Oppas met kid

De meest betrouwbare oppas vind je bij Charly Cares

Lastig hè, een oppas vinden. Althans, dat was het. Immers, dat buurmeisje is heel lief, maar nog iets te jong. En die via via zegde iedere keer op het laatste moment af. Hoe weet je nou waar je wel de juiste en betrouwbaarste oppas voor jouw kind(eren) kan vinden? Don’t look further dear, Charly Cares is here! Wij bieden je een Oppas Angel die bij jouw gezin past: betrouwbaar en ervaren.

Oppas Angels
Oppas Angels

“Jullie hebben het steeds over betrouwbaarheid, maar hoe weten we nou waar jullie op toetsen?” Hele goede en terechte vraag. We merken dat veel ouders toch soms nog sceptisch zijn als het gaat om de oppas. Zij moet namelijk een veilige thuishaven zijn voor de kinderen en dus doen we er alles aan om de juiste Angels uit te zoeken. Om voor de screening in aanmerking te komen, is het nodig om minimaal twee jaar relevante oppaservaring te hebben. “Oké, maar dat zegt in principe vrij weinig…” Klopt, daarom controleren we met een sms minimaal één aangedragen referenties en vaak dragen ze er zelf meerdere aan. We passen een zorgvuldige screening toe en kijken of de Oppas Angel bij Charly Cares past. “Wanneer past een Angel bij Charly Cares?” Als de referenties goed zijn, de screening goed is doorstaan, we kunnen zien dat ze ervaring heeft en flexibel is. Uiteraard moeten wij er ook een goed gevoel bij hebben.

Boek vandaag nog een betrouwbare oppas!

Oppas in de buurt Meld je gratis aan
Charly Cares Winter 26

Oppas met baby ervaring

Heb je een mini in huis, dan kan het knap lastig zijn om je kleintje toe te vertrouwen aan iemand die je niet zo goed kent. Dan wil je in ieder geval wel zeker weten dat je kroost in goede handen is. Onze Oppas Angels mogen alleen oppassen op baby’s als zij voldoende baby-ervaring hebben. Wat houdt dit in? Dit houdt in dat een Angel recente oppaservaring heeft met baby’s tijdens dag- en avonddiensten. Er zijn twee categorieën: Newborn (0-6mnd); Baby (6-12mnd) en Toddler (12-24mnd). Een oppas kan ervaring hebben in beide categorieën, of één daarvan. Dit staat altijd vermeld op het profiel van de betreffende oppas.

Charlycaresapp

Beoordeel je oppas!

Ons doel is om de kwaliteit en het functioneren van de oppassen zo transparant mogelijk te maken, door een zo eerlijk mogelijk beeld te schetsen. Daarom is het belangrijk dat jij de oppas na de oppasdienst beoordeelt aan de hand van een rating. Ook kun je een review schrijven, als je dat wilt.

Nog even over de rating: 5 sterren is het hoogst, komt je beoordeling onder de 4 sterren, dan bellen we zowel de ouder(s) als de oppas en kijken we waar de verbeterpunten liggen. Wij monitoren de beoordelingen en grijpen in als dat nodig is. Zo creëren we een veilige en transparante omgeving. Fijn voor de oppas, fijn voor jou!

Ratings & Reviews

Kirsten uit 's-Gravenhage

“Lieve dame, flexibel en zorgzaam. Ze heeft een makkelijke gehad aan ons zoontje van 14 maanden, maar komt heel verantwoordelijk over. ”

Joost uit Rotterdam

“Karlijn is hartstikke lief, spontaan en makkelijk in de omgang met de kinderen!”

Karlijn uit Amsterdam

“Adina is een leuke ervaren oppas. Mijn dochter voelde zich op haar gemak en vroeg of ze nog een keer terug wilde komen!”

Sandra uit Bloemendaal

“Geduldig en eerlijk”

Martine uit Amsterdam

“Noa is een super lieve oppas! Je kunt goed merken dat ze veel ervaring heeft. Fenna was meteen helemaal op haar gemak en ik kon met een gerust hart weg! ”

Ilanit uit Amsterdam

“Ju”

Esther uit Utrecht

“De eerste keer oppas via Charly Cares en dit was een succes! Eline heeft Liv (5 maanden) flesje gegeven en in bed gestopt. Toen we terugkwamen lag Liv heerlijk te slapen, heel fijn!”

Joachim uit 's-Gravenhage

“Ivan is heel aardig en onze jongens zijn erg blij met hem. Hij is heel flexibel en heeft de laatste keer zelfs onze hond uitgelaten toen we eens wat eerder van huis gingen. Ivan is een aanrader!”

Marjorie uit Amsterdam

“Superleuke oppas! Heel erg lief voor de kids, supernetjes, assertief en ondernemend. ”

Lisette uit Utrecht

“Iris was vanavond onze reddende engel. Ze heeft zich aangepast aan de chaotische dag de we hadden en zich goed aan de haastig geschreven instructie gehouden. Fijn dat dit zo kon! ”

Alle 8.864 reviews
Charly Cares00042 Versie2

Better safe than sorry

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Hoe alert je ook bent, kinderen zijn supersnel en vrij roekeloos. Daarom is het een heel fijn en veilig gevoel om een cursus Kinder-EHBO te volgen. Charly Cares hecht veel waarde aan de veiligheid van ieder kind. Een aantal keren per jaar wordt er dan ook een Kinder-EHBO cursus georganiseerd, in samenwerking met professionals. Voor ouders, maar ook voor onze Oppas Angels. Zo leer je hoe je moet handelen in noodsituaties. Je hoopt uiteraard dat je de ingrepen nooit hoeft in te zetten, maar nuttig is het wel!

Charly Cares to the rescue!

Heb je nog vragen? Meld je gratis aan