Angel Story Adina: “Oppassen is het leukste bijbaantje ooit!”

Oppas Angel Adina is 38 jaar en heeft heel veel ervaring met kids, waardoor ze snel het vertrouwen van kinderen weet te winnen. Lees snel verder waarom oppassen via Charly Cares voor haar de leukste bijbaan is.

Van kinderen leer je zo veel! Ze zijn altijd eerlijk en elke oppasdienst is anders. Dit maakt oppassen uitdagend; ik word er creatief en vindingrijk van. Zo ben ik erachter gekomen dat kinderen vaak snel tevreden zijn als je (nieuwe) spelletjes met ze speelt en je ze veel aandacht geeft.

Wat ik ook erg leuk vind is de dankbaarheid van ouders als ik weer kom oppassen. De oppaskindjes laten hun dankbaarheid zien met veel knuffels en kusjes, zo schattig! Als ik voor het eerst kom oppassen bij een nieuw gezin, vinden de kindjes het vaak nog even spannend. Ze kennen mij natuurlijk nog niet. Toch lukt het mij om snel hun vertrouwen te winnen, daar ben ik dan zo blij mee!

Oppassen via Charly Cares vind ik zo handig, de nieuwe app werkt voor mij fantastisch. De agenda update werkt nu heel gemakkelijk en is super overzichtelijk. Ik ben super tevreden!

Wil je nog meer Oppas Stories lezen van onze Angels? Here you go! Angel Alysha bewaart alle tekeningen van haar oppaskindje(s) in een speciale map en Angel Nanette krijgt zo’n goed gevoel van haar oppaskindje(s). Wil jij jouw oppasverhaal hier lezen? Tell us yours!