Charly's StoriesDe leukste verhalen voor & door Angels

5 ways to kick-start your year

Summer is almost over! Ben jij al klaar om weer aan de bak te gaan? Daarom: 5x tips om het jaar goed te starten. PS. It’s time to go work again. Heb jij al je agenda geüpdatet? Zorg dat jij klaar bent om weer op te passen!

Lees meer

Ben jij de reddende engel?!

Heb jij een tussenjaar, ben je afgestudeerd of heb je naast je studie genoeg tijd om extra te verdienen? Dan ben jij de reddende engel die ouders kan helpen met hun zoektocht naar een naschoolse oppas! Let us know & zorg dat wij jou kunnen matchen aan de leukste families!

Pssst... Ben jij nog geen Oppas Angel? Let's meet & join the Angel Club! Word nu Oppas Angel & kom snel langs voor een kennismaking. Zo pas jij binnenkort al op bij de leukste kindjes bij jou in de buurt!

Lees meer

5x leukste paastips van 2018...

Ga je aankomend paasweekend oppassen op jouw oppaskindje(s)? Wij geven jou 5 leuke paastips om samen te doen tijdens het oppassen. Van knutselkonijnen tot aan echte konijntjes opzoeken op de kinderboerderij: met deze tips wordt het een onvergetelijke pasen voor jouw oppas kids!

Lees meer

Meet Laurence!

Met Oppas Angels in maar liefst 7 steden, wordt het eens tijd om een Angel Recruiter voor te stellen: Meet Laurence! Zelf begonnen als Oppas Angel in Den Haag, met jarenlange oppaservaring, screent ze er nu op los in Eindhoven!

Lees meer

5 x Easy low budget kerstrecepten

Kerst komt steeds dichterbij. Het is elk jaar weer een uitdaging om te bedenken wat je op tafel zet. Weet jij al wat je kookt of bakt voor het kerstdiner? Of wil je leuke kersthapjes serveren voor een feestje met vrienden? Voor jou 5 overheerlijke recepten die je binnen no time in elkaar knutselt, zodat je genoeg tijd hebt om je klaar te maken en je kerstoutfit aan te trekken ;)

Lees meer

De 3 leukste knutseltips voor tijdens de herfst

We hebben net afscheid genomen van de zomer, maar niet getreurd! De herfst is weer begonnen en dat betekent; kleurrijke bladeren die naar beneden vallen, kastanjes, dennenappels die voor het oprapen liggen én niet te vergeten de herfstvakantie is weer in zicht. Met al deze bladeren en kastanjes kun je heel veel leuke dingen doen, waarvan de kids extra zullen genieten. Wij geven jou een top 3 van leukste activiteiten die je samen met de kids kunt doen tijdens de herfst.

Lees meer

Charly's All Star Angel: Laila Pezaro

Elke Oppas Angel heeft zijn of haar eigen verhaal over hoe zij begonnen zijn met oppassen. En waarom zij oppaswerk de ideale bijbaan vinden. Wij laten Laila graag aan het woord over het oppaswerk en waarom zij dit graag bij Charly Cares doet. Want wie kan beter iets over het werken bij Charly Cares vertellen dan de Oppas Angels zelf?

Lees meer