Back to School

Summer is almost over! Tijd om aan weer de bak te gaan. Ben jij al klaar voor het nieuwe schooljaar? Daarom: 6x tips om het jaar goed van start te gaan.

First things first

Begin je nieuwe schooljaar fris en zorg voor een opgeruimd huis. Kijk kritisch naar wat je niet meer gebruikt en weg kan. Tadaaa! Je kamer ziet er niet alleen beter uit, maar je hebt ook meer rust in je hoofd. Wel zo fijn voor tijdens het studeren.

Shoppingtime!

Tijdens het opruimen, check je gelijk of je alles hebt om je studiejaar goed te beginnen. Nu: the fun part! Zorg dat jij je agenda, boeken, mappen en schriften in huis hebt. Ook gelijk een goed moment om die nieuwe outfit te scoren. Zo straal jij tijdens je eerste schooldag.

Back in town

Yay! Het einde van de vakantie heeft ook voordelen: al je vriendinnetjes zijn weer terug in het land. Het perfecte moment om bij te kletsen en de vakantie te bespreken! By the way: vraag gelijk of zij ook Oppas Angel willen worden. Voor iedere nieuwe Angel die via jou wordt geboekt, krijg jij €10,-*! Dat is lekker makkelijk bijverdienen na de vakantie, toch?!

Op ontdekkingstocht

Net verhuisd? Stap op je fiets en ontdek je nieuwe stad. Ook wanneer je niet verhuisd bent: er zijn genoeg onontdekte hotspots. Neem eens een andere route & vind je nieuwe favoriete koffietentje. Tip van Charly: ben je verhuisd? Update dan even je postcode in de Charly Cares app.

Adult Bed Bedroom 6981582

Nieuw jaar = nieuwe kansen

Bedenk wat jou inspireert en wat jij aankomend jaar graag wil bereiken. Wil jij in het buitenland te gaan studeren of stage lopen bij dat toffe bedrijf? Maak een plan & go for it!Zorg dat je aan het einde van het jaar trots kan zijn op de mijlpalen die jij hebt neergezet.

*Actievoorwaarden

Nog geen Oppas Angel?

bhahahahahaba

WORD ANGEL