All Star Angel Bregje Adriaansen

Met al 7 jaar oppaservaring in haar broekzak en een gemiddelde rating van 5 sterren bij Charly Cares, kan de 21-jarige Bregje zich met trots All Star Angel noemen. Maar dat is niet de enige reden waarom wij haar als Oppas Angel in het zonnetje zetten. Benieuwd wat haar uniek maakt als Oppas Angel en wat ouders over haar te vertellen hebben? Lees dan snel verder!


Bregje 6

Wat maakt Bregje speciaal?

Na haar middelbare school is Bregje Sociaalpedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool van Amsterdam gaan studeren. Oppassen is daarom een ideale bijbaan, ze vindt dit gewoon onwijs leuk!

​"Ik vind het belangrijk dat mijn oppaskinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij mij. Gelukkig voelen de kids zich altijd al snel op hun gemak bij mij" - Bregje

Wat zeggen ouders over Bregje?

1. Een goede eerste ervaring

"Bregje was super lief voor onze kleine van 10 weken oud. Onze eerste Charly Cares ervaring was top" - Familie Berkenpas

2. Een geslaagde oppasdienst

"We zijn heel tevreden over Bregje. Onze kleine meid was heel relaxt met haar en lag heerlijk te slapen toen ik thuis kwam." - Familie Berkenhout-Nijdam

3. Op Bregje kan je rekenen

"Bregje was erg lief voor onze Louis (1,5 jaar). Netjes en stipt." - Familie Vellekoop

Meer over Bregje als Oppas:

Dit is Tommie, een heel lief oppaskindje van Bregje.
Dit is Tommie, een heel lief oppaskindje van Bregje.

Hoe was jouw eerste oppaservaring bij Charly Cares?

"Mijn eerste oppasdienst was bij familie Vellekoop in Amsterdam. In het begin vond ik het wel een beetje spannend, want je kent ze natuurlijk niet. Maar het voelde gelukkig al meteen vertrouwd. Ik had van tevoren wel al contact via de Oppas App en daarin vroegen zij of ik eerder kon komen om kennis te maken. Uiteindelijk was het super gezellig. Heel gek, want terwijl je iemand nog nooit hebt gezien, gaat het uiteindelijk altijd hartstikke goed!"

Bregje

Wat vind jij belangrijk tijdens het oppassen?

"Ik studeer Sociaalpedagogische Hulpverlening. Dus ik weet best wel veel over kinderen en de ontwikkeling van kinderen. Dit neem ik altijd mee in mijn oppasdiensten. Zo zie ik al best snel hoe kinderen in elkaar zitten en wat ze leuk vinden. Dan kan ik daar heel makkelijk op inspelen om met kinderen echt leuke creatieve dingen te doen waardoor zij zeggen 'Ahh! Wanneer komt Bregje weer?'. Ik vind dat super leuk en belangrijk om te horen, want dan weet ik dat ze het écht naar hun zin hebben gehad."

Bregje

Wat was voor jou de grootste uitdaging?

"Ik moest een keer oppassen op een klein jongetje die zich niet zo lekker voelde en de hele tijd naar zijn moeder vroeg. Toen had ik zijn moeder gebeld en gevraagd of ze eerder van werk kon komen. Ze gaf aan zo snel mogelijk thuis te komen, maar ondertussen had hij flink, maar dan ook echt flink overgegeven. En ik vond dat zo zielig en probeerde in al mijn macht om hem te troosten en te kalmeren totdat zijn moeder thuis kwam. Dat was echt een uitdaging."

Bregje