Charly's StoriesDe leukste verhalen voor & door Angels

Online thuisonderwijs met Angel Marijne

Oppas Angel Marijne studeert aan de Pabo in Utrecht. Normaal loopt zij doordeweeks stage op een basisschool en daarnaast is zij ook Oppas Angel bij Charly Cares. Omdat dit beide nu even lastig is, geeft Marijne online thuisonderwijs aan kindjes. In haar vlog neemt ze ons een dagje mee! Check it out!

Lees meer

5 tips voor online thuisonderwijs

Als je een kindje normaal gesproken helpt met huiswerk maken, zit je ernaast. Dan kun je bijvoorbeeld meelezen en dingen aanwijzen. Als je online thuisonderwijs geeft is dit net even anders. Toch kun je nog steeds meekijken en goed helpen. Wij geven je 5 tips om het nog makkelijker te maken. Zo kunnen de ouders thuis even doorwerken en kun jij de kinderen op een innovatieve manier helpen!

Lees meer

5 oppastips voor het helpen met thuisonderwijs

Voor veel ouders en kinderen zijn het spannende tijden nu de scholen gesloten zijn. De kinderen zijn de hele dag thuis, maar toch gaat het onderwijs door. Lees in deze blog hoe jij hierbij kan helpen én een leuke tijd hebt met de kids.

Lees meer

The Angel story of ... Irene!

Meet Oppas Angel Irene uit Haarlem (24). Zij is vaste oppas en past nu al ruim 4 jaar wekelijks op. Wat zij het leukste vindt aan oppassen? Het helpen bij de ontwikkeling van kinderen. Lees snel verder en ontdek waar een oppasdienst bij haar om draait!

Lees meer

Elkaar een handje helpen

Het coronavirus...Het heeft een groot effect op het leven van ons allemaal. Zo zijn er ouderen die zich eenzaam voelen in deze periode. Voornamelijk nu zij geen bezoek meer mogen ontvangen kan dit voor hen een lastige periode worden. Maar wij kunnen ze een handje helpen!

Lees meer

Regel snel je belastingaangifte!

Het is tijd om de belastingaangifte inkomstenbelasting over 2019 te doen! Deze aangifte gaat over alle inkomsten uit 2019, dus ook je inkomsten uit oppassen via Charly Cares vallen hieronder. Wij beantwoorden de meest gestelde vragen rondom de belastingaangifte:

Lees meer

Meet Angel ... Kirsten!

Meet Angel Kirsten, zij maakt van oppassen altijd een feestje.

Kirsten (28) vliegt voor haar werk als stewardess de hele wereld over. Op een vlucht van Amsterdam naar Bangkok kwam zij Oppas Angel Sophie tegen. Niet veel later werd Kirsten zelf ook Oppas Angel en tussen de vliegreizen in, past Kirsten op de leukste oppaskindjes. Ontdek het verhaal van Kirsten!

Ik vind de afwisseling van reizen en oppassen heerlijk! Ik ben altijd al gek van kinderen geweest. Omdat ik zelf kan inplannen wanneer ik ga oppassen, kan ik het perfect combineren met mijn passie voor reizen.

Lees meer

Love is in the air!

De maand februari staat in het teken van de liefde. Hoe leuk is het om dit met de oppaskindjes te vieren? Tover een glimlach op de gezichtjes van de kids door hun meest favoriete spelletje te spelen, of maak samen een leuk Valentijnscadeau voor hun papa of mama! Benieuwd wat je nog meer kunt doen? Wij geven 6x de leukste to do's tijdens de maand van de liefde!

Lees meer