Img 2552

Babysitter Gift Card Hét geschenk voor iedere ouder

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor een kraamvisite, een lieve kennis of collega? Geef nu de Babysitter Gift Card cadeau aan jouw vrienden, zodat zij heerlijk een avondje uit kunnen! 

De gift cards kunnen besteld worden bij de volgende steden: Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Utrecht en Den Haag, Eindhoven & Leiden. 

Bestel je gift card nu exclusief per mail: 

Bestel nu!

Geef andere papa's & mama's een Gift Card

 • Kies de waarde

  Kies de waarde van de Babysitter Gift Card: € 10,- € 25,- € 50,- € 75,-

 • Online of per post?

  Geef aan of je de gift card online wilt ontvangen of in cadeaupapier per post.

 • Verzend e-mail

  Verzend de aanvraag via onderstaand contactformulier met jouw gegevens, de gewenste waarde en manier van verzenden.

 • Betaling

  Op het moment dat de gift card wordt verstuurd, krijg je een betaalverzoek via de email. Wanneer de betaling is voldaan, is de gift card direct actief.

Klik hier om een gift card per mail te bestellen.

Reviews van ouders over de Oppas Angels

Vivienne uit Utrecht

“Leuke enthousiaste oppas”

Linda uit Best

“Hele leuke meid! Gezellig en lief met onze peuter van 4 en zorgzaam voor onze baby van 9 maanden. Zou haar zeker nog een keer vragen.”

Bea uit Amsterdam

“Super lieve, verantwoordelijke en betrokken oppas! Hoop dat ze vaker wil komen oppassen!”

Wolter uit Haarlem

“Salome is een lieve en betrouwbare oppas, zouden haar meteen weer vragen!”

Denise uit Amsterdam

“Hele fijne oppas, direct onze dochter gerust weten te stellen ook al kenden ze elkaar nog niet, en ons goed op de hoogte gehouden waardoor je onbezorgd op pad bent. :)”

Eefje uit Zeist

“Super fijne communicatie met ons en onze dochters! Top!”

Sylvia uit Amsterdam

“Goede indruk van Rebekka, ze komt bekwaam over en prettig in de omgang. Ik heb onze zoon met een gerust hart bij haar achter gelaten.”

Leonie uit Haarlem

“Mijn kinderen waren instant fan van Mylan en wij ook. Een lieve oppas en een fantastische meid. Wij gaan haar zeker terug vragen. Sterker nog, onze dochter wil dat we vaker weg gaan.”

Irene uit Utrecht

“Prima eerste ervaring, bij binnenkomst gelijk goed contact met onze oudste zoon. We lieten de kinderen in vertrouwen achter.”

Ingeborg uit Amsterdam

“Zara is een lieve oppas met een rustig karakter. Ze heeft last minute op onze kinderen gepast tijdens ‘spitsuur’. Kinderen waren blij met haar aanpak, dus dan zijn wij dat ook. Een aanrader, ook voor gezinnen met meerdere kinderen.”

Alle 3.628 reviews

Kwaliteit staat op nummer één!

Persoonlijke screening

Screening Min

Charly Cares wil ieder gezin een betrouwbare oppas kunnen bieden, screening van de oppas is daarom essentieel. Iedere oppas wordt persoonlijk gescreend op een van onze locaties. Tijdens de screening wordt onder andere de achtergrondinformatie, specifieke oppaservaring en referenties gecheckt van de oppas. Na een succesvolle screening, wordt de Oppas Angel na iedere oppasdienst beoordeeld door de ouder.

Vaste, flexibele, last minute oppas

Usp Min

Als werkende ouder is de balans tussen werk en privéleven essentieel, een oppas kan dé uitkomst bieden om deze balans te waarborgen. Wij bieden Vaste Oppas Angels voor ouders die met regelmaat een oppas nodig hebben. Voor af en toe staan onze Flexibele Oppas Angels klaar om in te springen waar nodig. Voor onverwachte afspraken of spontane uitjes, bieden wij tot 3 uur van tevoren een last minute oppas. 

Ratings & Reviews na iedere oppasdienst

App Mockup Min

Iedere Oppas Angel wordt na een oppasdienst beoordeeld door de ouder door middel van een rating, eventueel aangevuld door een review. Charly Cares monitort deze beoordelingen en grijpt in indien nodig. Op deze manier houden wij continu controle op ons Oppas Service en bieden wij transparantie aan de ouder.

Geef de Babysitter Gift Card cadeau

Met de Babysitter Gift Card kunnen andere papa's en mama's verrast worden met dit exclusieve cadeau!

Bestel de Babysitter Gift Card