren kennen en de oppas volledig te instrueren.
  4. Boek ruim van tevoren bij een eerste boeking zodat er genoeg tijd is voor de kennismaking en briefing.

Bij Charly Cares creëer je jouw eigen pool van Oppas Angels, zodat je altijd jouw favoriete oppassers ‘on demand’ hebt. Zo voorkomen we teveel wisselende gezichten en kunnen onze Oppas Angels een band opbouwen met jouw kinderen.

Boek eenvoudig een ervaren flexibele oppas bij jou uit de buurt

Meld je hier aan

Gescreende oppas

Oppas Angels
Oppas Angels

Niet elke oppas wordt daadwerkelijk een Oppas Angel. Een reden kan zijn dat de oppas geen voldoende oppaservaring heeft of omdat ze geen referenties kan aandragen.

Betrouwbaarheid is namelijk een van de speerpunten van Charly Cares. Elke oppas moet voldoen aan onze voorwaarden. Daarom hanteren we een strikte selectieprocedure waarbij inzichtelijk wordt of een oppas aan deze eisen voldoet. Elke oppas wordt dus persoonlijk gescreend om het vertrouwen te waarborgen. Naast de oppas ervaring wordt er ook gekeken naar de flexibiliteit van de Oppas Angel. Van een Oppas Angel wordt geacht zich altijd flexibel op te stellen, zodat jij je niet hoeft te haasten mocht je onverwachts later thuis komen.

Klik hier voor meer informatie over de screening van de oppassen.

Meld je aan