Een betrouwbare oppas vind je via Charly Cares! Betrouwbare oppas

Lees meer over onze screening

Een betrouwbare oppas nodig voor overdag, ’s avonds of in het weekend? Voor een ouder is het moeilijk de betrouwbaarheid van een oppas te bepalen. Kan de oppas verantwoord met kinderen omgaan? Is de oppas in staat om jouw kinderen de hele dag te vermaken, voor hen te koken en naar bed te brengen? Bij Charly Cares hoef jij je geen zorgen meer te maken. Bij ons vind en boek je eenvoudig een betrouwbare, ervaren en gescreende oppas. Met een Oppas Angel van Charly Cares kan jij met een gerust hart de deur dicht trekken en met een goed gevoel de kids achterlaten.

Oppas Angels
Oppas Angels

Een oppas vinden die betrouwbaar is, kan een hele zoektocht zijn. Aangezien betrouwbaarheid bij Charly Cares hoog in het vaandel staat, nodigen wij iedere toekomstige Oppas Angel uit voor een gesprek op het kantoor. Dit gesprek is onderdeel van de zorgvuldige screening die wij uitvoeren. Iedere oppas heeft minimaal twee jaar relevante oppaservaring en draagt twee referenties aan. Doordat wij iedere Oppas Angel persoonlijk screenen vind je op ons platform alleen Oppas Angels die betrouwbaar, ervaren en flexibel zijn en bewust kiezen voor oppassen als bijbaan.

Boek vandaag nog een betrouwbare oppas!

Reviews van andere ouders over de Angels Meld je hier aan
Ervaren oppas
Ervaren oppas

Representatief & ervaren

Een betrouwbare oppas betekent voor Charly Cares niet alleen een representatieve en ervaren oppas. Het betekent ook dat een betrouwbare oppas de ambitie heeft om te werken met kinderen en prettig in de omgang is met kinderen. Spelen in het park, koken of het brengen en halen naar de sportclub – onze oppassen doen het zonder problemen en zonder enige aarzeling. Het werken met kinderen geeft onze Angels voldoening en plezier. Zij hebben vaak al vanaf jongs af aan opgepast bij verschillende families met kinderen van verschillende leeftijden.

Vind een betrouwbare oppas
Last minute oppas
Last minute oppas

Vast, flexibel en last minute

Bij Charly Cares vind en boek je jouw betrouwbare vaste, flexibele of last minute oppas in Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Haarlem, Utrecht of in Rotterdam. Met jouw favoriete Angels ben je altijd verzekerd van een betrouwbare oppas en laat je met een fijn gevoel je dierbaarste bezit over aan onze Oppas Angels. Creëer ook een eigen oppas-pool met 3 á 4 van jouw favoriete Angel, zo heb je altijd een oppas ‘on demand’.

Oppas met baby ervaring
Oppas met baby ervaring

Oppas met baby ervaring

Oppas Angels mogen alleen oppassen op baby’s mits zij voldoende baby ervaring hebben. Baby ervaring houdt in dat een Angel recente (oppas)ervaring heeft met baby’s tijdens dag- en avonddiensten. Er zijn 2 categorieën: 0 tot 6 maanden en 6 – 12 maanden. Een oppas kan ervaring hebben in beide categorieën of 1 daarvan. Dit staat vermeld op het profiel van de Angel.

Charly Cares hanteert een strengere screening wanneer de oppas op baby’s wilt passen. Wij stellen tijdens de screening extra vragen en letten goed op de ervaring met flesvoeding, het slaapritme en luiers verschonen. Alleen Oppas Angels met deze specifieke ervaring worden gematcht aan gezinnen met baby’s.

Ratings & reviews

Ons doel is om de kwaliteit en het functioneren van de Angels zo transparant en betrouwbaar mogelijk te maken. Dat gebeurt in samenwerking met de ouders, zij beoordelen de oppas na iedere oppasdienst aan de hand van een rating. Daarnaast is het mogelijk om een review te schrijven over de Oppas Angel en oppasdienst.

De ouder beoordeelt de Oppas Angel aan de hand van een sterrenrating, waarbij 5 sterren het hoogst is, dit gebeurt na elke oppasdienst. Bij een beoordeling van 3 of minder sterren bellen wij zowel de ouder als de desbetreffende oppas om te horen wat er mis is gegaan.

De geschreven reviews zorgen ervoor dat ouders een nog beter beeld krijgen van de oppaservaring. Deze beoordelingen zijn inzichtelijk voor iedere ouder en de desbetreffende Oppas Angel. Charly Cares monitort deze beoordelingen en grijpt in wanneer het nodig is. Het creëren van een veilige en transparante online omgeving is waar Charly Cares voor staat.

Boek nu een persoonlijk gescreende Oppas Angel!

Meld je nu aan