5 ways to kick-start your year

Summer is almost over! Ben jij al klaar om weer aan de bak te gaan? Daarom: 5x tips om het jaar goed te starten. PS. It’s time to go work again. Heb jij al je agenda geüpdatet? Zorg dat jij klaar bent om weer op te passen!

#1 First things first

Begin je nieuwe schooljaar fris en zorg voor een opgeruimd huis. Kijk kritisch naar wat je niet meer gebruikt en weg kan. Tadaaa! Je kamer ziet er niet alleen beter uit, maar je hebt ook meer rust in je hoofd. Wel zo fijn voor tijdens het studeren.

#2 Shoppingtime!

Tijdens het opruimen, check je gelijk of je alles hebt om je studiejaar goed te beginnen. Nu: the fun part! Shop jouw nieuwe agenda, boeken, mappen en schriften. Ook gelijk een goed moment om die nieuwe outfit te scoren. Een extra zakcentje is dan mooi meegenomen. And guess what? Upload nu jouw persoonlijke videoboodschap in de Charly Cares app en verdien €0,25 cent extra per uur! Charly bijt het spits af ...

#3 Back in town

Yay! Het einde van de vakantie heeft ook voordelen: jij & al je vriendinnetjes zijn weer terug in het land. Het perfecte moment om bij te kletsen en de vakantie te bespreken!

By the way: vraag gelijk of zij ook Oppas Angel willen worden. Voor iedere vriendin die jij aandraagt via de referral-link (deze vind je in de app), krijg jij €10,-* per geboekte Angel! Lekker makkelijk bijverdienen na de vakantie, toch?!

#4 Op ontdekkingstocht

Net verhuisd? Stap op je fiets en ontdek je nieuwe stad. Ook wanneer je niet verhuisd bent: er zijn genoeg onontdekte hotspots. Neem eens een andere route & vind je nieuwe favoriete koffietentje. Tip van Charly: ben je verhuisd? Update dan even je postcode in de Charly Cares app.

Adult Bed Bedroom 6981582

#5 Nieuw jaar = nieuwe kansen

Bedenk wat jou inspireert en wat jij aankomend jaar graag wil bereiken. Wil jij in het buitenland te gaan studeren of stage lopen bij dat toffe bedrijf? Maak een plan & go for it! Zorg dat je aan het einde van het jaar trots kan zijn op de mijlpalen die jij hebt neergezet.

*Je ontvangt €10,- voor iedereen die zich via jouw persoonlijke referral-link (deze vind je in de app) aanmeldt & daarna als Oppas Angel wordt geboekt. Daarnaast is Charly Cares op geen enkele wijze aansprakelijk.

Ben jij nog geen Oppas Angel?

Oppassen via Charly Cares is de ideale bijbaan. Wij hebben oppaswerk bij de leukste gezinnen in Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Rotterdam en in Utrecht. Join the club & word Oppas Angel! Meld je snel aan voor een kennismakingsgesprek en kom langs op één van onze locaties bij jou in de buurt.

WORD ANGEL