Charly's StoriesDe leukste verhalen voor & door Angels

Zo zeilde Bente de wereld over met haar oppasgezin

Meet Oppas Angel Bente: altijd bezig, een echte aanpakker en zit vol energie! Na haar studie gaat ze direct aan het werk en past ze nog regelmatig op via Charly Cares. In de zomer van 2018 ontvangt ze een last-minute aanvraag om op te passen bij een nieuwe familie. Een avondje oppassen bij een familie op een zeilboot? Why not!

Lees meer

Angel Story: Zo ziet de oppasdienst van Florine eruit!

Oppas Florine Baby

Angel Florine is 20 jaar, studeert rechten en woont sinds 2016 in Amsterdam. Samen met een huisgenootje is ze gaan oppassen via Charly Cares. Inmiddels past ze al bijna drie jaar op via Charly Cares. Benieuwd hoe zij het oppassen ervaart? Vandaag deelt ze haar ervaring en haar leukste tips.

Lees meer

Deze 10 tips maken dé perfecte Moederdag

Mother's Day is just around the corner. Of je nu je eigen supermom wilt verrassen of je jezelf echt even een verwenmomentje wilt geven. Iedere moeder mag in de watten gelegd worden komende zondag. Nog niet voorbereid? No stress. Met deze 10 tips maak je binnen no-time de perfecte Moederdag!

Lees meer

Regel snel je belastingaangifte!

181010 Angel Fotoshoot25 Reduced

Het is tijd om de belastingaangifte inkomstenbelasting over 2018 te doen! Deze aangifte gaat over alle inkomsten uit 2018, dus ook je inkomsten uit oppassen via Charly Cares vallen hieronder. Wij beantwoorden de meest gestelde vragen rondom de belastingaangifte:

Lees meer

5x de leukste herfst to do's ❤

Autumn Square

Het is nu toch écht tijd voor de herfst. De dagen worden korter, de blaadjes vallen van de bomen en de kou komt ons tegemoet. But, we love autumn! Daarom: 5x Autumn Favourites voor de leukste herfst!

Lees meer

5 ways to kick-start your year

Studeren

Summer is almost over! Ben jij al klaar om weer aan de bak te gaan? Daarom: 5x tips om het jaar goed te starten. PS. It’s time to go work again. Heb jij al je agenda geüpdatet? Zorg dat jij klaar bent om weer op te passen!

Lees meer

Ben jij de reddende engel?!

Vrouw Werk Vierkant

Heb jij een tussenjaar, ben je afgestudeerd of heb je naast je studie genoeg tijd om extra te verdienen? Dan ben jij de reddende engel die ouders kan helpen met hun zoektocht naar een naschoolse oppas! Let us know & zorg dat wij jou kunnen matchen aan de leukste families!

Pssst... Ben jij nog geen Oppas Angel? Let's meet & join the Angel Club! Word nu Oppas Angel & kom snel langs voor een kennismaking. Zo pas jij binnenkort al op bij de leukste kindjes bij jou in de buurt!

Lees meer

All Star Angel Bregje Adriaansen

Whats App Image 2018 02 27 At 16 26 18

Met al 7 jaar oppaservaring in haar broekzak en een gemiddelde rating van 5 sterren bij Charly Cares, kan de 21-jarige Bregje zich met trots All Star Angel noemen. Maar dat is niet de enige reden waarom wij haar als Oppas Angel in het zonnetje zetten. Benieuwd wat haar uniek maakt als Oppas Angel en wat ouders over haar te vertellen hebben? Lees dan snel verder!

Lees meer

5x leukste paastips van 2018...

Easter Hunt

Ga je aankomend paasweekend oppassen op jouw oppaskindje(s)? Wij geven jou 5 leuke paastips om samen te doen tijdens het oppassen. Van knutselkonijnen tot aan echte konijntjes opzoeken op de kinderboerderij: met deze tips wordt het een onvergetelijke pasen voor jouw oppas kids!

Lees meer

Meet Laurence!

Laurence Wilmink

Met Oppas Angels in maar liefst 7 steden, wordt het eens tijd om een Angel Recruiter voor te stellen: Meet Laurence! Zelf begonnen als Oppas Angel in Den Haag, met jarenlange oppaservaring, screent ze er nu op los in Eindhoven!

Lees meer