Charly's StoriesDe leukste verhalen voor & door Angels

Love is in the air!

De maand februari staat in het teken van de liefde. Hoe leuk is het om dit met de oppaskindjes te vieren? Tover een glimlach op de gezichtjes van de kids door hun meest favoriete spelletje te spelen, of maak samen een leuk Valentijnscadeau voor hun papa of mama! Benieuwd wat je nog meer kunt doen? Wij geven 6x de leukste to do's tijdens de maand van de liefde!

Lees meer

All Star Angel Bregje Adriaansen

Met al 8 jaar oppaservaring in haar broekzak en een gemiddelde rating van 5 sterren bij Charly Cares, kan de 22-jarige Bregje zich met trots All Star Angel noemen. Maar dat is niet de enige reden waarom wij haar als Oppas Angel in het zonnetje zetten!

Lees meer

Meet Angel ... Alysha!

Oppas Angel Alysha (20) past naast haar studie in de creatieve business regelmatig op via Charly Cares. Ze houdt van koken en spelletjes spelen met de kids. Lees snel verder over haar favoriete momenten tijdens het oppassen.

Lees meer

The story of ... Angel Nannette

Oppas Angel Nannette (20) past naast haar studie verpleegkunde regelmatig op via Charly Cares. Lees verder over waarom zij oppassen het állerleukste bijbaantje vindt: “My job is not babysitting people; my job is focusing on making the best band I possibly can.”

Lees meer

Zo zeilde Bente de wereld over met haar oppasgezin

Meet Oppas Angel Bente: altijd bezig, een echte aanpakker en zit vol energie! Na haar studie gaat ze direct aan het werk en past ze nog regelmatig op via Charly Cares. In de zomer van 2018 ontvangt ze een last-minute aanvraag om op te passen bij een nieuwe familie. Een avondje oppassen bij een familie op een zeilboot? Why not!

Lees meer

Angel Story: Zo ziet de oppasdienst van Florine eruit!

Angel Florine is 20 jaar, studeert rechten en woont sinds 2016 in Amsterdam. Samen met een huisgenootje is ze gaan oppassen via Charly Cares. Inmiddels past ze al bijna drie jaar op via Charly Cares. Benieuwd hoe zij het oppassen ervaart? Vandaag deelt ze haar ervaring en haar leukste tips.

Lees meer

Deze 10 tips maken dé perfecte Moederdag

Mother's Day is just around the corner. Of je nu je eigen supermom wilt verrassen of je jezelf echt even een verwenmomentje wilt geven. Iedere moeder mag in de watten gelegd worden komende zondag. Nog niet voorbereid? No stress. Met deze 10 tips maak je binnen no-time de perfecte Moederdag!

Lees meer

Regel snel je belastingaangifte!

Het is tijd om de belastingaangifte inkomstenbelasting over 2019 te doen! Deze aangifte gaat over alle inkomsten uit 2019, dus ook je inkomsten uit oppassen via Charly Cares vallen hieronder. Wij beantwoorden de meest gestelde vragen rondom de belastingaangifte:

Lees meer

5x de leukste herfst to do's ❤

Het is nu toch écht tijd voor de herfst. De dagen worden korter, de blaadjes vallen van de bomen en de kou komt ons tegemoet. But, we love autumn! Daarom: 5x Autumn Favourites voor de leukste herfst!

Lees meer