Charly's StoriesDe leukste verhalen voor & door Angels

Love is in the air!

Charly Cares00033

De maand februari staat in het teken van de liefde. Hoe leuk is het om dit met de oppaskindjes te vieren? Tover een glimlach op de gezichtjes van de kids door hun meest favoriete spelletje te spelen, of maak samen een leuk Valentijnscadeau voor hun papa of mama! Benieuwd wat je nog meer kunt doen? Wij geven 6 x de leukste to do's tijdens de maand van de liefde!

Lees meer

5 x Easy low budget kerstrecepten

Kirstyn Paynter 455098

Kerst komt steeds dichterbij. Het is elk jaar weer een uitdaging om te bedenken wat je op tafel zet. Weet jij al wat je kookt of bakt voor het kerstdiner? Of wil je leuke kersthapjes serveren voor een feestje met vrienden? Voor jou 5 overheerlijke recepten die je binnen no time in elkaar knutselt, zodat je genoeg tijd hebt om je klaar te maken en je kerstoutfit aan te trekken ;)

Lees meer

De 3 leukste knutseltips voor tijdens de herfst

Daiga Ellaby 354470

We hebben net afscheid genomen van de zomer, maar niet getreurd! De herfst is weer begonnen en dat betekent; kleurrijke bladeren die naar beneden vallen, kastanjes, dennenappels die voor het oprapen liggen én niet te vergeten de herfstvakantie is weer in zicht. Met al deze bladeren en kastanjes kun je heel veel leuke dingen doen, waarvan de kids extra zullen genieten. Wij geven jou een top 3 van leukste activiteiten die je samen met de kids kunt doen tijdens de herfst.

Lees meer

Charly's All Star Angel: Laila Pezaro

Angelpng1

Elke Oppas Angel heeft zijn of haar eigen verhaal over hoe zij begonnen zijn met oppassen. En waarom zij oppaswerk de ideale bijbaan vinden. Wij laten Laila graag aan het woord over het oppaswerk en waarom zij dit graag bij Charly Cares doet. Want wie kan beter iets over het werken bij Charly Cares vertellen dan de Oppas Angels zelf?

Lees meer